AgaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 ja nie mam u siebie żadnej faktury od Kiwi. Kiwi nie wróciła jeszcze niestety... Quote
AniaB Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc w zawiezieniu Ramzesa na specjalistyczne badania w poniedzialek na 20:30?? jak trzeba to pomoge.. 20.30 to dla mnie idealna godzina, wiesz:lol: ... od razu moze dałabym Ci pieniązki na barryego i sare.. gdzie te badania? u Twojego weta? Quote
karusiap Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Aniu badania beda w Krakvecie...jesli bys mogla byloby super!! Quote
AgaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Aniu jak Ci mogę podrzucić rzeczy na bazarek: świeczki które Tosce rzeba wysłać, nowe świeczki pieski oraz szelki do samochodu nowe od państwa baltazara? jak pytałam pana Tomka o dług koci to jęknął, więc chyba sporo tego jest...:-( :-( Quote
AgaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 za pobyt Baltazara byliśmy winni 120 (8 dni) pobytu. Pan Tomek nam darował 20 złotych :loveu: zapłaciłam 100. Quote
AgaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 podaję rolziczenie: było: 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. za hotel baltusia poszło 100 (bo 20 pan tomak nam podarował) w tej sytuacji jest u mnie w tej chwili 546. niepłacone są koty (dług gigantyczny, Weszko wyciagnij od pana Tomka ile tego jest...:-( :-( :-( mi nie powiedział, mówi, że jak Kiwi przyjedzie... no nie wiem, co robimy...? ) czeka nas ktarstacja kota i Atoli. 15 złotych które przyjdzie od Toski za moje świeczki chcę dać na dług Niusi. Quote
Tweety Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='AgaG']podaję rolziczenie: było: 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. za hotel baltusia poszło 100 (bo 20 pan tomak nam podarował) w tej sytuacji jest u mnie w tej chwili 546. niepłacone są koty (dług gigantyczny, Weszko wyciagnij od pana Tomka ile tego jest...:-( :-( :-( mi nie powiedział, mówi, że jak Kiwi przyjedzie... no nie wiem, co robimy...? ) czeka nas ktarstacja kota i Atoli. 15 złotych które przyjdzie od Toski za moje świeczki chcę dać na dług Niusi. jak będziecie wiedzieli ile Wam brakuje to dajcie znać. Nie może być tak aby krakowskie kociuchy nie były uwzględnione przez AFN tak w zupełności:razz: Quote
sugarr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Czy komuś coś wiadomo o zaginionym w Krakowie psie w typie ON ciemnej maści? Przedwczoraj na al. pokoju taki właśnie pies leżał martwy przy drodze :( Quote
weszka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote=] A jaka jjest cena za kociaki? zapytac pana Tomka czy jak to jest? Aga - cenę za kociaki negocjowała kiwi, ja nie wiem po ile p. Tomek liczył :roll: kiwi lada dzień się odezwie więc poczekajmy jeszcze. Quote
Anashar Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sugarr napisał(a):Czy komuś coś wiadomo o zaginionym w Krakowie psie w typie ON ciemnej maści? Przedwczoraj na al. pokoju taki właśnie pies leżał martwy przy drodze :( Biedny pies :placz: Quote
mar.gajko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kocika trzeba na cito wykastrować, robi się zimno, będą wszystkie przeniesione do pawilonu; on okropnie znaczy i taki w pawilonie być nie możę, bo smród będzie nie do zniesienia. Chciałyśmy go wykastrować na mój koszt; ale pan Tomek nie pozwolił, bo kot Kiwi. Jeżeli opiekun kota wyrazi zgode na kastrację, to ja zapłacę zabieg; w nocy jest ok. 8-9 st.; robi się coraz chłodniej i nie ma na co czekać. Quote
Patia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mar.gajko ja już go na ten tydzień umówiłam do kjastracji. Quote
mar.gajko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 OK. Myśle, że dziś jutro będziemy koty przenosić; najwyżej on zostaei na koniec. Quote
Patia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Poproszę lekarzy , może uda się go na jutro zmieścić w grafiku , żeby już tam nie siedział na zewnątrz. Quote
mar.gajko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Patia napisał(a):Poproszę lekarzy , może uda się go na jutro zmieścić w grafiku , żeby już tam nie siedział na zewnątrz. Patia, kto płaci? Może coś dorzucić? Quote
Patia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mar.gajko napisał(a):Patia, kto płaci? Może coś dorzucić? A Ty nie masz do kogo dorzucać , hę ?:cool3: Miś wielki kudłaty wrócił do domu a ja już jeden bazarek na niego zrobiłam , jeszcze parę wystawię i uzbieramy . Dziękuję Mar.Gajko ale Ty masz dosyć swoich futer za które musisz płacić. Quote
mar.gajko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mam, ale go też szkoda. Fajniutki jest. Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Patia dzięki za umówienie kociaka na zabieg :loveu: mar.gajko mam pytanie dot. kastracji dzikich kotów. Koło mojego bloku jest kilka kotów (w tym 3 kilkumiesięczne kociaki) które chciałabym wykastrować bo niestety co rok mają młode, część z dorosłych i młodych ginie, potem te młode mają młode, część z nich ginie i tak w kółko. Kotów jest coś około 6 sztuk. Czy można to załatwić na koszt miasta??? Bo coś widziałam że jest taka akcja :roll: Quote
mar.gajko Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Albo prze KTOZ - albo przez Fundację Zwierzęta Krakowa. My w tym roku nie mamy "przyznane" bezpłatnych zabiegów. I płacimy normalne wetom za kastrację kotek i kotów Sądzę, że sa jeszcze miejsca jakieś. Moge służyć klatką-łapką; jedna będzie wolna pod koniec tygodnia. Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 mar.gajko napisał(a):Albo prze KTOZ - albo przez Fundację Zwierzęta Krakowa. My w tym roku nie mamy "przyznane" bezpłatnych zabiegów. I płacimy normalne wetom za kastrację kotek i kotów Sądzę, że sa jeszcze miejsca jakieś. Moge służyć klatką-łapką; jedna będzie wolna pod koniec tygodnia. Dzięki za informację :lol: Będę próbować podziałać. Quote
kiwi Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jestem jestem i powoli zabieram sie za ogarnianie wszystkiego. Patia :Rose: odezwe sie do Was wieczorem, teraz musze pedzic na uczelnie Quote
Tweety Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kiwuś, pamiętaj o fakturze dla mnie, bardzo proszę, bo to chyba już z pól roku minęło Quote
weszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kolejny bazarek dla naszych psiaków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78583 Quote
Asior Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 czy mogli byście czasem odwiedzić luxa.. :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6651174#post6651174 Quote
AgaG Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 mar.gajko napisał(a):Patia, kto płaci? Może coś dorzucić? za kastrację zapłacimy z pieniędzy wspólnych krakowskich które są wyszczegolnione co i ile. Patia tylko mi powiedz ile i podaj numer konta proszę:lol: Quote
Recommended Posts