Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm, nie wiem gdzie umieścić resztę zdjęć więc pokażę Wam tutaj pieski z hotelu przywiezione ostatnio...

to jest ten piesek z ranami na głowie, który dostał kocyk i podusię od Asior-dzięki:)

Posted

Dziewczyny chciałabym wystawic bazarek na te psiaki które przyjechały z mordowni - monita podała mi link do fotosika, ale ja nie umiem sie tam odnaleźć kompletnie:oops:.. Nie mam już serwera swojego wiec nie mam nawet gdzie zdjec zaczepic.. Kto pomoze..? Ja załoze bazarek tylko potzrebuje zeby mi ktos wkleił zdjecia...albo zaczepił na jakimś serwerze a ja sobie przekleje do pierwszego postu... Bardzo prosze..
To na psiaki...

Posted

Asior, karusiap - dzieki!!:loveu: Wysle do Was obu wraz z linkiem do bazarków, które zaraz stworze.. Która pierwsza bedzie miała czas to poprosze pieknie o wstawienie...:loveu:

Posted

AniaB napisał(a):
Dziewczyny chciałabym wystawic bazarek na te psiaki które przyjechały z mordowni - monita podała mi link do fotosika, ale ja nie umiem sie tam odnaleźć kompletnie:oops:.. Nie mam już serwera swojego wiec nie mam nawet gdzie zdjec zaczepic.. Kto pomoze..? Ja załoze bazarek tylko potzrebuje zeby mi ktos wkleił zdjecia...albo zaczepił na jakimś serwerze a ja sobie przekleje do pierwszego postu... Bardzo prosze..
To na psiaki...

Ania tu masz przejrzystą instrukcję, co prawda dotyczy podpisu ale schemat działania taki sam. Jak nie masz zdjęć obrobionych to po prostu zaznacz "resize image", nie mogą mieć więcej niż 500 pixeli

Posted

zdjecia własnie wysłałam

Jutro załoze jeszcze bazarek z obrazem olejnym od HaniDom - to poprosze jeszcze o wklejenie tego jednego zdjątka..

Paulus - bardzo dziekuje za instrukcje!! Wgryze sie w nia w przyszłym tygodniu, wtedy bede bazarki wystawiac juz sama...

Posted

ewikS napisał(a):
i jest jeszcze ten w którym się zakochałam....

to ten ze zwichniętą (?) łapką, która jednak nie przeszkodziła mu w wyskoczeniu z kojca :)

cale szczescie, ze to tylko zwichniecie:) bo bylam przypadkowym swiadkiem dosc nieprzyjemnej sceny z jego udzialem... Najwazniejsze, ze dzieki Amicusa pies jest juz bezpieczny:)