Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

15 latek to nie jest żadne dziecko!!! To jest człowiek świadomy swojego postępowania, ale lubiący sprawdzać "granice" na ile może sobie pozwolić, dążący do bycia w centrum zainteresowania, chojrakujący!
3 latek powinien dostać solidne lanie! Do dziecka w tym wieku nie docierają żadne tłumaczenia! "Boli? Jego też boli to co mu robisz!" - może to zadziała!
Swoją drogą, nie wiem co trzeba robić, żeby takie gnoje wychować, codziennie karmić i ubierać, a potem obudzić się z nożem w plecach...

2 psy i 4 koty.... Biedactwa :-( Dobrze, że już bezpieczne...

Posted

To w Krakowie żyją tacy małoletni psychopaci ? :( Tragedia !!
To małe dziecko napewno jeszcze nie rozumie co zrobiło, ale jakby było wychowywane w miłości do zwierząt, to już by kojarzyło, że zwierzątko czuje i nie wolno mu robić krzywdy, bo go boli.
Wydaje mi sie, że w tym domu nikt dzieci nie wychowuje.

Posted

Filmu nawet całego nie oglądam bo szkoda mi nerwów ale domyślam się treści po krótkim początku :( Skąd w ludziach takie zwyrodnialstwo? Koszmar. Dobrze że ich namierzono, a dla zwierząt już chyba lepsze schronisko niż znoszenie takich "zabaw".

Posted

Ulaa napisał(a):

3 latek powinien dostać solidne lanie! Do dziecka w tym wieku nie docierają żadne tłumaczenia! "Boli? Jego też boli to co mu robisz!" - może to zadziała!
Swoją drogą, nie wiem co trzeba robić, żeby takie gnoje wychować, codziennie karmić i ubierać, a potem obudzić się z nożem w plecach...

3 latek jak jest normalnie wychowywany tez rozumie! z takiego małego gnoja nic dobrego nie wyrośnie... brrr już współczuję jego nauczycielom...

Posted

Dwie miłe, starsze panie poszukują osoby do wyprowadzania ich psiaka na spacery rano i wieczorem przez 7 dni w tyg. odpłatnie. Mieszkają na os.Krakowiaków w Nowej Hucie. Więcej info u mnie na pw gdyby ktoś był zainteresowany.

Posted

kotek bezpieczny w schronie... Niestety jest potwornie zestresowany i przerażony. Inspektorzy którzy przybyli na miejsce, zobaczyli chyba najbardziej przestraszone zwierzę w swojej karierze... Kot z filmiku mało nie wtopił się w ziemie, kiedy zobaczył wyciągnięte w jego kierunku ręce :placz:.... W dwie osoby nie byli w stanie wsadzić go do kontenerka :(... Bali się, ze nie dożyje ze strachu drogi do schroniska...
Ze wstępnych oględzin wynika, że kot jest poobijany dość mocno, opuchnięty. Wyniki będą znane jutro.
Reszta zwierząt też w bardzo złym stanie psychicznym, przerażona strasznie...
Rodzice ponoć zatrzymani razem z synem , młodszy dzieciak w policyjnej izbie dziecka...

Posted

masakra :( najgorsze jest to, ze nie mamy żadnej pewności, że te ludzkie potwory, te ścierwa nie będa miały kolejnych zwierząt do dręczenia bo karę to pewnie dostaną... jak za przejście przez ulicę nie na pasach :shock: jak zobaczyłam jaki "wyrok" dostał P. z Olkusza za znęcanie się to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać

Posted

karusiap napisał(a):
Powinni kazdego czlonka tej rodziny poobijac piec razy mocniej,zeby mieli traume na cale zycie i chowali sie ze strachu. Od tego gnoja do najstarszych czlonkow tej jebnietej rodziny.

Gdyby to był facebook, zrobiłabym "lubie to" ;)

Swoją drogą, jest jakiś sposób aby wyciągnąć skądś ich dane?
Przecież ci ludzie gdzieś pracują, starszy bahor chodzi gdzieś do szkoły. Ludzie, którzy obok nich żyją, sąsiedzi, powinni wiedzieć z jakimi psycholami mają do czynienia i odpowiednio umilić im życie oraz obserwować, czy nie torturują kolejnych zwierząt...
Ciekawa jestem jakimi słowami ci bandyci będą się usprawiedliwiać...
Przecież skoro mieli tyle zwierząt, to chyba decydowali o tym starzy. Oni dawali $ na jedzenie, weta (?), zajmowali się. Nie widzieli że zwierzęta są wystraszone? A może tak samo postępowali... Skądś ten młody zkurviel nabrał zachowań... Niech wyzdycha cała ta zdegenerowana rodzina.

Posted

Asiek, skoro kot jest poobijany i opuchnięty, a film zrobiony był ponad 2 miesiące temu to.... nie był to "jednorazowy incydent na potrzeby filmu" ??? Było dość czasu żeby zostawiony w spokoju kot doszedł do siebie fizycznie.
(w cudzysłowie sarkazm - więcej nie piszę bo ban murowany)

Posted

Ciekawa jestem czy sasiedzi nie widzieli ze cos jest nie tak z tymi zwierzetami w tym domu ,przeciez jakies odglosy musieli slyszec ,sa tak samo odpowiedzilani jak rodzice gówniarza:angryy:a swoja droga moze ktos rozpozna ten dom i przekaze innym z jakimi ludzmi maja do czynienia,sama jak bym ich dorwala :mad:

Posted

Asior napisał(a):
kotek bezpieczny w schronie... Niestety jest potwornie zestresowany i przerażony. Inspektorzy którzy przybyli na miejsce, zobaczyli chyba najbardziej przestraszone zwierzę w swojej karierze... Kot z filmiku mało nie wtopił się w ziemie, kiedy zobaczył wyciągnięte w jego kierunku ręce :placz:.... W dwie osoby nie byli w stanie wsadzić go do kontenerka :(... Bali się, ze nie dożyje ze strachu drogi do schroniska...
Ze wstępnych oględzin wynika, że kot jest poobijany dość mocno, opuchnięty. Wyniki będą znane jutro.
Reszta zwierząt też w bardzo złym stanie psychicznym, przerażona strasznie...
Rodzice ponoć zatrzymani razem z synem , młodszy dzieciak w policyjnej izbie dziecka...

Czy mogę Twoją informację zacytować na innym wątku?

Posted

karusiap napisał(a):
Powinni kazdego czlonka tej rodziny poobijac piec razy mocniej,zeby mieli traume na cale zycie i chowali sie ze strachu. Od tego gnoja do najstarszych czlonkow tej jebnietej rodziny.

Karolinko,
sama bym tego lepiej nie napisała !!!!
Dodam tylko, że nie miała bym obiekcji osobiście wykonać taki wyrok na tej rodzince
(choć na codzień staram się nie zabijać nawet much tylko "wypraszam" je z domu).

Posted

Około 20.30 na ul. ptaszyckiego (okolice przystanku KS Hutnik) Kropcia widziała psa, owczarkowatego, błąkał się sam, wchodził na jezdnię. Nikt nie ma informacji o zaginięciu takowego?

Posted

Kilka dni temu moja znajoma znalazła dwa psy ,owczarkowata suczkę około 1,5 roczna wychudzona i zadbanego labradowatego czarnego psa -jest określany na 10 miesiecy. Sa już zaszczepione i do 9 stycznia przebywają w domku tymczasowym ale potem musza ten dom opuścić. Może komuś obiło sie o uszy i ktos jednak te psy szuka ?

Posted

Ulaa napisał(a):
Gdyby to był facebook, zrobiłabym "lubie to" ;)

Swoją drogą, jest jakiś sposób aby wyciągnąć skądś ich dane?
Przecież ci ludzie gdzieś pracują, starszy bahor chodzi gdzieś do szkoły. Ludzie, którzy obok nich żyją, sąsiedzi, powinni wiedzieć z jakimi psycholami mają do czynienia i odpowiednio umilić im życie oraz obserwować, czy nie torturują kolejnych zwierząt...
Ciekawa jestem jakimi słowami ci bandyci będą się usprawiedliwiać...
Przecież skoro mieli tyle zwierząt, to chyba decydowali o tym starzy. Oni dawali $ na jedzenie, weta (?), zajmowali się. Nie widzieli że zwierzęta są wystraszone? A może tak samo postępowali... Skądś ten młody zkurviel nabrał zachowań... Niech wyzdycha cała ta zdegenerowana rodzina.

W TVN słyszałam jak ojciec tych dzieci tłumaczył, że ten starszy RATOWAŁ te zwierzęta, bo znosił do domu bezdomne koty i psy. I nigdy nie widział ojciec, żeby syn się znęcał nad zwierzętami. Że to musiało się stać wtedy, kiedy obaj chłopcy byli chorzy i sami zostali w domu. Oczywiście ojciec wołał przez zamknięte drzwi. Nie miał odwagi się pokazać

Posted

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku

B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego