Perfi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jak sie czuje Kasanowa? wie ktos? kiwi jak chcesz moge Ci wrzucic na swoj serwer bannerek zeby uniknac tych certyfikatow. Quote
Camara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czy są jakieś propozycje na ogłoszenia w GW na następny tydzień??? o ile oczywiście nie zostaną jakieś "spady" z tego tygodnia - bo na dzień dzisiejszy jeszcze żadne ogłoszenie nie zostało wydrukowane :cool1: (wybory :roll: ) - to byłyby 2 miejsca wolne. Quote
paulus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Perfi napisał(a):kiwi jak chcesz moge Ci wrzucic na swoj serwer bannerek zeby uniknac tych certyfikatow. Najlepiej wrzucić na http://www.imageshack.us/ Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 tak zrobie, ale co to wam wyskakuje za kazdym razem jak wchodzicie na dogo? bo mnie nic nie wyskakuje, raz wyskoczylo, zaakceptowalam i przestalo.. nie wiedzialm ze innym tez wyskakuje :( camara, zaraz dam znac co bysmy chcialy do wyborczej Quote
paulus Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wyskakuje tyle, że nie przeszkadza. Daję "Akceptuj" i już. Quote
Jagienka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kiwi napisał(a):tak zrobie, ale co to wam wyskakuje za kazdym razem jak wchodzicie na dogo? bo mnie nic nie wyskakuje, raz wyskoczylo, zaakceptowalam i przestalo.. nie wiedzialm ze innym tez wyskakuje :( camara, zaraz dam znac co bysmy chcialy do wyborczej wyskakuje za każdym razem jak wchodzi się na strone wątku, gdzie jest Twój post :eviltong: Quote
Jagienka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kiwi napisał(a):no to poklikaliscie ostatnio :) już się przyzwyczaiłam :evil_lol: Quote
Perfi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 slowo o gieldzie zoologicznej http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2439112#post2439112 Quote
sugarr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mam pytanie do was wszystkich, a nie chcialam na to zakladac nowego watku.. Co robicie jak spotykacie gdzies na ulicy ludzi zebrzacych z psiakami na kolanach? Czasami maja miske wody i koce. Czasami.. Jezeli nie maja pieniedzy na nakarmienie zwierzakow, to oczywiste jest dla mnie, ze nie powinni byc ich wlascicielami, bo co bedzie jak nikt nic nie wrzuci do ich kubeczkow z mc donalda do ktorych zbieraja pieniadze? Pies bedzie glodny? To czesta sa szczeniaki. Za co np. szczepienia? A szczeniak ma tak duze szanse na dobry dom, na cos wiecej niz parowke dziennie... Poza tym watpie zeby te pieniadze zawsze byly przeznaczone na psiaki.. Z drugiej strony widzialam ostatnio w tramwaju takiego pana, ktory czesto na florianskiej odbija pilke i ma ze soba szczeniaka. Przytulal psa, calowal.. Nie wyobrazam sobie zeby zle go traktowal, ale z drugiej strony, nie kazdy kto nie jest zmuszony do zebrania ma za co nakarmic psa, a co dopiero Ci ludzie.. No wiec zastanawialam sie czy 'interweniowac'. Pytac ich jak sobie radza z utrzymaniem, czy nie chcieli by oddac, sprzedac psa. Wy cos robicie? Jest tego tyle na ulicach, ale jak widze staruszke ktora ledwo sie trzyma ze szczeniakiem na rekach, to nie wiem czy umialabym jej psa odebrac.. A przeciez coz ona moze mu dac, pewnie sama na siebie nie ma :( Quote
Camara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 paulus napisał(a):Wyskakuje tyle, że nie przeszkadza. Daję "Akceptuj" i już. a mnie wyskakuje za każdym razem jak wchodzę na wątek, na którym była kiwi :evil_lol: mimo akceptacji certyfikatu :roll: Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 on no dobrze juz wywalilam ten baner, :p camara, od trzech godzin nie moge sie dodzwonic do agi uzgodnic co chcemy do wyborczej :( Quote
Camara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kiwi napisał(a):on no dobrze juz wywalilam ten baner, :p camara, od trzech godzin nie moge sie dodzwonic do agi uzgodnic co chcemy do wyborczej :( spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;) ogłoszenia musze wysłać w czwartek wieczorem, tyle że wcześniej jeszcze jakieś tekściki sklecić :roll: Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 sugarr powiem ci ze to dobre pytanie..ja sie oprzec nie moge i daje jakies drobne ale czesciej staram sie kupic cos psu do jedzenia.. Quote
black sheep Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Sugarr nie można odebrać bezdomnemu psa, często to ich najlepsi przyjaciele, i często opiekują się nimi lepiej niż bogacze. U nas jest taki bezdomny, ma takiego starego pieska. Kiedyś chciałam mu dać jeść, ale on nie będzie jadł, jak mu pan nie pozwoli:) Chodzi za nim krok w krok. Ale jeśli jakiś żul, ma psa tylko po to, żeby ludzie żucali mu kase... To już inna sytuacja. Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Camara napisał(a):spokojnie, jeszcze jest trochę czasu ;) ogłoszenia musze wysłać w czwartek wieczorem, tyle że wcześniej jeszcze jakieś tekściki sklecić :roll: kiwi wybacz!!! noc zostaje na telefony!!! siedzę jak na drożdżach, czy uda się adopcja Atosa. Dajmy do wyborczej Arta z hotelu i ...... Ciapka Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no ja etz czekam na astosa, caly czas wysylam smsy czy to juz? czy juz? Quote
Camara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 AgaG napisał(a):kiwi wybacz!!! noc zostaje na telefony!!! siedzę jak na drożdżach, czy uda się adopcja Atosa. Dajmy do wyborczej Arta z hotelu i ...... Ciapka Aga... Art był już 2 razy :cool1: no ale podobno do 3 razy sztuka ;) mam nadzieję, że mi nie wycofają ogłoszenia :roll: Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to zmien mu imie :) i daj inne zdjecie :) w sumie moznaby dac tego dobermanka szczeniaka wtedy przynajmniej bedzie mozliwosc selekcji domku.. Quote
sugarr Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 black_sheep napisał(a):Sugarr nie można odebrać bezdomnemu psa, często to ich najlepsi przyjaciele, i często opiekują się nimi lepiej niż bogacze. U nas jest taki bezdomny, ma takiego starego pieska. Kiedyś chciałam mu dać jeść, ale on nie będzie jadł, jak mu pan nie pozwoli:) Chodzi za nim krok w krok. Ale jeśli jakiś żul, ma psa tylko po to, żeby ludzie żucali mu kase... To już inna sytuacja. No tak ja troche pomieszalam dwie sytuacje.. Chodzi mi o tych zuli, albo innych ludzi ktorzy czesto nie wygladaja na milosnikow psow a jednak siedza calymi dniami z tymi pieskami, szczeniaki najczesniej no bo wzbudzaja litosc, byc moze u kogos bardziej niz dorosle psy. Dzialac wtedy? Quote
karusiap Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 kurcze to trudna sprawa...zgadzam sie ze te psy kochaja takich biednych bezdomnych czasem bezgranicznie...nie raz widzialam...czasem ze wzajemnoscia czasem nie... Quote
Perfi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Camara napisał(a):Aga... Art był już 2 razy :cool1: no ale podobno do 3 razy sztuka ;) mam nadzieję, że mi nie wycofają ogłoszenia :roll: art ma jechac do kundla? raczej duza szansa na domek... moze w gazecie dac innego? Quote
Camara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Perfi']art ma jechac do kundla? raczej duza szansa na domek... moze w gazecie dac innego? no to się zastanawiac szybciutko. ja myślałam o tej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34057 ale... decyzją należy do was :lol: Quote
kiwi Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jak dla mnie super, mała młoda, mzoe isc tylko czy ulayetta ja chce oddac? ;) Quote
AgaG Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Podaję stan kasy u mnie (nie sprawdzałam na razie AEN) i póki co nic stamtąd nie bierzemy na psy krakowskie, az się wyjasni co i jak z psami. Było 145 u mnie ostatnio, oprócz tego 100 mam jako zwrot dla Asi a drugie 100 ma dla niej Kiwi za operację Nory (damy to Asi w piatek) Jeszcze mam z tego do oddania 2x po 30 Asi za leki Nory i zabiegi czyli 60 (sa na to faktury z kliniki przy Piłsudskiego wystawione na AFN) Tak więc 145 - 60 = 85 85 plus do tego w sumie 38 z aukcji zeusa28 czyli 123. dziś dostałam tez do rąk dwie wpłaty: 500 i 100 od :loveu: :loveu: "anonimowych miłośniczek psów". Razem jest U MNIE 723 zŁOTE :loveu: :loveu: :loveu: BARDZO DZIEKUJEMY DARCZYŃCOM !!!!! POMOŻEMY Z TEGO WIELU PSOM!!! HURRA!!!! Quote
Recommended Posts