noemik Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 AgaG- właśnie przelałam na twoje konto pieniądze, które otrzymałam do tej pory z bazarków: - moana - 95 zł - z przeznaczeniem na koszty utrzymania Łatka/Centa - :smile: - fafledwie - 55 zł - :smile: - LittleMy - 22 zł - :smile: - dariaopole - 40 zł - :smile: - Irysek -15 zł - :smile: - ewatonieja - 30 zł -:smile: - Aga i Eto - 10 zł - :smile: - Han Sharn - 5 zł - :smile: - Samoglow - 20 zł - :smile: - Anna_33 - 180 zł - :) razem: 472 zł. :multi::multi::multi: - ewikS - dostałam pieniądze do łapki - 50 zł - zostały przekazane na koszty leczenie malutkiej kotki Simby, która jest w DT u BeatySabry. - czekam jeszcze na zaksięgowanie wpłaty od Anilla (15 zł), oraz odbiór osobisty filmów przez wtatarę (10zł). :smile: jak je dostanę, to zrobię osobny przelew. :-) Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Asior']ludzie!!! tragedia..... ON-ek z wydłubanymi oczami :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116 Zatkało mnie :-( Quote
AgaG Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 podaję rozliczenie: było tak: 454-298= 156 do tego doszła wpłata od .Ani. 50 czyli razem 206 ale niezapłacona jest operacja larsa (już weci w Wieliczce usunęli mu zrakowaciałe jądra które były w brzuchu) nawet nie wiem ile bedzie do zapłacanie, poza tym czeka nas opłata badania histopatolo. tych guzów, co jest konieczne biorac pod uwagę stan psa...no i koty wydatki: 18 zł. szelki dla Łatka, 13 szampon (szampon musi czekać, bo pomimo wskazać weta że trzeba go wykapać nie ma jak na narazie... musiałby być tymczas :-(:-() 206- 18- 16= 172 złote. doszło z bazarku Weszki:loveu: 45, tak więc 172+ 45 = 217. jest tak: 217 + 472 z bazarków neomik:loveu::loveu::loveu: czyli 689 ale niezapłacony Lars (250 za operację) i długi hotelowe... za hotel larsa, Łatka i Misia już potrzeba 840 jesli dobrze pamietam, ze Lars pojechał do hotelu 15 .10 bo wątek ma potem załozony Quote
monita Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Zrobiłam skromny bazarek :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97576 Quote
Jagienka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pluszaki na spłatę długu w hotelu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8677876#post8677876 Quote
weszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mam plakaty samotnego sznaucera olbrzyma - Paulus dziękuję za wydrukowanie :Rose: Kto pomoże w rozwieszaniu? Quote
karusiap Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja moge wziac pare;)teraz to chyba najlepiej w koszulki wkladac,zeby nie zamokly.... Quote
weszka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 O to fajnie! No jeśli na zewnątrz to tylko w koszulkach. Quote
AgaG Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mi Paulus podrzucił plakaty Larsa i Misia, więc pomoc też by sie przydała...w wieszaniu:loveu::loveu: Quote
Patia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Piesek ze świętokrzyskiego lasu na tymczasie w Krakowie , potrzebna pomoc w ogłaszaniu : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8690631#post8690631 Quote
AgaG Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 podaje rozliczenie: 217 + 472 z bazarków neomik:loveu::loveu::loveu: czyli 689 ale niezapłacony Lars operacja 250 i długi hotelowe... za hotel larsa, Łatka i Misia już potrzeba 840 jesli dobrze pamietam, ze Lrs pojechał do hotelu 15 .10 bo wątek ma potem załozony teraz: dziś przekazałam na ręce Paulusa by dał w ARtwecie w Wiwliczce gdzie mamy długi 250 za operację Larsa oraz 206 za kotkę która jest na tymczasie u Pati 206. ale z AFN powinno się to na kotkę zebrać, to wtedy wpiszę jesli powróci na konto moje u zyczane dla psów. teraz u mnie jest 689- 250-206= 233złote... jejku tylko!!! a długo rosną.. Faktury Paulus weźmie jutro, bo zawiezie Larsa na wyjęcie szwów i badania. lars musi miec rtg płuc i badania krwi bo ten nowotwór był ggantyczny i wetka mówi, że tak trzeba. Quote
AgaG Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 weszka napisał(a):Mam plakaty samotnego sznaucera olbrzyma - Paulus dziękuję za wydrukowanie :Rose: Kto pomoże w rozwieszaniu? dobrze by było w schronie powiesić też... Quote
Patia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Aga , o której Paulus będzie w Krakwecie ? Może dam radę mu pomóc. Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Mikołaj na drucianych nózkach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8699141#post8699141 Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 tez moge jakos pomoc w rozwieszaniu jakis plakacikow.....:roll: jesli oczywiscie chcecie..... juz pare osob probowalo mnie namowic na pomoc w wyprowadzaniu psiakow na spacerki, ale ja nie wiem czy dalabym rade - bylam kilka razy w schronisku i za kazdym razem wychodze z placzem :( Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='t_kasiek'] juz pare osob probowalo mnie namowic na pomoc w wyprowadzaniu psiakow na spacerki, ale ja nie wiem czy dalabym rade - bylam kilka razy w schronisku i za kazdym razem wychodze z placzem :( zawsze Kasiu możesz pomóc z psiakami z hotelu... :) Tam źle nie mają, jedyne co im doskwiera to brak domu, czasami ważna jest socjalizacja itd... zastanów się Nad tym :) Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jagienko - moze faktycznie sie nad tym zastanowie......a moglabys mi napisac na PW na czym polegalaby taka pomoc ??? Quote
Camara Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Bakuś z Podgórza ma dom - można wykasować z pierwszego wątku. I jest jeszcze jedna Pani, która zgłosiła się po Bakusia. Mieszka na Kurdwanowie w domu jednorodzinnym. Ma lekko upośledzonego syna i 14 córkę. Mieli psa, który niedawno został uśpiony z powodu choroby nowotworowej. Syn bardzo rozpacza - i szukają psiaka łagodnego dla dzieci. Czy ktoś ma odpowiedniego psa? Może być większy od Bakusia, ale nie olbrzym. Przkazałabym nr telefonu. Ale domu nie sprawdzałam!!! Bardzo proszę - bo ja raczej nie za bardzo się czuję w tych mikrusach :roll: Quote
karusiap Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a moze Titka Tamb?? tu watek szczeniakow,maja malo czasu:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8720461#post8720461 Quote
sugarr Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tak apropo szczeniorów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37540 Wklejam tu wątek kieleckich szczeniaków. Bardzoo ich dużo. Nie dość, że mieszkają na działce, a robi się strasznie zimno, to zobaczcie w pierwszym poście są wymienione psiaki, które mieszkają w szczelinie między skałami... Może ktoś ma jakiś pomysł, DT, cokolwiek. Quote
t_kasiek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ile tych szczeniakow jest.....a jakie wszystkie kochane - jeden ładniejszy i kchanszy od drugiego :( Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Camara']Bakuś z Podgórza ma dom - można wykasować z pierwszego wątku. I jest jeszcze jedna Pani, która zgłosiła się po Bakusia. Mieszka na Kurdwanowie w domu jednorodzinnym. Ma lekko upośledzonego syna i 14 córkę. Mieli psa, który niedawno został uśpiony z powodu choroby nowotworowej. Syn bardzo rozpacza - i szukają psiaka łagodnego dla dzieci. Czy ktoś ma odpowiedniego psa? Może być większy od Bakusia, ale nie olbrzym. Przkazałabym nr telefonu. Ale domu nie sprawdzałam!!! Bardzo proszę - bo ja raczej nie za bardzo się czuję w tych mikrusach :roll: Camara w hotelu od dwóch miesięcy jest Knapik... łagodny do dzieci, ale jeszcze ma napady szczenięcego szaleństwa, bo młodziutki :) Testowany był na 6cio letnim chłopcu w "Kundlu" jak był i go całowął po buzi... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78739&goto=newpost Quote
Asior Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kiwi, niestety kładą mnie dziś do szpitala.. nie zrobie tego allegro Bambusiowi... dopiero po wyjściu :( Przepraszam, ale spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba :( Quote
Patia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 O rany , Asior , co się dzieje ?!? Trzymaj się jakoś ! ja zrobię Allegro , nie martw się . Quote
Recommended Posts