AMIGA Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jagienka napisał(a):AMIGA potrzeba, potrzeba, na bierząco :) Uffffffffff bo już myslałam, że tylko ja widzę moje posty.:cool1: Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 AMIGA napisał(a):No to super! Monito, musimy więc zorganizować "przerzut". Czy może ktoś ma lepszy pomysł? Będzie trzeba pomyśleć :p Quote
ewikS Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 hmmm, nie wiem gdzie umieścić resztę zdjęć więc pokażę Wam tutaj pieski z hotelu przywiezione ostatnio... to jest ten piesek z ranami na głowie, który dostał kocyk i podusię od Asior-dzięki:) Quote
ewikS Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 to jest mały czarny piesek też z ranami-on nie lubi aparatu... :( mieszka w hoteliku z tym pieskiem Quote
ewikS Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 i jest jeszcze ten w którym się zakochałam.... to ten ze zwichniętą (?) łapką, która jednak nie przeszkodziła mu w wyskoczeniu z kojca :) Quote
AniaB Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dziewczyny chciałabym wystawic bazarek na te psiaki które przyjechały z mordowni - monita podała mi link do fotosika, ale ja nie umiem sie tam odnaleźć kompletnie:oops:.. Nie mam już serwera swojego wiec nie mam nawet gdzie zdjec zaczepic.. Kto pomoze..? Ja załoze bazarek tylko potzrebuje zeby mi ktos wkleił zdjecia...albo zaczepił na jakimś serwerze a ja sobie przekleje do pierwszego postu... Bardzo prosze.. To na psiaki... Quote
Asior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wyślij na asior13@gmail.com wstawie, ale dopiero wieczorkiem.. czyt. koło 22-23 :) jeśli starczy to wyślij :) Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Aniu ja nie wiem jak "zaczepic na serwerze" ale jak mi wyslesz to chetnie wstawie,poprosze o linka i fotki:) karusiap@gmail.com Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a nie widzialam wpisu Asior;)no to jakbym byla potrzebna to sluze;) Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asior napisał(a):ale skąd te rany :( ????? u tego czarnego to podobno okropna awitaminoza.... Quote
AniaB Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asior, karusiap - dzieki!!:loveu: Wysle do Was obu wraz z linkiem do bazarków, które zaraz stworze.. Która pierwsza bedzie miała czas to poprosze pieknie o wstawienie...:loveu: Quote
AMIGA Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ale niesamowite bidulki. Czy to są psiaki przywiezione z "pewnego" schroniska w pobliżu Krakowa???? :shake: Quote
paulus Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 AniaB napisał(a):Dziewczyny chciałabym wystawic bazarek na te psiaki które przyjechały z mordowni - monita podała mi link do fotosika, ale ja nie umiem sie tam odnaleźć kompletnie:oops:.. Nie mam już serwera swojego wiec nie mam nawet gdzie zdjec zaczepic.. Kto pomoze..? Ja załoze bazarek tylko potzrebuje zeby mi ktos wkleił zdjecia...albo zaczepił na jakimś serwerze a ja sobie przekleje do pierwszego postu... Bardzo prosze.. To na psiaki... Ania tu masz przejrzystą instrukcję, co prawda dotyczy podpisu ale schemat działania taki sam. Jak nie masz zdjęć obrobionych to po prostu zaznacz "resize image", nie mogą mieć więcej niż 500 pixeli Quote
AniaB Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 oto bazarek - na razie bez zdjec.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9004406#post9004406 karusiap, asior - za minute wysyłam do Was zdjecia... Quote
AniaB Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 zdjecia własnie wysłałam Jutro załoze jeszcze bazarek z obrazem olejnym od HaniDom - to poprosze jeszcze o wklejenie tego jednego zdjątka.. Paulus - bardzo dziekuje za instrukcje!! Wgryze sie w nia w przyszłym tygodniu, wtedy bede bazarki wystawiac juz sama... Quote
Aga-ta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ewikS dziekuje za zdjecia:Rose:postaram sie zalozyc jeszcze dzis chlopaka watki, chyba, ze ktos ma ochote??? AniuB:calus: Quote
Aga-ta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ewikS napisał(a):i jest jeszcze ten w którym się zakochałam.... to ten ze zwichniętą (?) łapką, która jednak nie przeszkodziła mu w wyskoczeniu z kojca :) cale szczescie, ze to tylko zwichniecie:) bo bylam przypadkowym swiadkiem dosc nieprzyjemnej sceny z jego udzialem... Najwazniejsze, ze dzieki Amicusa pies jest juz bezpieczny:) Quote
monita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ten czarny pogryziony, straszny biedaczek :-( Jakim psiakom,będziecie jeszcze robić wątki ?? Quote
Aga-ta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 tym, ktorym ewikS zrobila dzis zdjecia (oprocz mix husky, o ktorym Amicusy pewnie same chcialyby cos powiedziec;)). Ja przed chwila zrobilam Murzynowi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9005792#post9005792 Quote
Aga-ta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 i jeszcze Flip i Flap http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006011#post9006011 i Bono http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006127#post9006127 Quote
Therion Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiem,ze te teraz wziete pilnie potrzebuja domow, ale jakby byli jacys chetni to u Missieek jest 9 psow z tego samego miejsca gotowe do adopcji , małe i duze. Quote
Recommended Posts