Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jagienka napisał(a):
:lol: :lol: :lol: wszystko zostawione w hotelu :loveu: i się przydało do przewozu psiaków do programu, bo na śmierc zapomniałam

:crazyeye: co sie przydało do przewozu psiaków ??

Posted

elik napisał(a):
:crazyeye: co sie przydało do przewozu psiaków ??

szmatki szmateczki, miałam śliniącego się boksopodobnego...
nie nosiliśmy szczeniorków w poszewkach ;) :eviltong:

Posted

dzwonila dzis do mnie Pani w sprawie mix bokserki..moja juz ma domek ale powiedzialam ze sie rozejrze..ma mieszkanie i sunie chyba spanielka ale nie jestem pewna..chciala za darmo przygarnac ale jakiegos sczeniaka...co Wy na to??czy jakis psiurek spelnia kryteria...??moge podac nr tej Pani

Posted

Perfi napisał(a):
MORDA!!!! ta co byla wczoraj w programie:)

ja nie wiem jakby Morda do innej suczki... no i nie jest szczeniakiem, ale karusiap napisz pw do Trop z numerem i napisz to co tutaj napisałaś, bo Trop nie ma czasu czytac wszystkich wątków i raczej tutaj nie trafi...

Posted

napisalam do Trop..zobaczymy..tylko Morda ma 5 lat ale gdyby sie dogadala z tamta sunia to kto wie...a jak nie to moze ktoregos szczeniaka by wzial..tylko tak jak mowie to nie jest sprawdzony dom bo dzis zadzwonila ta Pani..

Posted

karusiap napisał(a):
napisalam do Trop..zobaczymy..tylko Morda ma 5 lat ale gdyby sie dogadala z tamta sunia to kto wie...a jak nie to moze ktoregos szczeniaka by wzial..tylko tak jak mowie to nie jest sprawdzony dom bo dzis zadzwonila ta Pani..

a szczeniaków już nie ma :lol: tzn jeden u Camary :diabloti:

Posted

dzwonilam do kobiety oprocz tego dalam nr Trop.pow ze nawet 5 letnia by wziela ale trzeba by to bylo sprawdzic..mowi ze ma duzo czasu bo siedzi w domu i 2 razy ma szkole ale ma 2 letnie dziecko...i to moglby byc poblem..bo sunia energiczna a ona chyba chciala spokojna no i ciekawe jakby spacery wygladaly ale ....moze akurat....

Posted

A tak na chwile odbiegajac od tematu szczeniakow..
Mam duzo plakatow Ciapka od Agi, ale jako ze jest zimno strasznie i rece szybko odmarzaja :P to sama pewnie wszystkich nie rozwiesze, wiec jak ktos reflektuje na podzielenie sie po pol, albo na trzy to pisac! :)

Posted

karusiap napisał(a):
dzwonilam do kobiety oprocz tego dalam nr Trop.pow ze nawet 5 letnia by wziela ale trzeba by to bylo sprawdzic..mowi ze ma duzo czasu bo siedzi w domu i 2 razy ma szkole ale ma 2 letnie dziecko...i to moglby byc poblem..bo sunia energiczna a ona chyba chciala spokojna no i ciekawe jakby spacery wygladaly ale ....moze akurat....

do 2letniego bachorka Trop nie da Mordy :shake:

Posted

[quote name='karusiap']no wlasnie...w sumie wcale sie nie dziwie...kurcze a macie jakis pomysl czy to wogole nie jest dobry pomysl...?
To jest cudny pomysł, tylko trzeba coś wygrzebac... ;) Może paniom się spodoba Prezesunia??

Posted

prezesunia idzie dziś do mieszkanka na Sobieskiego. dzwoniła Pani z allegro. Syn camary ją zawozi, a ja tam pojadę spisać umowę. Musze się umówic z .Anią. :lol::lol: albo kimś innym, kto nie jest tak wyeksploatowany, bo mamy jeszcze jechac w jedno miejsce
zrobic foty Herze w nowym domu.

Posted

AgaG napisał(a):
prezesunia idzie dziś do mieszkanka na Sobieskiego. dzwoniła Pani z allegro. Syn camary ją zawozi, a ja tam pojadę spisać umowę. Musze się umówic z .Anią. :lol::lol: albo kimś innym, kto nie jest tak wyeksploatowany, bo mamy jeszcze jechac w jedno miejsce
zrobic foty Herze w nowym domu.

:multi: :multi: :multi:
to karusiap nie trac kontaktu z tą panią bo skoro ona może się zdecyduje na starszego psa to sie znajdzie...

Posted

U mnie jest w tej chwili 20 zlotych z reszty z pieniędzy od Pati. Kiwi ma 80 od Pati na cele psie. Tak więc 100 mamy już na szczeniaki, 50 na Norcię od jagienki tez na razie pójdzie na ten cel.
Na AFN na jasyra jeszcze mamy 125. Razem fizycznie i wirtualnie mamy na psy krakowskie: 275. gdy przekaże piniążki za hotel szczeniaków (210) zostanie 65. Tyle na razie mamy na operację Norci. Ojej!!

Posted

Jagienka napisał(a):
:multi: :multi: :multi:
to karusiap nie trac kontaktu z tą panią bo skoro ona może się zdecyduje na starszego psa to sie znajdzie...

Dziewczyny pamiętajcie, że mam Atosa na domu tymczsowym starszego wilka cudownego i jeszcze sunię rudę małą (ok 7 kilową) uchronioną przed zagryzieniem.

Posted

karusiap napisał(a):
ok mam nr i powiedzialam ze ktos bedzie sie z nia kontaktowal:)

Piesa od zaraz może miec dom?? I czy pani jest z Krakowa?? Np podjechałaby do krakowskiego schroniska jakbyśmy cos wypatrzyły?? Czy nie wiesz?? :oops:
Bo ja tak sobie myśle i Norci, no ale ona jeszcze ma operacje przed sobą, no i decyzja oczywiście do AgiG należy...

Posted

Pani jest z krakowa...z tego co mowila to nie ma auta bo maz dlugo pracuje i to jej problem dojazdowy...no i chcialaby sprawdzic czy jej sunia zgodzi sie z nowym psiakiem...czy podac moze komus nr do niej??
aha a ile trzeba na operacje suni?

Posted

karusiap napisał(a):
na Kurdwanowie

i musi byc bullowaty?? Perfi wiesz o kim myśle?? :cool3: Może ten boksio ze schronu... Wypytamy o niego... TYlko kurcze nie da sie zprawdzic jak się z suczką pani dogada :roll: