AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 podaję rozliczenie: było: DZIŚ PRZYSZŁO 100 ZŁ. OD PROF. LEJI RAZEM JEST 1103 MINUS DŁUGI HOTELOWE teraz: rachunek u weta w katowicach za surowice i odrobaczenie dla szczeniaków, badanie - 67 hotel płaciłam dziś: 775, ale Pan Tomek:loveu::loveu: dał nam rABAT : NIE WZIĄŁ ZA SUROWICĘ bĄBELKA I JESZCZE 20 ZŁ. DAŁ, WIEC POSZŁO 755 w tym: (za: pobyt Niusi która od dziś ma tymczas u ewy) 17x15 czyli 250, Elton 20 dni lutego (do 20 lutego włącznie jest teraz zapłacony) 300 2 dni Ojciec szczeniaków (jutro idzie do domku) 30 Dracula Kornel 13 x 15 (od pierwszego dnia pobytu do 20 lutego włącznie) 195) ZOSTAŁO 281.. plus 50 ode mnie z bazarku malunki na liściach 281 + 50 = 331. za sterylkę Dusi Ola płaciła sama. Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='kiwi']Pilnie Potrzebna jest osoba, ktora jutro przewiezie szczeniaka z hoteliku do krakowa na godzine 14 30 i da go camarze, ew pozniej z hoteliku, ale juz wtedy do camary az za hute. :modla: :modla: :modla: Xeniu, czy ty ok 17 dasz rade? ja ajk pojade z chetna suczke rodzina to moge wziac dwa szczenaiki ze soba, wiec bedzie juz wycieczka z miasta do camary. ponawiams woja prosbe :( nie moge zostaiwc jednego szczeniorka samego :( Quote
karusiap Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 wysylam Ci Patia priwa,zeby wszyscy nie widzieli jak "popisze sie" znajomoscia faktur i rachunkow:oops::oops::evil_lol: Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='kiwi']Pilnie Potrzebna jest osoba, ktora jutro przewiezie szczeniaka z hoteliku do krakowa na godzine 14 30 i da go camarze, ew pozniej z hoteliku, ale juz wtedy do camary az za hute. :modla: :modla: :modla: Xeniu, czy ty ok 17 dasz rade? ja ajk pojade z chetna suczke rodzina to moge wziac dwa szczenaiki ze soba, wiec bedzie juz wycieczka z miasta do camary. Napisz pw do Xeni... Kiwi kto w końcu idzie do Kundla prócz Cygaro i Niusi? Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kiwi a Ty rano bierzesz jednego szczeniorka do domu ? Możesz po drodze do mnie podrzucić tego , który został , ja go później dostrczę do Camary . Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jak macie miejsce wolne w kundlu to może Azę pokażemy ? Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 patia Niusia może być w ciazy? a Aza? ja chce Niuśkę sterylizować i uwazam że w tej sytuacji ona do Kundla się nie nadaje... tO KTO" aZA, I CYGARO PLUS DWA SZCZENIAKI? I Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 aga neich nusia idzie do kundla a jak ktos po nia zadzwoni to wysterylizujemy w nowym domu juz - nie ma co czekac. patia - moge ci podrzucic szczeniaka ok 17, moglbays potem podskoczyc do mnie i zabrad joszko i jechac z dwojka do camary? mam konteterek no i jak 3 beda u camary to lepiej telefony na nia bezposredniow w aukcji chyba. ja sioe zgadzam na kazdy dom ktory zaakceptuje :) Quote
agamika Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a ja własnie zauwałzyłam, ze w pierwszym poście pisze ze Platfus/Odi ma DT , a on jest w hotelu :shake: już od ponad miesiąca . i ponaiwam pytanie o posłania materace dla psów : Agamika, mam do oddania rzeczy nadające się na legowiska dla dużych psów. Sąsiedzi w kamienicy gdzie pracuję zmieniali meble i wystawili te stare do wywózki. Zaanektowałam więc co nieco na psie potrzeby. Jest to wielki materac (gąbka na sprężynach) ze starego tapczanu. Wyspałby się na tym wygodnie burek wielkości wilczarza i jeszcze zostałoby miejsce. Mam tez dwie części sypialnego narożnika. Rozkręciłam go i mam dwie gąbczaste kanapy o wymiarach 150 x 80 cm więc tez niemałe. Chciałabym żeby dostały sie jakimś psom schorowanym, rehabilitantom, jakimś takim dla których z różnych przyczyn leżenie na twardym podłozu jest dyskomfortem. Takim sie najbardziej przydadzą. Myślałam o jakimś DT, albo o hoteliku pod Wieliczką.... - myślę że Ty będziesz wiedziała komu je dać. Wiem ze przydałyby sie w schronie, ale tam sie nie nadają bo gąbka szybko namoknie i będzie wiecznie wilgotna a tam nikt nie będzie pilnował suszenia i wietrzenia. (Moje kudły mają takie spanko i ono nie namaka ale ja mam swoje sposoby Materac jest miękki i da sie go jako tako zwinąć ale kanapy są na drewnianych ramach więc do małego auta sie nie zmieszczą. Jak chcesz zobaczyć co i jak to możemy sie umówić. Z wielką przyjemnością dorzucę Ci jeszcze szczura do kompletu. szkoda żeby sie zmarnowały Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy do kundla może iść , w takim razie , Cygaro , Niusia , Aza i jeden szczeniak ? Kiwi , zadzwonię do Ciebie jutro , to się umówimy z tym podrzucaniem . Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 kIWI TO MY BIERZEMY SZCZENIORY DO "KUNDLA' CZY RACZEJ NIE? A JAK NIE TO KOGO? Quote
kiwi Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 nie wiem czy jest sens bracs zczeniaka czy np tylko wyslac zdjecie, bo dosyc duze jest zainteresowanie szczeniakami a znow organizowac transport od camary do programu i z powrotem to ponad moje siły. chyba ze damy jej łaciatka a bezowy juz zostanie u mnie i go wezme do programu Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Patia napisał(a):Czy do kundla może iść , w takim razie , Cygaro , Niusia , Aza i jeden szczeniak ? Kiwi , zadzwonię do Ciebie jutro , to się umówimy z tym podrzucaniem . nIUSIA JEST TAK MAŁA ŻE MOŻE BYĆ JAKO DRUGI "SZCZENIAK"... Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aga , popraw w pierwszym poście , ze Platfus w hotelu jest , jemu też przyda się kundel . Agamika , trzeba zapytać pana Tomka czy to wejdzie do boksu . Quote
AgaG Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 kiwi napisał(a):nie wiem czy jest sens bracs zczeniaka czy np tylko wyslac zdjecie, bo dosyc duze jest zainteresowanie szczeniakami a znow organizowac transport od camary do programu i z powrotem to ponad moje siły. chyba ze damy jej łaciatka a bezowy juz zostanie u mnie i go wezme do programu Kiwi no to decyduj.z Magdą ustalałam, że będą od nas dwa dorosłe i dwa szczeniory... Quote
Camara Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='kiwi']nie wiem czy jest sens bracs zczeniaka czy np tylko wyslac zdjecie, bo dosyc duze jest zainteresowanie szczeniakami a znow organizowac transport od camary do programu i z powrotem to ponad moje siły. chyba ze damy jej łaciatka a bezowy juz zostanie u mnie i go wezme do programu Jeżeli zdecydujecie się na branie szczyli do programu to mogę je zawieźć do Huty i potem ew. odebrać także z Huty. Niestety nie dam rady na Krzemionki :shake: tylko musze wiedzieć dziś żeby zdążyć sie zorganizować. Quote
monita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 W Hucie mogę je odebrać i przywieźć do programu ( tylko że MPK ) :oops: Quote
AniaB Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bazarek "liscie i obrazki" od Han&Dom - rozliczenie: wpłynęły pieniazki za bazarki - obrazki na lisciach , obrazki olejne kwiatów oraz moja papuzka z cekinów: Han&Dom 80 zł Isabel 25 zł weszka 40 zł aniac50 25 zł erka 41 zł żaba 25 ewikS 75 zł samogłow 50 zł sylrwia 66 zł Amiga 135 zł razem: 562 zł AgaG - widziałam, ze dołozyłąs 50 zł za obrazki juz do Twojego rozliczenia, wiec Cie tutaj nie ujmuje.. Teraz tak: za leczenie Cygaro dałam 224 zł (dług u dr. Kujawskiego i pani Ani z DT Cygaro) oraz 180 zł zapłaciłam za sterylke Kory z Krzyczek. Razem 404 zł. Do przelania w takim razie zostało 158 zł. AgaG - przelew zrobie jutro na Twoje konto.. Paczki z obrazkami poszły wczoraj wreszcie :oops: priorytetami- jedynie pozostałą mi Amiga i Weszka, ze względu na inne gabaryty fantów.. Załątwie to dzisiaj mam nadzieje..:oops: Quote
AgaG Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Camara']Jeżeli zdecydujecie się na branie szczyli do programu to mogę je zawieźć do Huty i potem ew. odebrać także z Huty. Niestety nie dam rady na Krzemionki :shake: tylko musze wiedzieć dziś żeby zdążyć sie zorganizować. Camara proszę skontaktuj się z Wellington (xenią) bo ona obiecała pomóc z transportem w czwartek. za dużo dorosłych się nie zmieści w 'Kundlu" :roll::roll: a Niśkę trzeba natychmiast sterylizować... bo w ciąży jest na 99 procent. ewa mówi, że powiekszony brzuch i sutki...dziś obejrzy ją Gosia. Takw więc: Aza, Cygaro i weźmy resztę szczeniaków...:lol:tak? .kto zaprezentuje Azę? i jest dla niej transport? ja mogę szczeniaczki..:p:p a Cygara magda.. Quote
karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dzieki Foksia i Dzekus:loveu::loveu::loveu:Max,ktoremu niedlugo stuknie rok w hotelu moze jechac jutro do Kundla.Czy ktos moze pomoc mi przywiesc go z Wieliczki do programu i potem do nowego domku lub spowrotem do hotelu?? Bardzo prosze! Quote
karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 AgaG napisał(a):Camara proszę skontaktuj się z Wellington (xenią) bo ona obiecała pomóc z transportem w czwartek. za dużo dorosłych się nie zmieści w 'Kundlu" :roll::roll: a Niśkę trzeba natychmiast sterylizować... bo w ciąży jest na 99 procent. ewa mówi, że powiekszony brzuch i sutki...dziś obejrzy ją Gosia. Takw więc: Aza, Cygaro i weźmy resztę szczeniaków...:lol:tak? .kto zaprezentuje Azę? i jest dla niej transport? ja mogę szczeniaczki..:p:p a Cygara magda.. Aga umowilam sie z Patrycja,ze zadzwonie dzis do Pana,ktory opiekuje sie Aza czy moglby ja przywiesc.Mam dzwonic?Zeby nie jechal na darmo.Ja nie moge pomoc z wystepem,bo Max jedzie do programu... Quote
karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Potrzebujemy tez osoby,ktora moglaby wystapic z Aza!!! Pan opiekujacy sie Aza przywiezie ja jutro po 18 do telewizji. Quote
monita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Mogę pomóc :razz: Tylko, o której mam być na Krzemionkach ?? Quote
Recommended Posts