Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kenny chart siedzi w schronisku w Olkuszu i jak nie znajdzie się właściciel , to pan P postanowił sobie go zostawić...., wiadomo nic dobrego go wtedy nie czeka , jast bardzo chudy, no chyba ,że jakoś uda sie go wydostac to ma miejsce w hotelu w Krakowie.

Posted

gdyby ktoś miał ochotę na wycieczkę jutro do Lednicy, to z Jagienka zapraszamy:diabloti::evil_lol:

zima piekna, idealne spacerowe tereny, super psy do towarzystwa , i pociagowe, i rekreacyjne

Posted

[quote name='Therion']Kenny chart siedzi w schronisku w Olkuszu i jak nie znajdzie się właściciel , to pan P postanowił sobie go zostawić...., wiadomo nic dobrego go wtedy nie czeka , jast bardzo chudy, no chyba ,że jakoś uda sie go wydostac to ma miejsce w hotelu w Krakowie.[/QUOTE]

cholera, a po co mu !? jaki to chart > ? włoski czy duży ? trzeba gościa przekonać, tylko jak....

Posted

[quote name='Kenny']cholera, a po co mu !? jaki to chart > ? włoski czy duży ? trzeba gościa przekonać, tylko jak....[/QUOTE]

Jak to po co? Przecież to myśliwy:angryy:

Posted

Może ktoś chciałby wspomóc niewidomego staruszka Anika - serdecznie zapraszam na bazarek na jego rzecz:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198033-Dior-butki-ozdoby-dla-Misia-Anika-do-18.12.10.[/URL]

Posted

[quote name='Lidan']Miałam takie podejrzenia ale jakoś nie potrafiłam obcej kobiety zapytać: Czy pani to przypadkiem może Asior :oops: Ja nieśmiała trochę jestem :diabloti:[/QUOTE]

eeee spoko, już jestem przyzwyczajona,.. Kiedy np ktoś w biurze odbiera telefon z pytaniem, czy jest może pani asior :D

[quote name='Kenny']cholera, a po co mu !? jaki to chart > ? włoski czy duży ? trzeba gościa przekonać, tylko jak....[/QUOTE]

ciekawe czy gość wie, zę harty trzeba rejestrować tak jak by miał broń.. A posiadanie nielegalne jest baaaardzo ostro karane.... niech se zostawi... naślemy mu kontrolę ;)

Posted

[quote name='Asior']ciekawe czy gość wie, zę harty trzeba rejestrować tak jak by miał broń.. A posiadanie nielegalne jest baaaardzo ostro karane.... niech se zostawi... naślemy mu kontrolę ;)[/QUOTE]
dokładnie o tym samym pomyślałam! ale to nie musi być rasowy Chart, żeby trzeba było mieć pozwolenie? może się wybronić, że to właściwie nie chart. ale plan dobry Asior ;) kontrola go obudzi ;) byle by go oddał baran jeden.

Posted

nie, nie musi.. czytałam ostatnio wyrok gościa, który miał kilka psów mix charta i właśnie nie zarejestrowane i dostał 1500 zł grzywny plus jakieś tam zawiasy ;)

Posted

Asior na Naszym osiedlu błąka się duży (wielkości ON) rudy, a raczej taki beżowy (ogólnie jasny) pies :shake: Jest straszliwie przerażony :shake: Jak widzi człowieka, który idzie w jego strone to robi wielki łuk i odchodzi bacznie obserwując nadchodzącą osobę :-(
Dzisiaj był pod moim blokiem i wyniosłam mu smaczki ... Nie chciał podejść to mu tak delikatnie pod łapki chciałam rzucić ... Jak zobaczył ruch mojej ręki to podwinął ogon i zaczął uciekać :placz: Położyłam to koło krzaczka i odeszłam... Nie wyobrażam sobie co mu człowiek musiał zrobić, że się aż tak boi :placz:
Postaram się załatwić żeby jedzonko mogło stać pod blokiem, bo coś czuje, że on wróci (przychodzi do mnie do bloku do suczki, która ma lub będzie miała cieczke) ... Może uda się go oswoić albo złapać ... nie wiem :shake:

Posted

[quote name='paoiii']kopciuszku a nie widziałaś dziś tego psiaka z Krakowiaków??? Bo ja go jeszcze wczoraj szukałam, ale nic z tego...[/QUOTE]

Nie dziś go nie widziałam ... choć może, ale to z daleka więc pewna, że to był on nie jestem ...
Za to na spacerze z Foxikiem widziałam jakiegoś czarno-białego i jeszcze staruszka czarnego (ale ten akurat miał kaganiec także raczej jest wypuszczany)

Posted

[quote name='Asior']
ciekawe czy gość wie, zę harty trzeba rejestrować tak jak by miał broń.. A posiadanie nielegalne jest baaaardzo ostro karane.... niech se zostawi... naślemy mu kontrolę ;)

a widziałaś jaki P. dostał "wyrok" za znęcanie się nad zwierzętami???!! śmiech na sali!!!! czytając ten wyrok miałam wrażenie, że olkuskie ziomki siedziały przy flaszce i mając ubaw po pachy ustalali jaki wyrok dać...
http://proanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=161%3Aolkusz-wyrok-nakazowy-w-imieniu-rzeczypospolitej-polskiej&catid=46%3Awyroki&Itemid=59&lang=pl

P. miał też w schronisku piękną sukę sznaucerkę olbrzymkę i też oczywiście jego... i zniknęła...

Posted

[quote name='kopciuszek']Nie dziś go nie widziałam ... choć może, ale to z daleka więc pewna, że to był on nie jestem ...
Za to na spacerze z Foxikiem widziałam jakiegoś czarno-białego i jeszcze staruszka czarnego (ale ten akurat miał kaganiec także raczej jest wypuszczany)[/QUOTE]

oo jego tez wczoraj widziałam, mały czarny w kagancu z dłuzszą sierscią. być moze jest wypuszczany

Posted

[quote name='kopciuszek']Asior na Naszym osiedlu błąka się duży (wielkości ON) rudy, a raczej taki beżowy (ogólnie jasny) pies :shake: Jest straszliwie przerażony :shake: Jak widzi człowieka, który idzie w jego strone to robi wielki łuk i odchodzi bacznie obserwując nadchodzącą osobę :-(
Dzisiaj był pod moim blokiem i wyniosłam mu smaczki ... Nie chciał podejść to mu tak delikatnie pod łapki chciałam rzucić ... Jak zobaczył ruch mojej ręki to podwinął ogon i zaczął uciekać :placz: Położyłam to koło krzaczka i odeszłam... Nie wyobrażam sobie co mu człowiek musiał zrobić, że się aż tak boi :placz:
Postaram się załatwić żeby jedzonko mogło stać pod blokiem, bo coś czuje, że on wróci (przychodzi do mnie do bloku do suczki, która ma lub będzie miała cieczke) ... Może uda się go oswoić albo złapać ... nie wiem :shake:

cholerka, jak by był ktoś chętny na pilnowanie klatki łapki, to możemy ją tam rozstawić