Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AniaB napisał(a):
na Żabincu/Konecznego - koło dawnego sklepu karusek.

Czyżby tam też już nie było Karuska? Bo że został zlikwidowany na Os. 2-go Pułku to wiedziałam.

Posted

Beata - jesli chodzi o zdjecie kregosłupa u brendy i serca u leksy to wetka była zadowolona.. Mnie osobiscie trudno ocenic jakosć..:oops:

Amiga - karusek jest na konecznego nadal - ale w innym miejscu.. Kiedys był zaraz koło tej kliniki, a teraz jest tak bardzoej na tyłach osiedla..

Posted

Ponawiam prośbę o wsparcie bazarek lub wpłatę na AFN z dopiskiem mafia Lion king.
Jedno z kociąt dzisiaj nagle odeszło:placz:
Samczyk biało czarny
Koszt utrzymania i leczenia jest duży większy niż wpływy na AFN:placz::placz:
Ja nie dam rady ich sponsorować mam swoje dwa koty i chorego przewlekle psa
Teraz w związku ze śmiercią kocurka konieczne są kompleksowe badania Mafii
Badanie kompleksowe krwi 2x 50 zł i testy na białaczkę i FIV 2x 80 zł
Fundacja w tej chwili ma bardzo potrzebującego kocurka któremu grozi amputacja łapki wymaga bardzo kosztownego leczenia.....
Więc brakuje środków dla wszystkich bied.....

Chodzi o te kotki o których pisała miniulka:
[quote name='miniulka91']Ktos ma moze tymczas dla kotki z kociętami ,dziś się dowiedzialam od pani która sprzata w naszym bloku że z 1 piętra któs wyzucił kotke z młodymi mieszkają teraz w takiej altance jak są smietniki na polu

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100061

Posted

[quote name='AniaB']AgaG - z mojego kubeczkowego bazarku na biedy z Ol. bedzie 157 zł. Jak pieniazki wpłyną chciałabym je przelac na Twoje konto. Podaj mi prosze Twój nr konta na pw...

ok dzieki w nocy chwile znajdę to napiszę:cool3:

Posted

Od Ela i Krzys mam kołnierz na duzego psa..Czy w hoteliku nie przyda sie Wam? Jezdze juz kilka miesiecy z nim w bagazniku - a moze ktos potrzebuje..Moge podrzucić w dowolne miejsce..

Posted

Ja też już o to kiedyś pytałam i dowiedziałąm się, że owszem zawsze są potrzebne te rzeczy, tylko kuchnia Felek nie za bardzo mam kiedy to co mam uzbierane dostarczyć do hoteliku :shake: