Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']http://www.schronisko.krakow.pl/bigPicture.php?id=1590 moz ktos mialby jakis domek tymczasowy dla szczeniaczki z linku ,ona bardzo potrzebuje .Stopuch bedzie miala swój artykuł zaraz po nowy roku ,juz dzwonilam w tej sparwie,niestety na nastepnego psa w hotelu mnie nie stac ,a ona potrzebuje teraz duzo ciepla ,na razie jest na szpitaliku , a co bedzie za chwilke?

Już jej p.Beato założyłam watek http://www.dogomania.pl/threads/198648-STOPCIA-(stopucha)-cudowny-szczeniak-tr%C3%B3j%C5%82apek-szuka-domu!!!

Posted

kanna napisał(a):
karusiap, czy widziałaś dziś w olkuszu coś na kształt wyżłowato-pointerowate?

kanna nie wchodzilam tam.Powiedzialam tylko,ktorego psa chce. I tak juz nie wytrzymalam i dowiedzialam sie,ze maja dobka. Weszlabym sie rozeznac,ale misiek byla jakos na dniach wiec ma swieze info jakie psy sa i ja odpuscilam sobie wzrok tych psiakow dzis....

Posted

karusiap link już działa, dziękuję:)

paoiii - przecudny psiak! Pewnie szybko znajdzie domek, byleby tylko jakiś sensowny... Byłoby wspaniale gdyby dałoby się go sprawdzić najpierw...:roll:

Posted

Asior piękny ten filmik z piosenką. Spociły mi się oczy oczywiście :( Wstawię go na FB.

Z tym truciem to jakaś masakra :angryy: Ja się dziś przeraziłam na moich łąkach na Górce Narodowej bo też jakoś nagle leży pełno porozwalanego jedzenia wszędzie, w reklamówkach, a nie było tak przedtem. A to nie jest miejsce gdzie idzie się po drodze tylko raczej trzeba tam iść specjalnie. Sama nie wiem co o tym myśleć :shake: No a oczywiście moje suki nienażarte tylko szukają po krzakach :mad:

Posted

karusiap napisał(a):
kanna nie wchodzilam tam.Powiedzialam tylko,ktorego psa chce. I tak juz nie wytrzymalam i dowiedzialam sie,ze maja dobka. Weszlabym sie rozeznac,ale misiek byla jakos na dniach wiec ma swieze info jakie psy sa i ja odpuscilam sobie wzrok tych psiakow dzis....

wiem od missieek, że jakiś jest....ale nic poza tym ...dlatego szukam informacji...

Posted

[quote name='weszka']Asior piękny ten filmik z piosenką. Spociły mi się oczy oczywiście :( Wstawię go na FB.

Z tym truciem to jakaś masakra :angryy: Ja się dziś przeraziłam na moich łąkach na Górce Narodowej bo też jakoś nagle leży pełno porozwalanego jedzenia wszędzie, w reklamówkach, a nie było tak przedtem. A to nie jest miejsce gdzie idzie się po drodze tylko raczej trzeba tam iść specjalnie. Sama nie wiem co o tym myśleć :shake: No a oczywiście moje suki nienażarte tylko szukają po krzakach :mad:
No i nie wiadomo czy ktos dokarmia bo mrozy czy...

Posted

Nie wygląda mi to na dokarmianie... Poza jednym miejscem gdzie chleb wyrzucają. Ale to też bez sensu bo zamarza na kość i tak nikt go nie zje. Jeśli już to po prostu na chamstwo, śmiecenie i wywalanie śmieci gdzie popadnie żeby nie płacić za wywóz.
W każdym razie ja tam już moich psów nie będę spuszczać, dopiero dalej na łąkach a nie przy głównej ścieżce.

Posted

A ja dziś wchodzę do przytuliska, po sunie na sterylkę i psiaki nad czymś stoją... podchodzę widzę łapki, głowę... krew...
Poleciałam po latarkę, myślałam, że zemdleję. Podchodzę i widzę.... zając, królik? Nie wiem, jakiś debil nam przerzucił zwłoki przez bramę. Nie wiem, czy nas chcą nastraszyć, psy dokarmić, czy nie wiem co....:shake:

Posted

Taki sliczny psiaczek zostal znaleziony w okolicach Kryspinowa. Moze ktos slyszal o zaginieciu?Moze ktos ma kawalek podlogi dla malucha na te zimne dni i noce??Nawet ocieplany garaz,byle byl bezpieczny i mial kontakt z czlwoiekiem,szkoda psiaka by sie blakal:(

Posted

Pani z Krakowa dzwoniła do mnie o małego pieska/sunię. Nie musi być specjalnie urodziwy, dom z kotem. Powiedziałam, że prześlemy propozycję na mieila.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o PW.

Posted

Temida napisał(a):
Pani z Krakowa dzwoniła do mnie o małego pieska/sunię. Nie musi być specjalnie urodziwy, dom z kotem. Powiedziałam, że prześlemy propozycję na mieila.

Wysłałam pw z listą psiaków, w razie zainteresowania pani prosze o kontakt na tel ktory podałam w wiadomości ;)

Posted

Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich wielkich serc z tego wątku! :x-mas:
I jak zawsze życzę Wam, aby w nadchodzącym roku było mniej bid do ratowania, a więcej szczęśliwych zakończeń podnoszących na duchu.

:tree1:

Posted

Czy ktos zna jakies delikatne tebaletki,ktore podaje sie psu juz na pare dni przed Sylwestrem? W zeszlym roku milam,ale nie pamietam nazwy. Czy ktos cos podaje?
Tylko blagam nie piszcie mi o tym syfie sedalinie....

Posted

Temida napisał(a):

ja mam miec śliczna sunię 5 kg. na DT w przyszłym tygodniu.Sunia ma 3 lta a jej Pani zmarła.