Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga-ta napisał(a):
ewikS, bardzo prosimy o zdjecia, bo te najwieksze bidy ich jeszcze nie maja i jak mozecie sprawdzcie ile jest w hoteliku puszek, bo szczerze mowiac ja sie juz w tym wszystkim pogubilam...:oops: Patia, chyba, ze Ty wiesz?

Ja zawiozłam do hotelu 10 puszek .
EwikS , o której będziecie w hotelu?

Posted

Patia napisał(a):
Czyli co , Monita bierze szczeniaczka z dt w Krakowie a Sugarr może wziąć ktoregoś z hotelu ?

maly z DT ma szanse dzis na DS, ale jezeli to nie wypali trafi do monity, wiec jesli sugarr tylko chce niech bierze ktoras hotelowiczke:) bo to nadal aktualne, tak?

Posted

Sąsiedzi mi naznosili masę różnych zasłon, narzut itp dla naszych bied. Tylko nie za bardzo mam jak w tym tygodniu tego podrzucić do hotelu. I w ogóle czy takie cos się przyda? Jeśli tak, to może ktoś, kto pojedzie w najbliższych dniach do hotelu wstąpiłby do mnie po to???

Posted

AMIGA napisał(a):
Tylko bym chciała wiedzieć, czy to w hoteliku się w ogóle przyda, czy bardziej byłby sensowny transport do schroniska??

AMIGA wszystko sie przyda!! Zasłonkami zasłaniami psiakom na zew wejścia do bud, żeby im nie wiało, to sie bardzo szybko zużywa...

Posted

Tweety napisał(a):
AgaG, poszedł przelew na 630,99 czyli za wszystkie faktury, które dostałam a do dyspozycji z psów krk, kotów krk (te koty są skarpetka ogólną, kocią dla Krakowa, pod moim zarządem;) ) i ogólnego macie w sumie jeszcze 374,01, biorąc pod uwagę stan skarpetek na tamten piątek i te 500 zł, które zostało przekazane przez AFN na ratowanie psiaków z "pewnej" mordowni. Jak Green będzie robic zestawienie to przekażę jaj aby wrzuciła to o czym piszę do psów krk

dzięki. przelew doszedł 630. 99:loveu::loveu: poza tym 50 dała malgosia za odbieranie telefonów w "kundlu". zaraz podam rozliczenie.

Posted

podaję rozliczenie było tak: MOJA KOLEŻANKA AGA L. przekazała 350 :loveu::loveu::loveu:dziekujemy!!!!!złotych czyli 62.5 + 60= 412.5 dziś pytałam małgosi wetki ileza leczenie, odrobaczania, odplachlanie itd. szczeaniaków 5. frezi, Miodka, sterylkę Miodunki i szycie jej oka (434) a za karmę dla szczeniaków, mleko itd. 98 razem wyszło 532.

412- 532 =- 120. tyle długu juz jest... a długi rosną...
ACHA I SZELKI DLA MIODZIA 11 ZŁOTYCH CZYLI - MINUS 131 ZŁOTYCH..

jest: było minus 131 złotych ale przyszło zwrot faktur z AFN (pieniądze były zakladane z tego co u mnie ze składek dogomaniaków) wróciło 630.99 i małgosia dała mi w telewizji 50 złotych. a więc jest tak: 680.99 - 131 = 549.99 tyle u mnie.
.

Posted

karusiap napisał(a):
:loveu:ASIOR serdecznie dziekujemy za kocyki,kolderki podusie:loveu:psiaki maja nowe ocieplenia:)i za rzeczy na bazarek!!!:):loveu:

spoko ;) już mi dziękowałaś w esemesku :)

mam nadzieje, zę mój pies się na mnie nie obrazi :) bo zabrałam mu jego poduszkę do spania :evil_lol:

a co do bazarków.. zebrałam wszystko co miałam w domu a mogło by się nadawać.. mam nadzieje, że pójdzie to szybko ;)