Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Jestem w posiadaniu kilku lekarstw i specjalistycznej karmy którą podarowała na rzecz bezdomnych zwierzaków pewna Pani, której odszedł niedawno 17-letni psiak.. Jeszcze raz jej za to dziękuje. Zaraz wypisze co mam i chciałabym abyście pisali na pw bądź podsyłali linki do wątków gdzie może się to przydać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]200g karmy psiej Royal Canin Renal (niewydolność nerek) DLA PSÓW[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ok. 3kg karmy psiej Royal Canin Hepatic (schorzenia wątroby) DLA PSÓW[/FONT]
[FONT=Times New Roman]2x preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów. DLA PSÓW I KOTÓW[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lek Hepatiale Forte 29 tabletek (jedna zużyta) DLA PSÓW I KOTÓW (schorzenia wątroby)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Karsivan 2x30 tabletek (poprawa krążenia krwi) DLA PSÓW[/FONT]

Posted

pilnie poszukuje tymczasu dla 5 mies pieknej dymnej koteczki ze schroniska w olkuszu, wystraszonej, zaczyna jej sie koci katar
sa jeszcze dwa podrostki bialo czarny i popielaty pregowany, ale plci nie znam
i dwa dorosle dzikie koty
takie mrozy a one sa na zewnatrz!!

Posted

[FONT=Times New Roman]PONAWIAM PYTANIE BO WIEM ŻE TE LEKI ORAZ KARMA NIE NALEŻĄ DO NAJTAŃSZYCH, SZKODA ZEBY SIĘ ZMARNOWAŁY TAKŻE PISAĆĆĆ![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jestem w posiadaniu kilku lekarstw i specjalistycznej karmy którą podarowała na rzecz bezdomnych zwierzaków pewna Pani, której odszedł niedawno 17-letni psiak.. Jeszcze raz jej za to dziękuje. Zaraz wypisze co mam i chciałabym abyście pisali na pw bądź podsyłali linki do wątków gdzie może się to przydać.
200g karmy psiej Royal Canin Renal (niewydolność nerek) DLA PSÓW[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Ok. 3kg karmy psiej Royal Canin Hepatic (schorzenia wątroby) DLA PSÓW[/FONT]
[FONT=Times New Roman]2x preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów. DLA PSÓW I KOTÓW[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lek Hepatiale Forte 29 tabletek (jedna zużyta) DLA PSÓW I KOTÓW (schorzenia wątroby)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Karsivan 2x30 tabletek (poprawa krążenia krwi) DLA PSÓW[/FONT] (byćmoże dla Kaukaza z Baiłego Dunajca, wysłałam zapytanie czy taki lek będzie OK)

Posted

[quote name='missieek']pilnie poszukuje tymczasu dla 5 mies pieknej dymnej koteczki ze schroniska w olkuszu, wystraszonej, zaczyna jej sie koci katar
sa jeszcze dwa podrostki bialo czarny i popielaty pregowany, ale plci nie znam
i dwa dorosle dzikie koty
takie mrozy a one sa na zewnatrz!!

Przekazałam Twój nr telefonu osobie, która chce dać dt jednemu z tych kotów. Będę szukać dalej pomocy dla nich :(

Posted

Mam fajny domek dla suni w średnim wieku, byle nie szczeniak.
Obojetnie jaka wielkość, Państwo nie preferują żadnej rasy.. co im sie spodoba to wezmą.
Mieli suczke owczarka niemieckiego więc chętnie jakąś w typie owczarka, do mnie właśnie zadzwonili o DONke.
Sa z Krakowa. Sunia musi byc sprawdzona na koty przynajmniej, bo w domu jest 8-mio letnia królica.
Zgadzaja się na wizyty, sterylki itp.
W domu są dzieci 13 i 14 lat.
Co jeszcze.. Państwo mieszkaja w bloku na 1-szym piętrze.
Jesli sa jakies propozycje to proszę na e-mail: olalola92@op.pl

Posted

[quote name='olalolaa']Mam fajny domek dla suni w średnim wieku, byle nie szczeniak.
Obojetnie jaka wielkość, Państwo nie preferują żadnej rasy.. co im sie spodoba to wezmą.
Mieli suczke owczarka niemieckiego więc chętnie jakąś w typie owczarka, do mnie właśnie zadzwonili o DONke.
Sa z Krakowa. Sunia musi byc sprawdzona na koty przynajmniej, bo w domu jest 8-mio letnia królica.
Zgadzaja się na wizyty, sterylki itp.
W domu są dzieci 13 i 14 lat.
Co jeszcze.. Państwo mieszkaja w bloku na 1-szym piętrze.
Jesli sa jakies propozycje to proszę na e-mail: olalola92@op.pl

Moze jakas dziewczynke od Missieek? O Negrze to nawet nie marze ale Blondi, Dzina, Trudi. One juz strasznie dlugo czekaja na domy...

Posted

paoiii napisał(a):
jakos ze nikt nie jest zainteresowany lekami przekazuje je do schroniska :)

wiesz nie dziwię się.. Ja jakiś czas temu proponowałam całe opakowanie karmy weterynaryjnej (na wątrobę i na nerki ) i nikt nie był też zainteresowany.. Prosić się nie zamierzam ;)
Może po prostu przekażemy to do Kielc, tam naprawdę tego potrzebują :roll:

Posted

[quote name='paoiii']jakos ze nikt nie jest zainteresowany lekami przekazuje je do schroniska :)

dopiero teraz przeczytalam co oferujesz
ale pewnie juz do schroniska zawiozlas
jesli nie to bym sie skusila na [FONT=Times New Roman]"preparat - saszetka z mieszanką paszową dietetyczną , która reguluje florę bakteryjną psów i kotów."[/FONT]