Camara Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bakuś szuka nowego domu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7297401#post7297401 Quote
lizka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Jagienka napisał(a):lizka :loveu: obojetne gdzie, gdzies gdzie są ludzie... podrzucimy przy okazji odbierania Maxa :loveu::loveu::loveu: A gdzie mozna odebrac plakaty? Bo Maksiu chyba jeszcze troszke u mnie posiedzi :cool3: Quote
Perfi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ma ktos moze pozyczyc transporterek dla sredniego psa? zostalam poproszona o transport, jednak w moim obecnym stanie fizycznym nie jestem w stanie opiekowac sie psem przez droge.... :( Quote
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84761 Quote
noemik Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 AgaG, przelałam dziś 145 zł za bazarek.:) Quote
monita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Mam trochę próbek karm dla kotów i postaram się zrobić jakiś bazarek :roll: Quote
Han&Dom Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hej! Hej Kraków!!!!! Dolny Śląsk prosi o pomoc w głosowaniu na krakvet-cie na rzecz Uciechowa... byłem, widziałem i naprawdę warto pomóc... tak że jakby ktoś chciał to szczegóły na Uciechowskich wątkach... Najważniejsze to się zarejestrować, a po otrzymaniu mail-a aktywacyjnego wejść na stronę... zalogować i oddać głos... Bardzo proszę o pomoc... A zainteresowanych zapraszam na stronę ligociaków z Krakowa, gdzie wkleiłem link do fotosika, a tam kupa wakacyjnych zdjęć Dośki... już naszej. Dopiero niedawno zobaczyłem, że Doszka też trafiła do Metamorfoz cz. IV Z góry dziękuję za każdy głos, przepraszam i serdecznie pozdrawiam Dominik Quote
lizka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Han&Dom napisał(a):Hej! Hej Kraków!!!!! Dolny Śląsk prosi o pomoc w głosowaniu na krakvet-cie na rzecz Uciechowa... byłem, widziałem i naprawdę warto pomóc... tak że jakby ktoś chciał to szczegóły na Uciechowskich wątkach... Najważniejsze to się zarejestrować, a po otrzymaniu mail-a aktywacyjnego wejść na stronę... zalogować i oddać głos... Bardzo proszę o pomoc... A zainteresowanych zapraszam na stronę ligociaków z Krakowa, gdzie wkleiłem link do fotosika, a tam kupa wakacyjnych zdjęć Dośki... już naszej. Dopiero niedawno zobaczyłem, że Doszka też trafiła do Metamorfoz cz. IV Z góry dziękuję za każdy głos, przepraszam i serdecznie pozdrawiam Dominik Zagłosowałam juz jakis czas temu :cool3: Quote
noemik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 wieczorem trafi do mnie jeszcze jeden szczurek - właściciel już go nie chce. wieczorem wieści co i jak. Może ktoś by chciał chłopaka? nie wiem czy się zgodzi z moimi ogonami... Quote
AgaG Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 podaję rozliczenie: Było: Było tak: 669,5. Dziś fakturka opiewała na prawie 240 bez trzech groszy ( w tym ekg igi, leki na serce dla Igi, badanie krwi pełne Tesi, lek na uszy dla tesi, szelki, smycz kaganiec dla Tesi - tesia łapie przy zabiegach..:roll: może bez trzech groszy, nie pamietam po podrzuciłam do Tweety do biura. grozi nam zapaść niedługo, bo biorąc pod uwagę długi hotelowe i leczenie psów... nie będzie lekko. czyli 669.5- 240= 429 dziś przyszła wpłata z bazarku noemik 145 złotych :multi::multi::multi:dziekujemy!!! czyli 429 : 145 = 574 acha i jeszcze wczoraj płaxciłam 10 złotych u doktora ałoqińskiego za lek dla Tesi na pecherz czyli mamy 574-10 = 564 Quote
AniaB Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 AgaG - poniewaz nie dam rady jiż przelac dzis tych 200 zł na pegaza na Twoje konto to moze jeśli spotkałybyśmy sie w niedziele dam ci je osobiście... Poza tym ty masz dla mnie chyba jakieś kwity za taksówke, co? Quote
Asior Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Perfi napisał(a):ma ktos moze pozyczyc transporterek dla sredniego psa? zostalam poproszona o transport, jednak w moim obecnym stanie fizycznym nie jestem w stanie opiekowac sie psem przez droge.... :( jak duży jest ten pies?? BO ja mam transporterek Ferplasta atlas 20 więc niewiem czy wystarczy... Quote
Perfi Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 edit..... obawiam sie ze sie nie zmiesci ale zapytam osoby ktora go zna :( Quote
AgaG Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 AniaB napisał(a):AgaG - poniewaz nie dam rady jiż przelac dzis tych 200 zł na pegaza na Twoje konto to moze jeśli spotkałybyśmy sie w niedziele dam ci je osobiście... Poza tym ty masz dla mnie chyba jakieś kwity za taksówke, co? Ania kwit mam jeden za 9 złotych. w niedzlele będę siedzieć w domu, bo przywożę w nocy Nukę z Sopotu. Co do Twoej pomocy transportowej, to jeśli okaze się ze pogryziony Jazon ma zły dom (ludzie sami przyjechali do schronu) i chyba nie są super, to trzeba go odebrać od dziewczyn (foksia ma tam jechać) i zawieźć do hotelu. Ola (od Luny) zgodziła się by to ona odwoziła, ale ona jeździ ostatnio codziennie, więc jak Ty dasz radę to byłoby dobrze, mogłabym ją odwołać. Ile jestesmy winni za pegaza już? 200 złotych zapłaciła E. derek przez jagienkę a do tego ile jeszcze? Quote
AgaG Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 dziś przyszło 35złotych od Gosiapk z bazarku kubeczkowego. [SIZE=2]pODAJĘ NOWE ROZLICZENIE: podaję NOWE rozliczenie: Było: dziś przyszła wpłata z bazarku noemik 145 złotych :multi::multi::multi:dziekujemy!!! czyli 429 : 145 = 574 acha i jeszcze wczoraj płaxciłam 10 złotych u doktora Słowińskiego za lek dla Tesi na pecherz czyli mamy 574-10 = 564 564 + 35 od Gosiapk= 599. Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 nowy bazarek, AgaG - to rzeczy od Josi i od kogo jeszcze? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85356 Quote
noemik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wątek Perfetto - on jest taki puszek okruszek. :-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85001 Quote
kiwi Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 witajcie znow, wracam na pocztaek bambo - zwrotka - nie pytajcie dlaczego bo nawet nie mam sily o tym mowic jutro tzreba go odebrac, jakies pomysly gdzie go umiescic? Quote
weszka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wrrrr.... :angryy::mad: to odnośnie Bambo. Witaj w domu ciociu kiwi :loveu::lol: Quote
lizka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Odnosnie mojego bazarku -> wszystko (cała reszta za ksiazki) pojdzie przelewem na krakowskie psiaki, ale jutro do reki dostane 20zł za płyty (jestem umowiona na odbior osobisty) moge te pieniadze przekazac dziewczynom co przyjada zabrac Maksia na "oględziny" do potencjalnego nowego domku(w pon albo we wtorek) ? Czy mam je wpłacic na konto? Wolałabym ta 1 opcje :oops: ale jak nie to wpłace (tylko czy jest sens płacic za przelew na poczcie?) Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 noemik napisał(a):nowy bazarek, AgaG - to rzeczy od Josi i od kogo jeszcze? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85356od Oli (pani Bodzia, Filonki....itd):cool3: Quote
AgaG Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 lizka napisał(a):Odnosnie mojego bazarku -> wszystko (cała reszta za ksiazki) pojdzie przelewem na krakowskie psiaki, ale jutro do reki dostane 20zł za płyty (jestem umowiona na odbior osobisty) moge te pieniadze przekazac dziewczynom co przyjada zabrac Maksia na "oględziny" do potencjalnego nowego domku(w pon albo we wtorek) ? Czy mam je wpłacic na konto? Wolałabym ta 1 opcje :oops: ale jak nie to wpłace (tylko czy jest sens płacic za przelew na poczcie?) pewno ze daj dziewczynom:lol: Quote
Patia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jagienka napisał(a):15 kg... ona jest bardzo ładna, biała w łaty, z taką kędzierzawą sierścią, ale nie bardzo długą... Jagienko czy ta sunia po zmarłym właścicielu nadal jest w schronie , nie wiesz? Quote
Recommended Posts