AgaG Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Ja dostałam kołdrę i poduszkę od pani Justyny i .Ania. jutro zawiezie gdy będzie do hotelu jechała ze mną Quote
elik Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Perfi napisał(a):elik w jakich rejonach bywasz? pytam a propos odbioru plakatow Sorki, że tak długo się nie oddzywałam - byłam poza Krakowem, bez dostępu do netu. Mieszkam na Białym Prądniku. Quote
AgaG Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Podaję aktualne rozliczenie: z pieniędzy od Pati (200 zlotych) zostało jeszcze prawie 30 po zapłaceniu jeszcze dzisiejszych kosztów badań Nory z guzem. 10 z tej sumy pójdzie na hotel Rubena. Jutro zapłacę dług hotelowy Rubena z pieniędzy, które były zbierane na AFN (200 zlotych, w tym bylo na jastra 175 i na Mikrę 25 ale ich wydatki były zapłacone wcześniej)+ 10 zlotych z reszty od Pati. Ruben jest winien 210. od jutra będzie u mnie wobec tego 20 zlotych. Na AFN dzięki Agusi jest jeszcze 125 na pokrycie hotelu Jasyra, ale ponieważ ja wczesniej załozyłam, to teraz te pieniądze przydadza się na Norcię (jej operacja we wtorek). Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 karusiap napisał(a):ok na jutro moemy sie spokojnie umowic po Ele'a..a pasuje Ci okolo poludnia? Jak tylko coś wygrzebierz to jasne :loveu: Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 elik napisał(a):Sorki, że tak długo się nie oddzywałam - byłam poza Krakowem, bez dostępu do netu. Mieszkam na Białym Prądniku. to widze, że sami sąsiedzi :lol: Jak jesteś z białego prądnika to możesz odebra plakaty bezpośrednio z gabinetu ul. Na barciach, przecznica od 29go listopada jak sie jedzie na Michałowice, od kościoła dobrego pasterza jakieś 5 min Quote
AgaG Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 reszta plakatów jest u mnie. Nie jest ich juz za wiele. Dam wam w programie. :evil_lol: Quote
karusiap Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jagienka cos tam udalo mi sie wygrzebac:)nie sa to co prawda cieple koce ale cos w rodzaju poszewek i przescieradel:)przyda sie??jesli tak to jak Ci pasuje sie spotkac?? Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 karusiap napisał(a):Jagienka cos tam udalo mi sie wygrzebac:)nie sa to co prawda cieple koce ale cos w rodzaju poszewek i przescieradel:)przyda sie??jesli tak to jak Ci pasuje sie spotkac?? Jasne, szczeniory uwielbiają takie targac :loveu: O 12 pod Elea aktualne :cool3: Quote
elik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jagienka napisał(a):Jasne, szczeniory uwielbiają takie targac :loveu: O 12 pod Elea aktualne :cool3: Witaj Jagienko Ja także mogłabym podrzucić coś na podściółkę dla psiaków. Mieszkam 5 min od Eleii. Problem tylko jak Was poznam ?? Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 elik napisał(a):Witaj Jagienko Ja także mogłabym podrzucić coś na podściółkę dla psiaków. Mieszkam 5 min od Eleii. Problem tylko jak Was poznam ?? cudnie :loveu: ja przyleze w bordowej/czerwonej kurtce, czarnym szaliku... blondyna :eviltong: Quote
Perfi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 elik napisał(a):Witaj Jagienko Ja także mogłabym podrzucić coś na podściółkę dla psiaków. Mieszkam 5 min od Eleii. Problem tylko jak Was poznam ?? same sasiadki :cool3: Quote
karusiap Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja bede w czarnej kurtce...brunetka:)wezme mojego brytana...:) Quote
elik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 karusiap napisał(a):ja bede w czarnej kurtce...brunetka:)wezme mojego brytana...:) To świetnie, ja będę w kurtce brązowej - kożuszek. Jakby co, poczekajcie chwilkę, będe na pewno. Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Spotkanie doszło do skutku :lol: Psiaki będą miały dzisiaj cieplejszą noc :loveu: Bardzo dziekuję :iloveyou: Quote
paulus Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jagienka napisał(a):cudnie :loveu: ja przyleze w bordowej/czerwonej kurtce, czarnym szaliku... blondyna :eviltong: karusiap napisał(a):ja bede w czarnej kurtce...brunetka:)wezme mojego brytana...:) elik napisał(a):To świetnie, ja będę w kurtce brązowej - kożuszek. Jakby co, poczekajcie chwilkę, będe na pewno. Jakiś spisek czy co? :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AgaG Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 o tak spisek za spiskiem. My tu z .Anią. tez spiskujemy, jakies dziwne toboły nosimy, sąsiedzi mi się przyglądają dziwnie, a w tych tobołach to kołdry, koce, podusie..:evil_lol::diabloti: Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 paulus napisał(a):Jakiś spisek czy co? :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: zlot czarownic :diabloti: Quote
karusiap Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 heheh oj ciesze sie, ze moge brac udzial w tym spisku:cool3: bardzo milo bylo mi Was poznac:) Quote
sugarr Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 aa. jak by ktos chcial to mam chyba 20 plakatow 'do wydania' :) ze szczeniakami z hotelu :) kilka ma taki odcien rozowo-fioletowy, ale wygladaja znosnie niestety drukarka padla przy ostatnich kartkach Quote
Perfi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 mi sie dzis pokonczyly plakaty :) Morde moge druknac w przyszly weekend a o reszte poprosze :) Quote
Perfi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sasiadka poprosila mnie o znalezienie jej pieska rzuccie prosze okiem :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2377265#post2377265 Quote
elik Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jagienka napisał(a)::diabloti: zlot czarownic :diabloti: karusiap napisał(a):heheh oj ciesze sie, ze moge brac udzial w tym spisku:cool3: bardzo milo bylo mi Was poznac:) Taaaaak ja także bardzo się cieszę, że dane mi było wziąść udział w tym super sabacie i poznać tak czarujące czarownice :lol: Czarownice zgodnie z duchem czasu przeniosły się z Babiej Góry do marketów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 elik napisał(a):Taaaaak ja także bardzo się cieszę, że dane mi było wziąść udział w tym super sabacie i poznać tak czarujące czarownice :lol: Czarownice zgodnie z duchem czasu przeniosły się z Babiej Góry do marketów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: wszystko zostawione w hotelu :loveu: i się przydało do przewozu psiaków do programu, bo na śmierc zapomniałam Quote
karusiap Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no to super..bede zbierac dalej ocieplenia:) Quote
Recommended Posts