Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oddam glonojada i karasia za darmo jak ktos przyjedzie po rybki.glonojad ma wymiar 18 cm a karas 20 oddam je dlatego ze akwarjum pekło a nie moge miec nowego.aktualnie rybki pływaja w wiaderku.tel 880-902-258
Jak ja zawioze rybki to koszty paliwa

http://img1.classistatic.com/cps/kj/100123/792r5/3530hdm_20.jpeg

http://img1.classistatic.com/cps/kj/100123/792r3/8394fh4_20.jpeg

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-inne-zwierzaki-Duzy-glonojad-i-karas-zloty-W0QQAdIdZ181623747

Posted

Asior napisał(a):
przecież widzisz, ze to z gumtree... ja nie mam żadnych rybek :roll:

Asior bierz rybcie :p Glonojad to plecostomus, raczej wiekszy już nie urosnie (choć w młodości miał potencjał na więcej) a karaś znakomity do oczka wodnego - oczywiście na wiosnę, nie teraz... Teraz by wyszedł paluszek rybny...

Posted

gameta napisał(a):
Asior bierz rybcie :p Glonojad to plecostomus, raczej wiekszy już nie urosnie (choć w młodości miał potencjał na więcej) a karaś znakomity do oczka wodnego - oczywiście na wiosnę, nie teraz... Teraz by wyszedł paluszek rybny...

a idź.. gdzie ja se je wstawię... oczko wodne to chyba w kibelku bym musiała "se" zrobić

Posted

wellington napisał(a):
Jagienko, zaprosilam Dane na ten watek ws. projektu szkolnego :)
Jestem pewna ze bedzie mogla z wlasnego bogatego doswiadczenia cos cennego dorzucic :)

Bardzo dziękuję ja jestem w tym temacie zielona i chętnie skorzystam z uwag kogoś obytego z takim doświadczeniem :loveu:

Posted

[quote name='wellington']Jagienko, zaprosilam Dane na ten watek ws. projektu szkolnego :)
Jestem pewna ze bedzie mogla z wlasnego bogatego doswiadczenia cos cennego dorzucic :)

[quote name='Jagienka']Bardzo dziękuję ja jestem w tym temacie zielona i chętnie skorzystam z uwag kogoś obytego z takim doświadczeniem :loveu:

Przy Waszym stażu na dogo i Waszych dokonaniach,
moje doświadczenie jest naprawdę bardzo skromne ;).
Jagienko masz PW w powyższej sprawie :loveu:.

Posted

[quote name='dana']Przy Waszym stażu na dogo i Waszych dokonaniach,
moje doświadczenie jest naprawdę bardzo skromne ;).
Jagienko masz PW w powyższej sprawie :loveu:.

Dana, tu chodzi o doswiadczenia w projektach SZKOLNYCH, i to wlasnie TY jestes specem numer jeden :)))

Posted

Gaga_Krk napisał(a):
Domy są zawsze sprawdzane - nie tylko przeze mnie wiec o co Ci kobieto chodzi ?!

Jedynie dom dla MILI nie był sprawdzony ponieważ tamb zapewniała ,że kobieta miała adotpować innego psa.

Zadnemuz moich zwierząt niczego nie brakuje - nie wiesz, nie widziałaś a śmiesz oceniać - Ciekawe bardzo ... Żadnego psa nie wydałam na łańcuch ,ani do kojca więc nie rozumiem o co Ci Asior chodzi ...

Chyba żartujesz.

Posted

pozwole sobie przekleic z miau
moze ktos slyszal o takim zaginionym psiaku?
Tymczasowo otrzymal imie Rico. Na razie na DT, ale zdaje sie, ze chyba tylko na kilka dni:(

Posted

ZNALEZIONO OWCZARKA
CZY KTOŚ WIDZIAŁ MOŻE, ŻE GO SZUKANO?
PIESEK MŁODY, OWCZAREK
SPONIEWIERANY BARDZO, ALBO POGRYZIONY, ALBO ZBITY..
DZIŚ LUB JUTRO DZIEWCZYNA, KTÓRA GO ZNALAZŁA,
ZAWIEZIE GO DO SCHRONU..

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']

W Myślenicach na Zarabiu , w okolicy rzeki błąka się taki pies

próbowałam go zabrać do domu ale niestety tata wpadł w szał :(
Gdyby ktoś mógł go przechować , albo słyszał że komuś taki pies uciekł pojadę go poszukać i dowiozę .
Niestety ja nie mogę go przechować .

tel do mnie 602 709 383

Pies jest bardzo miły, ma czerwoną obróżkę, młody, bardzo łagodny , do Bianki bardzo dobrze nastawiony . Wygląda ze komuś uciekł . Nie jest zaniedbany .

Ktoś tego psiaka musiał wziąć do domu i szuka właściciela - znalazłam takie ogłoszenie na gumtree

Znaleziono psa, czarno biały z czerwoną obrożą Myślenice
Właściciel proszony o kontakt, 668808221

Posted

Na Bielanach 13 stycznia do mojego brata przyplątał się duzy czarny pies z biała krawatką. Młody, łagodny, chudy chartowato-amstafowaty. nie mam zdjęć niestety gdyby ktoś go szukał to proszę o wiadomość. na razie ma dt.

Pedros (jeden z młodziaków który w 2008 zostal znaleziony na stacji benzynowej) ma nowy dom w Brzesku i odsypia na kanapie ostatnie trudy, niestety nie moge jego wątku znaleźć. Może ktos tam wpisze, ze ma dom, jak go umie znaleźć. :)

Posted

Poszukuję osoby poleconej :) odpowiedzialnej która za opłatą oczywiście zgodziłaby się przychodzić przynajmniej dwa RAZY DZIENNIE do moich dwóch psów, nasypywała im jedzenie, dawała wodę i wyprowadzała na spacer przez okres tygodnia do półtora. Jesli jej wygodniej może zamieszać u mnie na ten czas. psy są łagodne, ale spore, niegrzeczne na spacerach i źle wychowane :) tzn, rozpieszczone, zaczepiaja psy i bardzo się wtdy wyrywają, więc troche siły trzeba mieć, by je utrzymać na smyczy . Mieszkam teraz w okolicach Placu Ibramowskiego. tel. 501 801 553 lub pw

Posted

już napisałam na jego wątku. :)