Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jezeli chcecie to przekaze Wam filmy dvd na bazarek, niestety nie mam na razie gotowki zeby pomoc, trzymam kciuki szczegolnie za Bono, to taki delikatny piesek, dobrze ze pomoglyscie tym psiakom, jak bede mogla to pozniej cos wplace, prosze o pw

Posted

Podaję rolziczenie: było: minus 131 złotych ale przyszło zwrot faktur z AFN (pieniądze były zakladane z tego co u mnie ze składek dogomaniaków) wróciło 630.99 i małgosia dała mi w telewizji 50 złotych. a więc jest tak: 680.99 - 131 = 549.99 tyle u mnie.

jest : Lukomanka wplaciła 100 wielkie dzięki:loveu:
45 przyszło od Maciaszek3 za suknię z dogomanii z bazarku
694.99.

20 złotych płaciłysmy z Aga-ta na centralnej wczoraj bedąc na nocnym dyzurze z szcseniaczką.
czyli jest 674.99

Posted

aldona_b napisał(a):
jezeli chcecie to przekaze Wam filmy dvd na bazarek, niestety nie mam na razie gotowki zeby pomoc, trzymam kciuki szczegolnie za Bono, to taki delikatny piesek, dobrze ze pomoglyscie tym psiakom, jak bede mogla to pozniej cos wplace, prosze o pw

czy ktos wezmie filmy od aldony?bazarki to dla nas jedyne stale zrodlo jakichkolwiek pieniedzy....ja mam jeszcze wiele do wystawienia,nie dam rady wiecej

Posted

karusiap napisał(a):
czy ktos wezmie filmy od aldony?bazarki to dla nas jedyne stale zrodlo jakichkolwiek pieniedzy....ja mam jeszcze wiele do wystawienia,nie dam rady wiecej

ja chętnie :oops:, napisze do niej pw

Posted

OD MOICH PRZYJACIÓŁ Z FORUM DOGUE DE BORDEAX DOSTAŁAM DZIŚ 600 ZŁ NA POTRZEBY PSIAKÓW Z UMIERALNI .
DZIĘKUJĘ KOCHANI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

ZARAZ JADĘ DO ARWETU , BO GONZALES MUSI MIEĆ POBRANĄ ZESKROBINĘ , TO ZAPŁACĘ DŁUGI

Posted

ewikS napisał(a):
a czy ktoś wie coś więcej o tym biało-czarnym haszczaku z hoteliku? on nadal chyba nie ma swojego wątku...

z tego co wiem od Luizy pies przeszedl dzis skomplikowana operacje trwajaca kilka godzin. Łapa byla zlamana i to na dodatek jakies 3 tyg. temu:shake:

Posted

ale już jest dobrze? Nie wiem jak on zniósł narkozę wiem, że malamuty (nie wiem jak husky) znoszą ją bardzo źle i trzeba uważać... :( I co z nim teraz? wróci do hoteliku?

Posted

Patia napisał(a):
Jeszcze dziś Maciaszek przelała 45 zł z mojego bazarku , powinno byc na jutro . Podałam jej Twoje konto , AgaG.

juz doszło, uwzględniłam w rozliczeniu. :lol:

Posted

nia mam chwili by szukac wątku fafika, ale dostał padaczki, bardzo ciezkiej. trzeba tam zadzwonić.

pani Kubusia z cukrzycą - emerytka która w zeszłym roku adoptowała pieska konającego w boksie z krakowskiego schronu i uratowała go prosi om pomoc w opłaceniu opecji zębów. Pies cierpi, nie może jeść, ona nie ma ani grosza...:placz: