andzia69 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 bardzo wam dziękuje za pomoc dla naszych psiaków:loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 BeataDz napisał(a):Hura :multi::multi::multi:, udało się, mamy je. Suuuuuuuuuuuuuper !! :multi::multi: Quote
paoiii Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [FONT=Times New Roman]Jestem w posiadaniu kilku lekarstw i specjalistycznej karmy którą podarowała na rzecz bezdomnych zwierzaków pewna Pani, której odszedł niedawno 17-letni psiak.. Jeszcze raz jej za to dziękuje. Zaraz wypisze co mam i chciałabym abyście pisali na pw bądź podsyłali linki do wątków gdzie może się to przydać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]200g karmy psiej Royal Canin Renal (niewydolność nerek) DLA PSÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ok. 3kg karmy psiej Royal Canin Hepatic (schorzenia wątroby) DLA PSÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]2x preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów. DLA PSÓW I KOTÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lek Hepatiale Forte 29 tabletek (jedna zużyta) DLA PSÓW I KOTÓW (schorzenia wątroby)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Karsivan 2x30 tabletek (poprawa krążenia krwi) DLA PSÓW[/FONT] Quote
wilczyca Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 dziś w "uwadze" ma być kolejny reportaż o schronisku w Dyminach Quote
Asior Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 paoiii napisał(a):Karsivan 2x30 tabletek (poprawa krążenia krwi) DLA PSÓW to pewnie biafrze się przyda dla kaukaza z białego dunajca!!!! Quote
missieek Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 pilnie poszukuje tymczasu dla 5 mies pieknej dymnej koteczki ze schroniska w olkuszu, wystraszonej, zaczyna jej sie koci katar sa jeszcze dwa podrostki bialo czarny i popielaty pregowany, ale plci nie znam i dwa dorosle dzikie koty takie mrozy a one sa na zewnatrz!! Quote
Asior Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 byłam dzis z budami przekazanymi dla schroniska w Kielcach.. to co zobaczyłam na miejscu mnie powaliło.. jutro opiszę to wszystko... bo dziś padam :( Quote
paoiii Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [FONT=Times New Roman]PONAWIAM PYTANIE BO WIEM ŻE TE LEKI ORAZ KARMA NIE NALEŻĄ DO NAJTAŃSZYCH, SZKODA ZEBY SIĘ ZMARNOWAŁY TAKŻE PISAĆĆĆ![/FONT] [FONT=Times New Roman]Jestem w posiadaniu kilku lekarstw i specjalistycznej karmy którą podarowała na rzecz bezdomnych zwierzaków pewna Pani, której odszedł niedawno 17-letni psiak.. Jeszcze raz jej za to dziękuje. Zaraz wypisze co mam i chciałabym abyście pisali na pw bądź podsyłali linki do wątków gdzie może się to przydać. 200g karmy psiej Royal Canin Renal (niewydolność nerek) DLA PSÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ok. 3kg karmy psiej Royal Canin Hepatic (schorzenia wątroby) DLA PSÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]2x preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów. DLA PSÓW I KOTÓW[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lek Hepatiale Forte 29 tabletek (jedna zużyta) DLA PSÓW I KOTÓW (schorzenia wątroby)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Karsivan 2x30 tabletek (poprawa krążenia krwi) DLA PSÓW[/FONT] (byćmoże dla Kaukaza z Baiłego Dunajca, wysłałam zapytanie czy taki lek będzie OK) Quote
Therion Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Asior czy Twój tymczas dla mikro psa wolny ? Missieek wypatrzyła w schronisku w OL mała 5 kilowa suczkę z krzywymi łapami , straszna bieda. Quote
paoiii Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Z tego co wiem to u Asior nadal w DT Dropsik http://www.dogomania.pl/threads/196348-KRAKÓW-4-ro-kilowa-kupka-nieszczęścia-dzikusek-u-mnie-w-DT.-Czy-kiedyś-zaufa Quote
Kinya Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='missieek']pilnie poszukuje tymczasu dla 5 mies pieknej dymnej koteczki ze schroniska w olkuszu, wystraszonej, zaczyna jej sie koci katar sa jeszcze dwa podrostki bialo czarny i popielaty pregowany, ale plci nie znam i dwa dorosle dzikie koty takie mrozy a one sa na zewnatrz!! Przekazałam Twój nr telefonu osobie, która chce dać dt jednemu z tych kotów. Będę szukać dalej pomocy dla nich :( Quote
olalolaa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mam fajny domek dla suni w średnim wieku, byle nie szczeniak. Obojetnie jaka wielkość, Państwo nie preferują żadnej rasy.. co im sie spodoba to wezmą. Mieli suczke owczarka niemieckiego więc chętnie jakąś w typie owczarka, do mnie właśnie zadzwonili o DONke. Sa z Krakowa. Sunia musi byc sprawdzona na koty przynajmniej, bo w domu jest 8-mio letnia królica. Zgadzaja się na wizyty, sterylki itp. W domu są dzieci 13 i 14 lat. Co jeszcze.. Państwo mieszkaja w bloku na 1-szym piętrze. Jesli sa jakies propozycje to proszę na e-mail: olalola92@op.pl Quote
masienka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='olalolaa']Mam fajny domek dla suni w średnim wieku, byle nie szczeniak. Obojetnie jaka wielkość, Państwo nie preferują żadnej rasy.. co im sie spodoba to wezmą. Mieli suczke owczarka niemieckiego więc chętnie jakąś w typie owczarka, do mnie właśnie zadzwonili o DONke. Sa z Krakowa. Sunia musi byc sprawdzona na koty przynajmniej, bo w domu jest 8-mio letnia królica. Zgadzaja się na wizyty, sterylki itp. W domu są dzieci 13 i 14 lat. Co jeszcze.. Państwo mieszkaja w bloku na 1-szym piętrze. Jesli sa jakies propozycje to proszę na e-mail: olalola92@op.pl Moze jakas dziewczynke od Missieek? O Negrze to nawet nie marze ale Blondi, Dzina, Trudi. One juz strasznie dlugo czekaja na domy... Quote
olalolaa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 prosze zdjęcia kontakt jakis i opis psa na maila, nie jestem w stanie czasowo niestety szukać. Quote
masienka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='olalolaa']prosze zdjęcia kontakt jakis i opis psa na maila, nie jestem w stanie czasowo niestety szukać. przepraszam, mialam wkleic linka i zapomnialam http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=18 tu sa suczki u Missieek. Moze akurat jakas sie spodoba Quote
olalolaa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='masienka']przepraszam, mialam wkleic linka i zapomnialam http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=18 tu sa suczki u Missieek. Moze akurat jakas sie spodoba Przesłałam link i jeszcze propozycje Azy takiej białej z ciemna łatka na oczku. Quote
karusiap Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jade jutro obfocic 5 szczeniakow, z 2 suk....ogolnie psow jest...kilka doroslych i malych Jesli ktos mialby DT..... Quote
paoiii Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 jakos ze nikt nie jest zainteresowany lekami przekazuje je do schroniska :) Quote
Asior Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 paoiii napisał(a):jakos ze nikt nie jest zainteresowany lekami przekazuje je do schroniska :) wiesz nie dziwię się.. Ja jakiś czas temu proponowałam całe opakowanie karmy weterynaryjnej (na wątrobę i na nerki ) i nikt nie był też zainteresowany.. Prosić się nie zamierzam ;) Może po prostu przekażemy to do Kielc, tam naprawdę tego potrzebują :roll: Quote
Therion Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Może akurat nikt nie posiada chorego psa , to dobrze. Asior missieek ma kota trzustkowo- nerkowego. Quote
missieek Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='paoiii']jakos ze nikt nie jest zainteresowany lekami przekazuje je do schroniska :) dopiero teraz przeczytalam co oferujesz ale pewnie juz do schroniska zawiozlas jesli nie to bym sie skusila na [FONT=Times New Roman]"preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów."[/FONT] Quote
Asior Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 zapraszam na wątek szorściaka, który pilnie poszukuje domu!!! http://www.dogomania.pl/threads/197190-KRAKÓW-szostkowłosy-psiak-od-pół-roku-szuka-domu!!!?p=15820432 Quote
karusiap Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Prosze niech ktos pomoze mi oglaszac psy. 5 szczeniakow na wsi do adopcji: http://www.dogomania.pl/threads/197191-Wsi-spokojna-wsi-weso%C5%82a...i-co-rusz-szczeniaki-pod-siekierk%C4%99.-Prosz%C4%99-o-og%C5%82aszanie!!!?p=15820749#post15820749 i 2 z 5 podrzuconych p.Tomkwoi do hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/193890-Co-zrobic-gdy-psy-sie-nie-sprzedadza-Podrzucic!Szczeniaki-do-adopcji?p=15820669#post15820669 a przeciez wciaz mamy dorosle psy pod opieka:( Quote
Recommended Posts