Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nie mam u siebie żadnej faktury od Kiwi. Kiwi nie wróciła jeszcze niestety...

Posted

[quote name='karusiap']Czy ktos moglby pomoc w zawiezieniu Ramzesa na specjalistyczne badania w poniedzialek na 20:30??

jak trzeba to pomoge..
20.30 to dla mnie idealna godzina, wiesz:lol: ...
od razu moze dałabym Ci pieniązki na barryego i sare..

gdzie te badania? u Twojego weta?

Posted

Aniu jak Ci mogę podrzucić rzeczy na bazarek: świeczki które Tosce rzeba wysłać, nowe świeczki pieski oraz szelki do samochodu nowe od państwa baltazara? jak pytałam pana Tomka o dług koci to jęknął, więc chyba sporo tego jest...:-( :-(

Posted

za pobyt Baltazara byliśmy winni 120 (8 dni) pobytu. Pan Tomek nam darował 20 złotych :loveu: zapłaciłam 100.

Posted

podaję rolziczenie: było: 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. za hotel baltusia poszło 100 (bo 20
pan tomak nam podarował) w tej sytuacji jest u mnie w tej chwili 546. niepłacone są koty (dług gigantyczny, Weszko wyciagnij od pana Tomka ile tego jest...:-( :-( :-( mi nie powiedział, mówi, że jak Kiwi przyjedzie... no nie wiem, co robimy...? ) czeka nas ktarstacja kota i Atoli. 15 złotych które przyjdzie od Toski za moje świeczki chcę dać na dług Niusi.

Posted

[quote name='AgaG']podaję rolziczenie: było: 426 + 220 OD NOEMIK Z BAZARKU CZYLI 646. za hotel baltusia poszło 100 (bo 20
pan tomak nam podarował) w tej sytuacji jest u mnie w tej chwili 546. niepłacone są koty (dług gigantyczny, Weszko wyciagnij od pana Tomka ile tego jest...:-( :-( :-( mi nie powiedział, mówi, że jak Kiwi przyjedzie... no nie wiem, co robimy...? ) czeka nas ktarstacja kota i Atoli. 15 złotych które przyjdzie od Toski za moje świeczki chcę dać na dług Niusi.

jak będziecie wiedzieli ile Wam brakuje to dajcie znać. Nie może być tak aby krakowskie kociuchy nie były uwzględnione przez AFN tak w zupełności:razz:

Posted

[quote=]

A jaka jjest cena za kociaki? zapytac pana Tomka czy jak to jest?

Aga - cenę za kociaki negocjowała kiwi, ja nie wiem po ile p. Tomek liczył :roll: kiwi lada dzień się odezwie więc poczekajmy jeszcze.

Posted

sugarr napisał(a):
Czy komuś coś wiadomo o zaginionym w Krakowie psie w typie ON ciemnej maści?
Przedwczoraj na al. pokoju taki właśnie pies leżał martwy przy drodze :(

Biedny pies :placz:

Posted

Kocika trzeba na cito wykastrować, robi się zimno, będą wszystkie przeniesione do pawilonu; on okropnie znaczy i taki w pawilonie być nie możę, bo smród będzie nie do zniesienia.
Chciałyśmy go wykastrować na mój koszt; ale pan Tomek nie pozwolił, bo kot Kiwi.
Jeżeli opiekun kota wyrazi zgode na kastrację, to ja zapłacę zabieg; w nocy jest ok. 8-9 st.; robi się coraz chłodniej i nie ma na co czekać.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Patia, kto płaci? Może coś dorzucić?

A Ty nie masz do kogo dorzucać , hę ?:cool3:

Miś wielki kudłaty wrócił do domu a ja już jeden bazarek na niego zrobiłam , jeszcze parę wystawię i uzbieramy .

Dziękuję Mar.Gajko ale Ty masz dosyć swoich futer za które musisz płacić.

Posted

Patia dzięki za umówienie kociaka na zabieg :loveu:

mar.gajko mam pytanie dot. kastracji dzikich kotów. Koło mojego bloku jest kilka kotów (w tym 3 kilkumiesięczne kociaki) które chciałabym wykastrować bo niestety co rok mają młode, część z dorosłych i młodych ginie, potem te młode mają młode, część z nich ginie i tak w kółko. Kotów jest coś około 6 sztuk. Czy można to załatwić na koszt miasta??? Bo coś widziałam że jest taka akcja :roll:

Posted

Albo prze KTOZ - albo przez Fundację Zwierzęta Krakowa. My w tym roku nie mamy "przyznane" bezpłatnych zabiegów. I płacimy normalne wetom za kastrację kotek i kotów
Sądzę, że sa jeszcze miejsca jakieś.
Moge służyć klatką-łapką; jedna będzie wolna pod koniec tygodnia.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Albo prze KTOZ - albo przez Fundację Zwierzęta Krakowa. My w tym roku nie mamy "przyznane" bezpłatnych zabiegów. I płacimy normalne wetom za kastrację kotek i kotów
Sądzę, że sa jeszcze miejsca jakieś.
Moge służyć klatką-łapką; jedna będzie wolna pod koniec tygodnia.

Dzięki za informację :lol: Będę próbować podziałać.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Patia, kto płaci? Może coś dorzucić?

za kastrację zapłacimy z pieniędzy wspólnych krakowskich które są wyszczegolnione co i ile. Patia tylko mi powiedz ile i podaj numer konta proszę:lol: