Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaG napisał(a):
jakoś to będzie:lol: choć z kasą nie jest dobrze... ale zawsze jakoś to było:cool3:

:) Cieszę się, że mnie samej nie zostawicie:) Jakby coś, dałam p. Tomkowi na początku 50 zł za Benusia.
Jest tak zimno, a on ma krótką sierść! Włosy w głowy rwę, jemu tak bardzo dom jest potrzebny! On kocha towarzystwo ludzi:-( Jest tam taki smutny!:( ŁEE

Posted

moi sasiedzi tez wypuszczaja psa luzem... mieszkaja na 3 pietrze, pies zlatujei sie drze pod drzwiami moich rodzicow na parterze zeby go ktos z klatki wypuscil (bo nie laska zejsc), wkurza Borysa ktory caly czas szczeka na niego. potem jak sobie pol godziny polata po osiedlu wraca pod klatke i znowu szczeka zeby go ktos do klatki wpuscil. z klatki wchodzi i wychodzi z kims przy okazji. niby 21 wiek :shake: najgorsze ze on lata po parkingu, juz pare razy zabilo tam zwierzaka

Posted

I co ja mam zrobić? Marze o kocie perskim - mogłabym je zabrać, ale dopiero za trzy tygodnie jak wyremontuje górne pomieszczenia u rodziców.. Czy ktos moze zabrać koty na DT na chwile chociaz? Błagam..:placz::placz:

I z rozmnazaniem też nie wiadomo jak...

Dziewczyny od kotów - błagam - pomózcie, bo ja nie zasne!!!

Znalazłam na miau taki anons ksery

RUDY i BIAŁY PERSIK – Kraków – BARDZO PILNE!!! (nr 1056 Województwo: małopolskie2007-12-20
W krakowskim schronisku przebywają dwa rasowe perskie koty. Ich właściciele wyjechali za granicę. Jeden kot jest rudy, drugi biały.

Biedactwa bardzo źle znoszą schronisko! Proszę - niech je ktoś zabierze do domu ........

Kontakt: Ksera
e-mail: ksera@tlen.pl
telefon: 0668 390 390

[quote]

Posted

[quote name='AniaB']

I co ja mam zrobić? Marze o kocie perskim - mogłabym je zabrać, ale dopiero za trzy tygodnie jak wyremontuje górne pomieszczenia u rodziców.. Czy ktos moze zabrać koty na DT na chwile chociaz? Błagam..:placz::placz:

I z rozmnazaniem też nie wiadomo jak...

Dziewczyny od kotów - błagam - pomózcie, bo ja nie zasne!!!

holender, nie mogę pomóc, maluch, który jest u mnie na leczeniu i rehabilitacji z tego powodu jeszcze nie został zaszczepiony nawet raz:shake: (abstra***ąc od aktualnego stanu zakocenia). AniaB, zapytaj może Miuti albo Mrauliny. A może mar.gajko ma jakiś tymczas na czarną godzinę schowany w rękawie?

a w związku ze Świętami i zbliżającym się Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim dużo uśmiechu i radości, tymczasowym zwierzakom wspaniałych domów, tymczasowym opiekunom wytrwałości i wiary, że to co robią jest warte więcej niż wszystkie pieniądze świata a dla zwierzaków, którym pomagacie jesteście najważniejszymi osobami. Niech dobro, którym obdarzacie na co dzień, powróci do Was z wielokrotną siłą:tree1:

Posted

bardzo prosze zwracajcie uwage,przy wlocie na Wielicka podobno od 2 dni blaka sie pies w typie wyzla niemieckiego szorstkowlosego,jest wycienczony,lezal dzis na chodniku...przy probie jakiegokolwiek zblizenia ucieka:(trzeba uwazac bo trzyma sie ulicy:(strasznie biedny.....nie udalo mi sie go zlapac....uciekl w str pola

Posted

mam kontakt do fajnej rodziny która chce młodego czarnego kocurka.. kto ma na dt ?

Posted

Po leczeniu Flapa u mnie w kasie nie ma nic... a bez pomocy oli byłaby katastrofa... a teraz podaję długi hotelowe:
Miodunka: 330, Bono policzyłam do KOŃCA ROKU włącznie jeszcze dopłacić trzeba 135 i za Murzynka dopłata to 60 525 by było wszystko uregulowane razem 525:-(:-(

Posted

[quote name='Mraulina']Persy zagospodarowane. Nie denerwujcie się. Są bezpieczne.

Jestem dziś w Krakowie, jutro znowu wyjeżdżam żeby wrócić na Sylwestra.

Mraulina :loveu:- ja pisałam do ksery sms, ale nie otzrymałam zadnej informacji.. Próbowałam tez dodzwonic sie do wetki schroniskowej (p. Sabiny) ale tez bez skutku..
Cudnie ze persiki juz poza schronem:multi:

CZy kociska bedą do adopcji, czy juz mają domek?

Posted

[quote name='AgaG']Po leczeniu Flapa u mnie w kasie nie ma nic...:-(:-(

Aga, skontaktuj się z Karolinką, ma dla Ciebie 50 zł - może przeoczyłaś poniższy wpis :) To niewiele, ale w styczniu znowu coś podeślę.

[quote name='karusiap']dzis przyszlo mi 100 zl od elik-dziekujemy serdecznie!!:loveu::loveu:mam je rozdzielic,wiec polowe chce dac na ostatnie bidy,mysle,ze z Agata spotkam sie wczesniej jakos wiec przekaze jej ,ostatnio robila wiele badan Mrowce wiec bedzie jak znalazl:)

Posted

Jagienka napisał(a):
Czy ktos mógłby pożyczyć klatkę kennelową, dla dużego psa (nie wiem czy są różne rozmiary :oops:) na kilka dni??

Jeśli sprawa aktualna to ja mam wielką kennelówkę tylko ktoś musiałby ją ode mnie zabrać - mnie ona do samochodu nie wejdzie i jest ciężka - waży ok. 20 kg więc nie łatwo ją taszczyć.

Posted

weszka napisał(a):
Jeśli sprawa aktualna to ja mam wielką kennelówkę tylko ktoś musiałby ją ode mnie zabrać - mnie ona do samochodu nie wejdzie i jest ciężka - waży ok. 20 kg więc nie łatwo ją taszczyć.

weszka, bardzo dziękujemy, klatka już nie będzie potrzebna :)

Posted

Wczoraj na Prądniku Czerwonym został znaleziony wilczurek młody. Pan który go znalazł jest klientem doktora Słowińskiego i tak się skontaktował ze mną. Psiak dostał surowicę i rano pojechał do hotelu. Może ktoś go szuka? Lupak o niego pytała, więc może psiak ma wątek? jak nie t trzeba by foty mu zrobić...

Posted

ważna prośba: bardzo potrzebne są osoby, które mogłyby dowozic psy z hotelu na program (trzeba wyjechac z Krakowa około 16w czawrtek by zdążyć na 18 na krzemionki 30 i potem mogłyby po programie po 20 psy odwozić? Kto pomoże? ustalmy dyzury na najbliższy miesiąc, także gdy chodzi o trzymanie psów w aucie i na wizji. chodzi o trzymanie psów, bo ja stale jeżdżę z psami i padam,,, tym bardziej, że na mnie są stale telefony które non stop dzwonią w sprawie psów..:roll:;)