Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poszukuje domku dla 9 tygodniowej suni w typie ratlerka. sunia jest po matce jamniczce lub mix jamnika i po duzym ojcu. z tego co wiem jest na dlugich chudych lapkach, ale nie powinna duza wyrosnac. jutro bede miala fotki.

Posted

Podaję rozliczenie:
Dziś zawitał do mnie Konrad - syn właściciela Eliota. Ponownie (TAK JAK W ZESZŁYM ROku:p) zorganizował zbiórkę na rzecz ratowanych przez nas psów. Pomagał mu kolega Staszek Konstanty . Na moje ręce przekazał kwotę 111.38 złotych, która zostanie przekazana na oplacenie pobytu w hotelu psów bezdomnych ratowanych przez nas w Karkowie, a karma ryż 1kg, friskas 280 gram, 2x chapi sucja karma dla psów, galaretka dla kotów, galaretka dla psów, galaretka dla dorosłych kotów, i 2 puszki dla PSÓW WSZYSKIE DARY ZOSTANĄ PRZEKAZANE DLA GFŁODUJĄCYCH PSÓW W KIELCACH NA RĘCE ERKI. ZARAZ TU DAM LINK DO TEGO WĄTKU. BARDZO DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::
razem z wpłatą od AniB oraz Han&dom jest u mnie 150+ 111.38= 261.38. jutro gdy będę z Olą w hotelu wpłacę 165, co stanowi częśc długów

Posted

Kasu, może ten od Perfi? "poszukuje domku dla 9 tygodniowej suni w typie ratlerka. sunia jest po matce jamniczce lub mix jamnika i po duzym ojcu. z tego co wiem jest na dlugich chudych lapkach, ale nie powinna duza wyrosnac. jutro bede miala fotki."

Posted

[quote name='black_sheep']noemiczku daj link[/quote]
Owieczko, napisz do Perfi, to jej wpis, jeszcze nie ma wątku. Jak chcesz dam ci komórkę do Perfi na PW.

Posted

[quote name='monita']A co ze szczeniaczkami z O ... ?? Z Muflonikiem ??[/quote]

mUFLONIK W DOMKU , mISIA TEŻ , JEszcze czeka na domek Mufinka ( jest w domu tymczasowym u Oli )
W hoteliku jest szczeniak z Jędrzejowa ( link do wątku wyżej) potrzebny tymczas dla niego .

Posted

Mała Mufinka, też znajdzie domek :razz:

PS : Była oferowana karma dla psiaków. Po niedzieli powinnam ją odebrać, więc jak będzie u mnie, to zdecydujecie, gdzie ją oddamy.