rozi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Przepraszam za off, czy ktoś mógłby mi na PW napisać, za co zbanowano karusiap i Asior? Karusiap, nie mam jak ci odpowiedzieć, więc napiszę tutaj - skontaktuj się z Fundacją Nero, może oni będą mieli pomysł. Quote
paoiii Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 sama nie wiem i jestem w totalnym szoku... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 paoiii napisał(a):sama nie wiem i jestem w totalnym szoku... No to tak jak ja .... Uważam że powinien być jawny wątek z przyczynami banów ... Quote
Jagienka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kurcze, Tora ma szanse na dom, Karolina wysłała kilka pw, a teraz nic nie zrobi. Może te osoby tutaj napiszą, tak jak rozi... zawsze kurde coś :/ Chciałabym napisać więcej, ale jeszcze mnie też zbanują i nie będzie miał kto o Naszych psach info udzielać. Quote
rozi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dobrze mi się wydawało, Ożarów jest po drodze do Sochaczewa. Fundacja Nero mogłaby pomóc, jeśli zechce. Quote
Therion Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tte bany Karusi i Asior to na stałe ? Co sie dzieje ? Quote
Kenny Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 zapraszam na bazar: http://www.dogomania.pl/threads/202722-quot-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-quot-czyli-bazarek-dla-porzuconej-pod-sklepem-Sary!-ZAPRASZAM! Quote
skrzeli Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):No to tak jak ja .... Uważam że powinien być jawny wątek z przyczynami banów ... Zgadzam się - i w ogóle nie pojmuję za co można zbanować osoby, które pomagają tylu pokrzywdzonym przez innych istotom :shake: Co to komu pomoże ? Quote
rozi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Bany są za łamanie regulaminu forum i nie mają nic wspólnego z realną działalnością. Sprawiedliwość to odrębna kwestia. Napisałam w dziale administracyjnym post z propozycją utworzenia listy banów, ale nie ukazał się, może moderatorzy choćby zastanowią się nad takim wątkiem. Dla mnie ważne jest ZA CO. Quote
sugarr Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Witam, Na osiedlu Prądnik Biały, a konkretnie przystanek autobusowy 164 Bociania od wczoraj błąka się psiak. Wygląda jakby kogoś szukał, łasi się do ludzi. Nie wiem czy się zgubił czy ktoś go zostawił, ale trzeba mu pomóc :(( mam w domu 2 koty wiec nie mogę go zabrać nawet na tymczas :((( Bardzo proszę o interwencję jeżeli jesteście w stanie mu pomóc. Pozdrawiam justyna Czy ktoś mieszka w okolicy? Quote
skrzeli Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 rozi napisał(a):Bany są za łamanie regulaminu forum i nie mają nic wspólnego z realną działalnością. Sprawiedliwość to odrębna kwestia. Napisałam w dziale administracyjnym post z propozycją utworzenia listy banów, ale nie ukazał się, może moderatorzy choćby zastanowią się nad takim wątkiem. Dla mnie ważne jest ZA CO. Przeczytałam wnikliwie regulamin po raz kolejny - zakazów pozornie niewiele, ale za to dowolność w interpretacji za co można banować jest dość spora. Może jednak lista? I w sumie szkoda, że nikt się nie zastanawia nad realną działalnością, bo to realnie może zaszkodzić żywym stworzeniom. Chyba, że kogoś to nie obchodzi. Quote
weszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 sugarr napisał(a):Czy ktoś mieszka w okolicy? Ja mieszkam niedaleko ul. Bociana. Rozejrzę się jutro. PS. Bany dla Asior i karusiap???? Osz kurde?! Quote
skrzeli Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 sugarr napisał(a):Czy ktoś mieszka w okolicy? Skoro nikt nie może wziąć go do siebie, a piesk jest przyjazny i da się złapać, to świetnie byłoby gdyby ktoś zadzwonił do schroniska, żeby zabrali go tam, gdzie będzie miał ciepło i jedzenie. Taki mróz :-( O ile jeszcze jest w tamtej okolicy. Quote
erka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Z Anasharem jedzie do Krakowa nasz kielecki kotek, ale będą w Krakowie bardzo późno, w środku nocy, dlatego nie będzie możliwości go odebrać, Czy ktos mógłby go od Anashara zawieźc rano do Wieliczki do lecznicy/za zwrotem kosztów/, bo on nie bedzie mógł? Kotek dzikusek, nie wolno otwierać transporterka. Quote
Jagienka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Therion napisał(a):Tte bany Karusi i Asior to na stałe ? Co sie dzieje ? Na miesiąc tylko/aż. Quote
rozi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ukazał się dziś ten mój wątek o banach, chyba trzeba tam coś pisać, żeby potraktowali propozycję poważnie. Quote
Jagienka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Dillera :modla: Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/202122-Łańcuch-ucieczka-i-długa-włóczęga.-Zachudzony-dobeczek-prosi-o-pomoc.... Treść ogłoszeń: "Diller najprawdopodobniej całe życie spędził na łańcuchu. Udało mu się uwolnić i uciec. Teraz czeka na dom pod troskliwą opieką wolontariuszy. Póki co jest chudy i zabiedzony, ale gdy się go odkarmi i ofiaruje miłość będzie przepięknym, dostojnym psem. Dumnym Dobermanem. Ma ok 3-4 lata, ale zachowuje się jak młodzik. Nadrabia stracony czas, uwielbia się bawić, zna podstawowe komendy, uczy się chodzić na smyczy. Został już odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany, posiada książeczkę zdrowia. Tel. 507 058 628" Foty: Quote
Lidan Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Rozi możesz wstawić tu link do tego wątku? Ostatnio mam czasem problem z wyszukiwaniem wątków z profilu użytkowników (to chyba nie mój problem tylko tego forum) Chętnie się tam dopisze bo to co się tu ostatnio dzieje zakrawa na jakąś kpine lub ponury żart. Quote
rozi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/202708-Bany Ale nie pisz tam tego, co myślisz ogólnie na temat banów, tylko to, co myślisz o utworzeniu wątku z listą :D Quote
Florentynka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja się już dopisałam, ale wszystkie posty w tym dziale czekają na moderację, więc nie wiadomo czy i kiedy się ukaże to, co tam piszemy. Quote
weszka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 skrzeli napisał(a):Skoro nikt nie może wziąć go do siebie, a piesk jest przyjazny i da się złapać, to świetnie byłoby gdyby ktoś zadzwonił do schroniska, żeby zabrali go tam, gdzie będzie miał ciepło i jedzenie. Taki mróz :-( O ile jeszcze jest w tamtej okolicy. Dzisiaj rano nie widziałam żadnego błakającego się psa w okolicy ul. Bociana. Quote
Romi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja byłem dzisiaj na ul. Bociana ok. godz. 13 i też żadnego psiaka nie widziałem Quote
Rumi. Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Proszę zaglądnijcie chociaż na ten wątek, sunia cudem uratowana, prawdopodobnie wpadła we wnyki: http://www.dogomania.pl/threads/202746-Ja-nie-prosz%C4%99...ja-b%C5%82agam-o-miejsce-dla-6-kg-suni-z-wnyk%C3%B3w!!!!!!!zdj%C4%99cia-drastyczne Quote
Topi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='rozi']Wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/202708-Bany Ale nie pisz tam tego, co myślisz ogólnie na temat banów, tylko to, co myślisz o utworzeniu wątku z listą :D Poparłam Twój pomysł. Quote
Soema Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Topi napisał(a):Poparłam Twój pomysł. mój post się ukazuje drugi dzień.... Quote
Recommended Posts