Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaG- właśnie przelałam na twoje konto pieniądze, które otrzymałam do tej pory z bazarków:
- moana - 95 zł - z przeznaczeniem na koszty utrzymania Łatka/Centa - :smile:
- fafledwie - 55 zł - :smile:
- LittleMy - 22 zł - :smile:
- dariaopole - 40 zł - :smile:
- Irysek -15 zł - :smile:
- ewatonieja - 30 zł -:smile:
- Aga i Eto - 10 zł - :smile:
- Han Sharn - 5 zł - :smile:
- Samoglow - 20 zł - :smile:
- Anna_33 - 180 zł - :)
razem: 472 zł. :multi::multi::multi:

- ewikS - dostałam pieniądze do łapki - 50 zł - zostały przekazane na koszty leczenie malutkiej kotki Simby, która jest w DT u BeatySabry.

- czekam jeszcze na zaksięgowanie wpłaty od Anilla (15 zł), oraz odbiór osobisty filmów przez wtatarę (10zł). :smile:

jak je dostanę, to zrobię osobny przelew. :-)

Posted

podaję rozliczenie: było tak:

454-298= 156 do tego doszła wpłata od .Ani. 50 czyli razem 206 ale niezapłacona jest operacja larsa (już weci w Wieliczce usunęli mu zrakowaciałe jądra które były w brzuchu) nawet nie wiem ile bedzie do zapłacanie, poza tym czeka nas opłata badania histopatolo. tych guzów, co jest konieczne biorac pod uwagę stan psa...no i koty

wydatki: 18 zł. szelki dla Łatka, 13 szampon (szampon musi czekać, bo pomimo wskazać weta że trzeba go wykapać nie ma jak na narazie... musiałby być tymczas :-(:-()
206- 18- 16= 172 złote.

doszło z bazarku Weszki:loveu: 45, tak więc 172+ 45 = 217.

jest tak:

217 + 472 z bazarków neomik:loveu::loveu::loveu: czyli 689 ale niezapłacony Lars (250 za operację) i długi hotelowe...
za hotel larsa, Łatka i Misia już potrzeba 840 jesli dobrze pamietam, ze Lars pojechał do hotelu 15 .10 bo wątek ma potem załozony

Posted

Mi Paulus podrzucił plakaty Larsa i Misia, więc pomoc też by sie przydała...w wieszaniu:loveu::loveu:

Posted

podaje rozliczenie: 217 + 472 z bazarków neomik:loveu::loveu::loveu: czyli 689 ale niezapłacony Lars operacja 250 i długi hotelowe...

za hotel larsa, Łatka i Misia już potrzeba 840 jesli dobrze pamietam, ze Lrs pojechał do hotelu 15 .10 bo wątek ma potem załozony

teraz: dziś przekazałam na ręce Paulusa by dał w ARtwecie w Wiwliczce gdzie mamy długi 250 za operację Larsa oraz 206 za kotkę która jest na tymczasie u Pati 206.
ale z AFN powinno się to na kotkę zebrać, to wtedy wpiszę jesli powróci na konto moje u zyczane dla psów.

teraz u mnie jest 689- 250-206= 233złote... jejku tylko!!! a długo rosną..

Faktury Paulus weźmie jutro, bo zawiezie Larsa na wyjęcie szwów i badania. lars musi miec rtg płuc i badania krwi bo ten nowotwór był ggantyczny i wetka mówi, że tak trzeba.

Posted

weszka napisał(a):
Mam plakaty samotnego sznaucera olbrzyma - Paulus dziękuję za wydrukowanie :Rose: Kto pomoże w rozwieszaniu?

dobrze by było w schronie powiesić też...

Posted

tez moge jakos pomoc w rozwieszaniu jakis plakacikow.....:roll: jesli oczywiscie chcecie.....

juz pare osob probowalo mnie namowic na pomoc w wyprowadzaniu psiakow na spacerki, ale ja nie wiem czy dalabym rade - bylam kilka razy w schronisku i za kazdym razem wychodze z placzem :(

Posted

[quote name='t_kasiek']
juz pare osob probowalo mnie namowic na pomoc w wyprowadzaniu psiakow na spacerki, ale ja nie wiem czy dalabym rade - bylam kilka razy w schronisku i za kazdym razem wychodze z placzem :(
zawsze Kasiu możesz pomóc z psiakami z hotelu... :) Tam źle nie mają, jedyne co im doskwiera to brak domu, czasami ważna jest socjalizacja itd... zastanów się Nad tym :)

Posted

Bakuś z Podgórza ma dom - można wykasować z pierwszego wątku.

I jest jeszcze jedna Pani, która zgłosiła się po Bakusia. Mieszka na Kurdwanowie w domu jednorodzinnym. Ma lekko upośledzonego syna i 14 córkę. Mieli psa, który niedawno został uśpiony z powodu choroby nowotworowej. Syn bardzo rozpacza - i szukają psiaka łagodnego dla dzieci.
Czy ktoś ma odpowiedniego psa? Może być większy od Bakusia, ale nie olbrzym. Przkazałabym nr telefonu.
Ale domu nie sprawdzałam!!!
Bardzo proszę - bo ja raczej nie za bardzo się czuję w tych mikrusach :roll:

Posted

[quote name='Camara']Bakuś z Podgórza ma dom - można wykasować z pierwszego wątku.

I jest jeszcze jedna Pani, która zgłosiła się po Bakusia. Mieszka na Kurdwanowie w domu jednorodzinnym. Ma lekko upośledzonego syna i 14 córkę. Mieli psa, który niedawno został uśpiony z powodu choroby nowotworowej. Syn bardzo rozpacza - i szukają psiaka łagodnego dla dzieci.
Czy ktoś ma odpowiedniego psa? Może być większy od Bakusia, ale nie olbrzym. Przkazałabym nr telefonu.
Ale domu nie sprawdzałam!!!
Bardzo proszę - bo ja raczej nie za bardzo się czuję w tych mikrusach :roll:
Camara w hotelu od dwóch miesięcy jest Knapik... łagodny do dzieci, ale jeszcze ma napady szczenięcego szaleństwa, bo młodziutki :) Testowany był na 6cio letnim chłopcu w "Kundlu" jak był i go całowął po buzi...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78739&goto=newpost

Posted

Kiwi, niestety kładą mnie dziś do szpitala.. nie zrobie tego allegro Bambusiowi... dopiero po wyjściu :(
Przepraszam, ale spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba :(