AniaB Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 z bazarków za obrazki od Han&Dom bedzie ponad 900 zł.. To pójdzie na dług koci... Tylko pozbieram pieniadze to Wam przekaze .. Quote
Ela_and_Krzys Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 jesli jeszcze nie widzieliscie - ale to wstrzasajace http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93161 mozna podpisac sie pod petycja... Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56147&page=14 Quote
monita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nie słyszeliście, żeby komuś zaginął czarny, kudłaty pies ( około 50 cm ) w Hucie ?? Patrzyłam na stronie "kundla" ale tam brak ogłoszeń o zaginionych psach. Quote
kiwi Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 na juz potzrebny tymczas dla szczeniaka znalezionego w lesie :cry: wychodze z domu, bede pod telefonem jak cos Quote
AgaG Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 podaję rzoliczenie: było tak: czyli było 454 (nie licząc nie zapłaconych kotów) 298 zapłaciłyśmy będąc z .Anią. u doktora Kujawskiego za kompleksowe badania dwóch psów: niewidomego Centa (Łatka tak go ochciłam) i Arka (Miśka) był to koszt nastepujących badan i leków: ekg Centa (Łatka) badania okulistycznego Centa (Latka) 2 x badania krwi kompletnego obu psów, odrobaczenia obu psów, kropli do uszu dla centa (Łatka) kropli do oczu dla Centa (Latka) preparatu do pryskania Łapy dla Arka (Miska) wpłata to 50 od .Ani.:loveu::loveu: 454-298= 156 do tego doszła wpłata od .Ani. 50 czyli razem 206 ale niezapłacona jest operacja larsa (już weci w Wieliczce usunęli mu zrakowaciałe jądra które były w brzuchu) nawet nie wiem ile bedzie do zapłacanie, poza tym czeka nas opłata badania histopatolo. tych guzów, co jest konieczne biorac pod uwagę stan psa...no i koty wydatki: 18 zł. szelki dla Łatka, 13 szampon (szampon musi czekać, bo pomimo wskazać weta że trzeba go wykapać nie ma jak na narazie... musiałby być tymczas :-(:-() 206- 18- 16= 172 złote. .Ania. bedąc z Łatkiem u wetów w Wieliczce też założyła jakoś.. nawet nie wiem ile.. ech Quote
kiwi Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 kurcze sytuacja finansowa jest dramatyczna :( nie pamietam kiedy ostatnio bylo tak zle :( Lars 3 tyg hotelu nie zaplacone 450 zl + operacja 250, poza tym do domu jeszcze nie moze isc, łatek niezaplacony, na koty brakuje 600 zl... to juz jest ok 1300 długu... ide myslec, moze cos wymysle... Quote
noemik Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 już prawie wszystkie wpłaty z bazarków mam na koncie - będzie 500 zł. Mało, ale zawsze coś. Wieczorem wyszukam kolejne rzeczy na bazarek. Quote
AniaB Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja dostałam czesciowo wpłaty za bazarek z obrazkami od Han &Dom: aniac50 - 80 zł:loveu: żywa 95 zł:loveu: EDEREK 250 zł:loveu: Beata Dorobczynska 110 zł:loveu: Ania-Sonia 100 zł:loveu: Dzisiaj spotkam sie z Amiga oraz czekam na dalsze wpłaty... Jak zboiore całosc to przekaze Ci kiwi osobiscie... Bedzie na koty.. Quote
weszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jak wpłyną wszystkie wpłaty z moich zakończonych bazarków to będzie ok. 70 zł - ale jeszcze nie mam wszystkich wpłat więc poczekam i zrobie jeden przelew. Quote
AniaB Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 AniaB napisał(a):Ja dostałam czesciowo wpłaty za bazarek z obrazkami od Han &Dom: aniac50 - 80 zł:loveu: żywa 95 zł:loveu: EDEREK 250 zł:loveu: Beata Dorobczynska 110 zł:loveu: Ania-Sonia 100 zł:loveu: Dzisiaj spotkam sie z Amiga oraz czekam na dalsze wpłaty... Jak zboiore całosc to przekaze Ci kiwi osobiscie... Bedzie na koty.. Wczoraj wpłyneły dodatkowo pieniazki za bazarek od: Maupa4 50 zł:loveu: Atina 40 zł:loveu: Olga132 25 zł:loveu: Amiga przelała 227 zł - jak dojdą na moje konto to bede mogła juz przekazac kiwi...a kiwi Panu Tomkowi Quote
Perfi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 moj bazarek - perfumy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8438276#post8438276 Quote
AMIGA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='AniaB'] Amiga przelała 227 zł - jak dojdą na moje konto to bede mogła juz przekazac kiwi...a kiwi Panu Tomkowi Oj AniuB - czy Ty musisz mnie wydać jaka jestem rozrzutna???:cool3:;) Quote
weszka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 AgaG - wysłałam na twoje konto 45 zł - to 1. część wpłat z bazarków Bonsai :loveu: - 5 zł za świeczkę ewikS :loveu: - 30 zł za filmy Seaside :loveu: - 10 zł za filmy Quote
Tweety Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jeżeli z allegro kotki Dąbrówki wszyscy by wpłacili to jest na razie nadwyżka w wysokości 60 zł i to chciałam przekazać na koci dług Quote
AniaB Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='AniaB']Wczoraj wpłyneły dodatkowo pieniazki za bazarek od: Maupa4 50 zł:loveu: Atina 40 zł:loveu: Olga132 25 zł:loveu: do tego aniac50 - 80 zł:loveu: żywa 95 zł:loveu: EDEREK 250 zł:loveu: Beata Dorobczynska 110 zł:loveu: Ania-Sonia 100 zł:loveu: Przyszły juz pieniazki od Amigi :loveu:- 230 zł - tym samym mam juz calą kwote za bazarki obrazkowe od Han&Dom... Razem będzie 980 zł.. Kiwi - kiedy mozemy sie spotkac żebym przekazała Ci grosiki..? Bardzo dziekuje jeszcze raz wszystkim za licytacje na bazarkach i wpłaty!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
kiwi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ładne mi grosiki ;) ania, jak Ci pasuje ja jestem teraz w miare wolna do konca tygodnia, mozemy nawet sie wybrac razem do hotelu ktoregos ranka:) Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 czy ktos wybiera sie jutro rano do hotelu?musze fotki porobic jak bedzie jasno.... Quote
Patia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Karusiu , ja pamietam o zdjęciach ale ostatnio było zupełnie ciemno , tylko łatkowi parę w kojcu zrobiłam:oops: Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dziekuje:)wlasnie teraz juz taki okres ,ze tylko rano da sie porobic;/ Quote
AgaG Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='AniaB']do tego aniac50 - 80 zł:loveu: żywa 95 zł:loveu: EDEREK 250 zł:loveu: Beata Dorobczynska 110 zł:loveu: Ania-Sonia 100 zł:loveu: Przyszły juz pieniazki od Amigi :loveu:- 230 zł - tym samym mam juz calą kwote za bazarki obrazkowe od Han&Dom... Razem będzie 980 zł.. Kiwi - kiedy mozemy sie spotkac żebym przekazała Ci grosiki..? Bardzo dziekuje jeszcze raz wszystkim za licytacje na bazarkach i wpłaty!!!!:loveu::loveu::loveu: niektóre osoby wpłacały też na AFN koty KRK więc tam tez trochę jest, tylko trzeba fakturę na to wziąć, mozna na razie fakurę z operacji Larsa, która jest nie zapłacona..zresztą. wtedy już większość byłoby zapłacone...za koty Quote
AniaB Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 kiwi napisał(a):ładne mi grosiki ;) ania, jak Ci pasuje ja jestem teraz w miare wolna do konca tygodnia, mozemy nawet sie wybrac razem do hotelu ktoregos ranka:) to ja sie z Toba jakos skontaktuje telefonicznie, dobrze..? Bo jestem w kluczowej fazie przeprowadzania sie - wiec musze plany modyfikować na biezaco.. Ale jakby co - to pieniazki przekaze Ci tak czy siak jakos... Moze bedziesz sie krecić gdzies koło podwawelskiego...;) Albo moze uda nam sie jakos podjechać do hotelu... Ja jeszcze mam obraz olejny od Han&Dom - wystawie go może w przyszłym tygodniu.. Quote
Camara Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aga, jak będziesz aktualizowała pierwszy post to moja bernardynka i podhalan Flap mają już domy. Quote
Recommended Posts