AMIGA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 AniaB napisał(a): na Żabincu/Konecznego - koło dawnego sklepu karusek. Czyżby tam też już nie było Karuska? Bo że został zlikwidowany na Os. 2-go Pułku to wiedziałam. Quote
AniaB Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Beata - jesli chodzi o zdjecie kregosłupa u brendy i serca u leksy to wetka była zadowolona.. Mnie osobiscie trudno ocenic jakosć..:oops: Amiga - karusek jest na konecznego nadal - ale w innym miejscu.. Kiedys był zaraz koło tej kliniki, a teraz jest tak bardzoej na tyłach osiedla.. Quote
monita Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tam na Konecznego, są dobrzy weterynarze :razz: Quote
BeataSabra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ponawiam prośbę o wsparcie bazarek lub wpłatę na AFN z dopiskiem mafia Lion king. Jedno z kociąt dzisiaj nagle odeszło:placz: Samczyk biało czarny Koszt utrzymania i leczenia jest duży większy niż wpływy na AFN:placz::placz: Ja nie dam rady ich sponsorować mam swoje dwa koty i chorego przewlekle psa Teraz w związku ze śmiercią kocurka konieczne są kompleksowe badania Mafii Badanie kompleksowe krwi 2x 50 zł i testy na białaczkę i FIV 2x 80 zł Fundacja w tej chwili ma bardzo potrzebującego kocurka któremu grozi amputacja łapki wymaga bardzo kosztownego leczenia..... Więc brakuje środków dla wszystkich bied..... Chodzi o te kotki o których pisała miniulka: [quote name='miniulka91']Ktos ma moze tymczas dla kotki z kociętami ,dziś się dowiedzialam od pani która sprzata w naszym bloku że z 1 piętra któs wyzucił kotke z młodymi mieszkają teraz w takiej altance jak są smietniki na polu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100061 Quote
weszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 AgaG przelałam na twoje konto 50 zł z bazarku - zakupu dokonała bunia :loveu: Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='AniaB']AgaG - z mojego kubeczkowego bazarku na biedy z Ol. bedzie 157 zł. Jak pieniazki wpłyną chciałabym je przelac na Twoje konto. Podaj mi prosze Twój nr konta na pw... ok dzieki w nocy chwile znajdę to napiszę:cool3: Quote
lizka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dziewczyny, od ktorej z Was licytowałam kiedys karty "Piotrusia" do gry? :oops: Bardzo proszę o kontakt na pw w tej sprawie!!! Quote
lizka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bardzo dziękuję! Mam pokasowane wiadomości i nie mogłam sama dociec do tego ostatnio ;):roll: Quote
AniaB Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Od Ela i Krzys mam kołnierz na duzego psa..Czy w hoteliku nie przyda sie Wam? Jezdze juz kilka miesiecy z nim w bagazniku - a moze ktos potrzebuje..Moge podrzucić w dowolne miejsce.. Quote
diana79 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sorki za offa ale potrzebna jest pomoc w szukaniu NIEWIDOMEGO MIŚKA, który uciekł wczoraj nowym wlaścicielom w KRAKOWIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101636 Quote
mar.gajko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak widać z prostej informacji potrafi się rozpętać coś, co nawet trudno nazwać. Lepiej, żeby zdychały w ciszy i bez rozgłosu. Quote
karusiap Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
mar.gajko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Karolinko - nie szczepić absolutnie. Jeżeli już, to podać surowicę. Quote
mar.gajko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nie sądziłam, że się rozpęta takie goowno od razu. Quote
monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chciałam się dowiedzieć, czy potrzebujecie w hotelu jakieś rzeczy ( ręczniki, narzuty, koce ) ?? Quote
AMIGA Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja też już o to kiedyś pytałam i dowiedziałąm się, że owszem zawsze są potrzebne te rzeczy, tylko kuchnia Felek nie za bardzo mam kiedy to co mam uzbierane dostarczyć do hoteliku :shake: Quote
Recommended Posts