Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
missieek , czy dała byś rade ten plakat w wordzie zamieścić, bo ten jest w pdf i bardzo źle mi sie otwiera

a zo oznacza 'bardzo zle mi sie otwiera' ? :lol:
taki format jest najlepszy bo word moze roznie otwierac w zaleznosci od wersji

a jesli chodzi Ci ze jest w poziomie a powinien byc w pionie to nic nie zmienia
przy drukowaniu drukarka rozpozna ze ma drukowac w poziomie
a jak nie to trzeba to zmienic przy drukowaniu

Posted

to znaczy, że otwarcie tego pliku zajmuje jakieś 5-10 minut a dodatkowo tam gdzie mam mozliwość wydrukowania , raczej nie będe miała możliwości otwarcia pdf-u :)
jesli chodzi o drukowanie to wiem, że można obrócić ;)

Posted

Pani, która chciała coś kludłatego adoptowała sunię z Kielc jakąś. Na razie to mam dwa psy do wydania a nikogo chętnego

Posted

W takim razie jak będę w sobotę w hotelu to trzeba zrobić Talarkowi zdjęcia, a potem wątek i ogłoszenia. Chyba że jutro będzie szczęśliwy dzień jak ogłoszenie o którymś z "naszych" psiaków będzie w Dzienniku.

Posted

Mam prośbę - jakby ktoś słyszał o dobrym domu dla takich panienek, to proszę o nas pamiętać :p

To jest Pina - 1,5 roku. Nieśmiała, grzeczniutka - taka sunia pt. "przepraszam, że żyję". Sterylizowana, szczepiona. Urocza.

a to Laura - 4-5 miesięcy. Typowy szczeniur - bez kompleksów, zabawowa. Będzie mała. Jeszcze siusia w mieszkaniu.

Posted

Przepraszam, że w tym miejscu, ale potrzebna pomoc
Wiem, że wielu z Was już zagłosowało, ale może jeszcze ktoś dołączy. "Każdy głos na wagę karmy" - jak to ktoś ładnie określił.
W poprzednim miesiącu niestety bez sukcesu - ale może teraz się uda.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542

Dla osób, które głosowały w poprzednim miesiącu, czyli mają aktywne konto jest prościej:
Wchodzisz na stronę www.krakvet.pl, dalej na Forum, klikasz link "zaloguj się, by sprawdzić wiadomości" - wpisujesz nazwę użytkownika i hasło.
Dalej klikasz na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Dalej wybierasz najwyższej położony www.krakvet.pl i temat "głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - lipiec 2007". Wtedy "wyskoczy" ankieta z nazwami schronisk, fundacji. Zaznaczasz Fundacja Maja z Zielonki i klikasz pod ankietą wyślij.

Dzięki:loveu:

Posted

Ciotki, black_sheep znalazła psiaka małego (troszke większy jamnik) przy drodze, potrącony ze złamaną łapą... pojechała już z nim na rentgen, póki co może być u niej, ale błagam przygotujcie sie na wzmożoną akcję finansową (operacja będzie niezbędna) i na szukanie domu priorytetowo. Mamy dwa tyg...

Posted

Mam stare, nienajlepiej wyglądające, trochę zniszczone, ale jednak nadal miękkie i nadające się do spania posłanie dla psa, mój Portos się do niego mieści.

tak wyglądało jak było nowe, teraz powiedzmy to już nie to samo :cool3:

W mieszkaniu to raczej odstrasza, ale myślę, że np w hoteliku, czy ?w schronie? mogłoby być ok. Jak nie teraz, to w zimie.

+ mam te trzy paczki pedigree i jedną whiskas, AniaB napisz mi na PW kiedy i gdzie mogłabyś podejchać

Posted

Dziewczyny czy możemy pomoc tej pięknej suni Żanetce z Brzegu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39726 strasznie mi jej szkoda. Jest taka piękna i nikt jej nie chce. Jeśli byłby plakat to pomogłabym rozwieszać w Krakowie. To jest duże miasto i mogłaby się komuś spodobać a przecież odległość nie jest taką wielką przeszkodą. Wiem że tu jest tez duzo piesków ktorym trzeba pomoc ale może ona by miała w Krakowie wieksze szanse? Jest bardzo niespotykanej maści a w Krakowie ludzie lubia oryginały a i ona by nie robiła problemów na pewno wiec nikt by jej nie oddał jak już by ją zabrał

Posted

Czy ktoś ma moze pozyczyc kołnierz dla srednio duzego psa? (brenda moja tymczasowa rozdrapuje oko po operacji i musze jej jakos to uniemozliwic..) Oddam nienaruszony..

Posted

[quote name='AniaB']Czy ktoś ma moze pozyczyc kołnierz dla srednio duzego psa? (brenda moja tymczasowa rozdrapuje oko po operacji i musze jej jakos to uniemozliwic..) Oddam nienaruszony..

Ja jeszcze gdzieś kołnierz mam po swoim ale cały posklejany. Więc jeśli trzba mogę dać, ale od Fuksia Eli napewno będzie w lepszym stanie :)