Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dostałam kołdrę i poduszkę od pani Justyny i .Ania. jutro zawiezie gdy będzie do hotelu jechała ze mną

Posted

Perfi napisał(a):
elik w jakich rejonach bywasz? pytam a propos odbioru plakatow

Sorki, że tak długo się nie oddzywałam - byłam poza Krakowem, bez dostępu do netu.
Mieszkam na Białym Prądniku.

Posted

Podaję aktualne rozliczenie: z pieniędzy od Pati (200 zlotych) zostało jeszcze prawie 30 po zapłaceniu jeszcze dzisiejszych kosztów badań Nory z guzem. 10 z tej sumy pójdzie na hotel Rubena. Jutro zapłacę dług hotelowy Rubena z pieniędzy, które były zbierane na AFN (200 zlotych, w tym bylo na jastra 175 i na Mikrę 25 ale ich wydatki były zapłacone wcześniej)+ 10 zlotych z reszty od Pati. Ruben jest winien 210.
od jutra będzie u mnie wobec tego 20 zlotych. Na AFN dzięki Agusi jest jeszcze 125 na pokrycie hotelu Jasyra, ale ponieważ ja wczesniej załozyłam, to teraz te pieniądze przydadza się na Norcię (jej operacja we wtorek).

Posted

elik napisał(a):
Sorki, że tak długo się nie oddzywałam - byłam poza Krakowem, bez dostępu do netu.
Mieszkam na Białym Prądniku.

to widze, że sami sąsiedzi :lol: Jak jesteś z białego prądnika to możesz odebra plakaty bezpośrednio z gabinetu ul. Na barciach, przecznica od 29go listopada jak sie jedzie na Michałowice, od kościoła dobrego pasterza jakieś 5 min

Posted

reszta plakatów jest u mnie. Nie jest ich juz za wiele. Dam wam w programie. :evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
Jagienka cos tam udalo mi sie wygrzebac:)nie sa to co prawda cieple koce ale cos w rodzaju poszewek i przescieradel:)przyda sie??jesli tak to jak Ci pasuje sie spotkac??

Jasne, szczeniory uwielbiają takie targac :loveu: O 12 pod Elea aktualne :cool3:

Posted

Jagienka napisał(a):
Jasne, szczeniory uwielbiają takie targac :loveu: O 12 pod Elea aktualne :cool3:

Witaj Jagienko

Ja także mogłabym podrzucić coś na podściółkę dla psiaków. Mieszkam 5 min od Eleii. Problem tylko jak Was poznam ??

Posted

elik napisał(a):
Witaj Jagienko

Ja także mogłabym podrzucić coś na podściółkę dla psiaków. Mieszkam 5 min od Eleii. Problem tylko jak Was poznam ??

cudnie :loveu: ja przyleze w bordowej/czerwonej kurtce, czarnym szaliku... blondyna :eviltong:

Posted

elik napisał(a):
Witaj Jagienko

same sasiadki :cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
ja bede w czarnej kurtce...brunetka:)wezme mojego brytana...:)

To świetnie, ja będę w kurtce brązowej - kożuszek. Jakby co, poczekajcie chwilkę, będe na pewno.

Posted

Jagienka napisał(a):
cudnie :loveu: ja przyleze w bordowej/czerwonej kurtce, czarnym szaliku... blondyna :eviltong:

karusiap napisał(a):
ja bede w czarnej kurtce...brunetka:)wezme mojego brytana...:)

elik napisał(a):
To świetnie, ja będę w kurtce brązowej - kożuszek. Jakby co, poczekajcie chwilkę, będe na pewno.

Jakiś spisek czy co? :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o tak spisek za spiskiem. My tu z .Anią. tez spiskujemy, jakies dziwne toboły nosimy, sąsiedzi mi się przyglądają dziwnie, a w tych tobołach to kołdry, koce, podusie..:evil_lol::diabloti:

Posted

aa. jak by ktos chcial to mam chyba 20 plakatow 'do wydania' :)
ze szczeniakami z hotelu :)
kilka ma taki odcien rozowo-fioletowy, ale wygladaja znosnie niestety drukarka padla przy ostatnich kartkach

Posted

Jagienka napisał(a):
:diabloti: zlot czarownic :diabloti:

karusiap napisał(a):
heheh oj ciesze sie, ze moge brac udzial w tym spisku:cool3:
bardzo milo bylo mi Was poznac:)

Taaaaak ja także bardzo się cieszę, że dane mi było wziąść udział w tym super sabacie i poznać tak czarujące czarownice :lol:
Czarownice zgodnie z duchem czasu przeniosły się z Babiej Góry do marketów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

elik napisał(a):
Taaaaak ja także bardzo się cieszę, że dane mi było wziąść udział w tym super sabacie i poznać tak czarujące czarownice :lol:
Czarownice zgodnie z duchem czasu przeniosły się z Babiej Góry do marketów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol: wszystko zostawione w hotelu :loveu: i się przydało do przewozu psiaków do programu, bo na śmierc zapomniałam