Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja zaraz wybywam z psem na wieczorny spacer to porozwieszm troche plakatow (miałam koszmarny dzien i zero czasu zeby to wczesniej zrobic):oops:
Jutro bede na Borku Fałęckim to tez cos tam poprzyklejam na pewno :cool3:
Na przyszłosc dawajcie mi wiecej :diabloti:

Posted

Porozwieszałam kilka plakatow na Borku - głownie w okolicach ul.Zywieckiej i koło nowych osiedli
Niedawno skonczyłam rozwieszac na Biezanowie (byłam przelotem w domu i pokserowałam po kilka sztuk dodatkowo wiec beda na Rżąke akurat :cool3:)ale to juz jutro;)

Jak byscie potrzebowały cos dodrukowac/zeskanowac to tez słuze pomoca :cool3:

Posted

SCHRON PRZECHWYCIŁ TEGO PSA BIAŁEGO Z UGORKA, KTÓREGO W NOCY SZUKAŁAM Z KOLEŻANKĄ aSIOR. tRAFIŁ TAM W NIEDZIELĘ. ECH...trzeba sprawdzić jak mu jest na kwarantannie....:-(:-( ja nie mogę weszka jechac do schronu w nbiedzilę, bo jedziemy z olą za Kraków zrobic foty psu który został sam w ogrodzie po śmierci właścicielki. 8 letni brodacz szorstki...:placz::placz:

Posted

Gdzie w Krakowie w niedziele odbywają sie jakieś giełdy gdzie ludzie próbują sprzedać szczeniaki tak "z kartonu"? Może ktoś złapał moją Dusię i będzie próbował ją sprzedać. Dokąd jechać? Tandeta, Balice, jeszcze gdzieś?

Posted

Yorija napisał(a):
Gdzie w Krakowie w niedziele odbywają sie jakieś giełdy gdzie ludzie próbują sprzedać szczeniaki tak "z kartonu"? Może ktoś złapał moją Dusię i będzie próbował ją sprzedać. Dokąd jechać? Tandeta, Balice, jeszcze gdzieś?

koniecznie rozwieś plakaty z napisem nagroda tam gdzie znikneła, w innej stryacje ludzie nie dzwonią...

Posted

Yorija napisał(a):

koniecznie rozwieś plakaty z napisem nagroda tam gdzie znikneła, w innej sytacji ludzie nie dzwonią...

Posted

[quote name='Yorija']Gdzie w Krakowie w niedziele odbywają sie jakieś giełdy gdzie ludzie próbują sprzedać szczeniaki tak "z kartonu"? Może ktoś złapał moją Dusię i będzie próbował ją sprzedać. Dokąd jechać? Tandeta, Balice, jeszcze gdzieś?

Na trawniku pod Tomexem - już chyba ze 20 razy wzywałam straż miejską - ale tam to zawsze szczenięta ludziom wpychają, nie dorosłe pieski. Podobnie jak w okolicach Starego Kleparza, łażą dziady z maluchem pod pachą i wciskają ludziom metodą "Kup pani bo rozwalę mu główkę". Myślę więc, że lepiej faktycznie rozwieszać ogłoszenia z info o nagrodzie - jeśli masz gotowe to możesz wysłać mi je na tego maila" soshka@vp.pl Powieszę w lecznicach, sklepach zool. i w paru miejscach w mieście, mam taki zawód, że całymi dniami tułam się z miejsca na miejsce.

Posted

W schronie rano nie było. Zjeździliśmy giełdy i też nic. O tym Tomexie to nie wiedziałam. Gdzie to jest dokładnie i czy w tygodniu też tam może ktoś sprzedawać?

Co do plakatu to ja sama nie wiem w jakim stanie go pisałam bo ani dnia ani miejsca gdzie Dusia zginęła nie zamieściłam - nie mówiąc już o nagrodzie. Jutro wyprodukuję nowy plakat i porozwieszam jeszcze raz w mojej okolicy.

Gdyby ktoś jeszcze mógł wydrukować i porozwieszać to proszę o info podeślę poprawiony plakat.

Posted

kiwi napisał(a):
witajcie znow, wracam
na pocztaek
bambo - zwrotka - nie pytajcie dlaczego bo nawet nie mam sily o tym mowic
jutro tzreba go odebrac, jakies pomysly gdzie go umiescic?

jessuuu Kiwi, możesz coś więcej powiedzieć..jaki powód zwrotki???

AgaG napisał(a):
SCHRON PRZECHWYCIŁ TEGO PSA BIAŁEGO Z UGORKA, KTÓREGO W NOCY SZUKAŁAM Z KOLEŻANKĄ aSIOR. tRAFIŁ TAM W NIEDZIELĘ. ECH...trzeba sprawdzić jak mu jest na kwarantannie....:-(:-( ja nie mogę weszka jechac do schronu w nbiedzilę, bo jedziemy z olą za Kraków zrobic foty psu który został sam w ogrodzie po śmierci właścicielki. 8 letni brodacz szorstki...:placz::placz:

chlerka, dopiero za tydzień dam rade.... nioc niew iedziałam bo nie miałam dostepu do netu przez tydzień...

Posted

Asior napisał(a):
jessuuu Kiwi, możesz coś więcej powiedzieć..jaki powód zwrotki???

bo na spacery trzeba z psem chodzic :]
narazie bambo jest u mnie - to grzeczny, dobry piesek, nie mam z nim zadnych problemow....

Posted

kiwi napisał(a):
bo na spacery trzeba z psem chodzic :]
narazie bambo jest u mnie - to grzeczny, dobry piesek, nie mam z nim zadnych problemow....

nosz kur...a idioci !!!!!
a myśleli, ze co???że będzie robił do kuwety?????:angryy:

Posted

Zrobiłam jej stronę.
http://kamilaszczepaniak.pl/Dusia.html

można z niej pobrać plakat-ulotkę

Proszę o pomoc w rozklejaniu, rozgladaniu się.
Idą zimne noce - ona sobie nie poradzi na dworze. Prawdopodobnie zaszyła się gdzieś tak jak zaszywala się w swojej budzie w schronisku.
Mam tylko nadzieję, że za chwilę zglodnieje i będzie szukać pomocy u człowieka.