monita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tak, tak wszystko dzisiaj załatwię z Olą :razz: Quote
Patia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Szczeniaczek z Jędrzejowa szuka domku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9244945#post9244945 Quote
Perfi Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 poszukuje domku dla 9 tygodniowej suni w typie ratlerka. sunia jest po matce jamniczce lub mix jamnika i po duzym ojcu. z tego co wiem jest na dlugich chudych lapkach, ale nie powinna duza wyrosnac. jutro bede miala fotki. Quote
erka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Patia bardzo dziękujemy za zajęcie się maluchem!:buzi: Quote
AgaG Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Podaję rozliczenie: Dziś zawitał do mnie Konrad - syn właściciela Eliota. Ponownie (TAK JAK W ZESZŁYM ROku:p) zorganizował zbiórkę na rzecz ratowanych przez nas psów. Pomagał mu kolega Staszek Konstanty . Na moje ręce przekazał kwotę 111.38 złotych, która zostanie przekazana na oplacenie pobytu w hotelu psów bezdomnych ratowanych przez nas w Karkowie, a karma ryż 1kg, friskas 280 gram, 2x chapi sucja karma dla psów, galaretka dla kotów, galaretka dla psów, galaretka dla dorosłych kotów, i 2 puszki dla PSÓW WSZYSKIE DARY ZOSTANĄ PRZEKAZANE DLA GFŁODUJĄCYCH PSÓW W KIELCACH NA RĘCE ERKI. ZARAZ TU DAM LINK DO TEGO WĄTKU. BARDZO DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: razem z wpłatą od AniB oraz Han&dom jest u mnie 150+ 111.38= 261.38. jutro gdy będę z Olą w hotelu wpłacę 165, co stanowi częśc długów Quote
AMIGA Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nikt nie pisze jak przebiegła wizyta Bono w nowym domku? Został tam, czy jednak nie? Quote
erka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Bardzo dziękujemy za pamięć o kieleckich bidach:modla::loveu:. AgaG, postaramy sie w tym tygodniu odebrać, będę dzwonić:loveu:. Quote
black sheep Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Mam fajny domek, tylko dla szczeniaka który duży nie urośnie... Nie wiecie o jakimś? Quote
noemik Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kasu, może ten od Perfi? "poszukuje domku dla 9 tygodniowej suni w typie ratlerka. sunia jest po matce jamniczce lub mix jamnika i po duzym ojcu. z tego co wiem jest na dlugich chudych lapkach, ale nie powinna duza wyrosnac. jutro bede miala fotki." Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A co ze szczeniaczkami z O ... ?? Z Muflonikiem ?? Quote
noemik Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='black_sheep']noemiczku daj link[/quote] Owieczko, napisz do Perfi, to jej wpis, jeszcze nie ma wątku. Jak chcesz dam ci komórkę do Perfi na PW. Quote
Patia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='monita']A co ze szczeniaczkami z O ... ?? Z Muflonikiem ??[/quote] mUFLONIK W DOMKU , mISIA TEŻ , JEszcze czeka na domek Mufinka ( jest w domu tymczasowym u Oli ) W hoteliku jest szczeniak z Jędrzejowa ( link do wątku wyżej) potrzebny tymczas dla niego . Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Muflonik w domu :crazyeye: Miła wiadomość :multi: Quote
Patia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 On poszedł pierwszy , ma domek w Krakowie . A i Balbinka też w domku . Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Mała Mufinka, też znajdzie domek :razz: PS : Była oferowana karma dla psiaków. Po niedzieli powinnam ją odebrać, więc jak będzie u mnie, to zdecydujecie, gdzie ją oddamy. Quote
black sheep Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Patia'] W hoteliku jest szczeniak z Jędrzejowa ( link do wątku wyżej) potrzebny tymczas dla niego .[/quote] Gdzie jest ten link, bo ja ślepa jak kura Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 black proszę bardzo :p Szczeniaczek z Jędrzejowa szuka domku : http://www.dogomania.pl/forum/showth...45#post9244945 Quote
black sheep Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Za duży:( Perfi mi jutro posle fotki. A kolega jest z pracy i mmnie męczy... nie wiecie o jakichś innych psiorach Quote
karusiap Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 tu sa maluchy,jeden ma potencjalny dom ale nie na 100% http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101826 Quote
beka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dziewczyny potrzebuje pomocy w sprawdzeniu domu dla suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102675&page=4 domek w Krakowie. Kto moze pomóc??? Quote
erka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Black_sheep, takie mamy malutkie szczeniorkiw Kielcach. Kolorowe pieski, brązowe sunie:lol:. Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 beka czy ten domek do sprawdzenia, to ma być na już ?? Quote
Anashar Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='monita']beka czy ten domek do sprawdzenia, to ma być na już ?? Juz nieaktualne. Jutro bede sie z Pania umawiac. Chyba, ze ktos inny chce isc ;) Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Umawiaj się i oby domek był najlepszy :razz: Quote
Recommended Posts