Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Gosiu ,przyslij mi adres mailowy bo nie pamietam i wysle ci zdjecia .Faktycznie janek jest charakterny ale nie na tyle zeby gryzl bez przyczyny( na spacerku bez problemu dawal sie glaskac). On ma chore oczka wiec penie tez go bolaly i gryzl ,nie zauwazylam tego jak go oddawala ta pierwsza pani ale byl u niej pare miesiecy wiec chyba z nim nie bylo tak zle ,powiedzil;a ze dziecko malergie i ze Janek nie lubi jak sie o niego potykaja:diabloti:,a penie zaczala chorowac to zpowrotem do schroniska .zreszta sama zobaczysz na zdjeciach jakie ma oczki ,teraz dostaje kropelki wiec moze go mniej bola.:shake:

Jemu trzeba wyleczyć te oczy i wogóle zrobić komplet badań bo może faktycznie coś go boli i gryzie...Normalne.
I nie każdy pies toleruje potykające się o niego dziecko.
Zaraz Ci wyślę maila.

Posted

agamika napisał(a):
którys pracownik tez cos mi wspominał o zwrocie Wigora, ale nie mówił nic ze to był zwrot od chłopaka od Algi

wiem, już wiem :)
Alicja mi już pisała, że to nie on wziął Wigora.... tylko ci państwo.. i ze właśnie przez agresję go zwrócili ;)

Posted

W niedługim czasie ma byc przeprowadzany "nalot" na pseudohodowlę w małopolskim.. Bardzo możliwe, że będą potrzebne DT dla maluchów, w tym miejscu jest duża rotacja psów były ONki, boksery, jamniki, shih tzu.. Teraz mogą być zupełnie inne!:-(
Będzie mógł ktoś pomóc?

Posted

missieek napisał(a):
jeszcze jedno
kto mieszka w Hucie blisko os Handlowego i ma czas na wizyte przedadopcyjna dla szczeniaka??

os. Handlowe to po drugiej stronie skrzyżowania od mojego osiedla, ale ja się nie zabardzo znam na wizytach przedadopcyjnych :oops: Jak by mi Asiorek pomógł :diabloti:

Posted

[quote name='AgaG']Dziś podjadę na Azory po plakaty Ciapka i Eliota do Ach21, która już je ma wydrukowane. Komu mogę przekazać część plakatów i gdzie zostawić?
Na pewno w hotelu trochę zostawię dla Amicusów i Pati:loveu::loveu:
inne w gabinecie "Nasze zwierzaki" ul na barciach 12/II
Jeszcze raz proszę tu o adresy mailowe osób, ktore jeszcze moga trochę takich plakatów w kolorze u siebie wydrukowac i powiesić. prześlę je mailem.

Inna kwestia: co z transportem do "Kundla" w piątek? trzeba pokazać Borysa z domku tymczasowego, rudego znajdę i może Mordę, jęsli Trop ją zaprezentuje. samochody i chętni potrzebni.
czy ktos chce wieszac ze mną plakaty Eliota i Ciapka w sobotę i w niedzielę?

Nie mam niestety możliwości drukowania, ale chętnie porozwieszam. Mieszkam na białym prądniku, obok azory. Jest tu pełno nowych budynków, mieszkania z ogródkami, rodzinki się wprowadzają, więc może akurat ktoś będzie chciał kolejnego członka rodziny :)
Plakaty mogłę odebrać (ja lub moja współlokatorka) od pon-pt gdzieś w centrum.
Czy ze względu na pogodę plakaty wiesza się teraz w foliach?

Posted

[quote name='Soema']W niedługim czasie ma byc przeprowadzany "nalot" na pseudohodowlę w małopolskim.. Bardzo możliwe, że będą potrzebne DT dla maluchów, w tym miejscu jest duża rotacja psów były ONki, boksery, jamniki, shih tzu.. Teraz mogą być zupełnie inne!:-(
Będzie mógł ktoś pomóc?

Fundacja Azylu "Koci Świat" może przyjąć płaskonose czyli shih i pekiny.

Posted

Osa napisał(a):
Fundacja Azylu "Koci Świat" może przyjąć płaskonose czyli shih i pekiny.

Dziękuję, zobaczymy jak to wszystko się ułoży.. Ostatnio się nie udało :roll:
3 psy na kilkadziesiąt zabrano..

Posted

sugarr napisał(a):
Nie mam niestety możliwości drukowania, ale chętnie porozwieszam. Mieszkam na białym prądniku, obok azory. Jest tu pełno nowych budynków, mieszkania z ogródkami, rodzinki się wprowadzają, więc może akurat ktoś będzie chciał kolejnego członka rodziny :)
Plakaty mogłę odebrać (ja lub moja współlokatorka) od pon-pt gdzieś w centrum.
Czy ze względu na pogodę plakaty wiesza się teraz w foliach?

sugarr, ten post AgiG to chyba z jakichś zamierzchłych czasów :)

Posted

Jagienka napisał(a):
sugarr, ten post AgiG to chyba z jakichś zamierzchłych czasów :)

ups, nie wiem jak to się stało :oops:

ale w razie czego moja odpowiedź aktualna :razz:

Posted

Paranoja z tym wybiegiem :-o Po cholerę więc takie coś skoro to miejsce jak każde inne czyli dla psa zakazane :angryy: Mam nadzieje że szybko zostanie to zmienione. Odpowiedzialność zbiorowa za jakiegoś właściciela idiotę co nie umiał panować nad swoim psem :angryy:

Posted

j3nny napisał(a):

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Fikus maltanczyk pijechal dzisjaj do domku,nawet fajnie trafil bo do schroniska przyszly dwie panie po jakiego pieska ,okazalo sie ze jedna z nich jest znajoma Ulki i wlasnie jej maltanczyk podbil serce. mam zdjecia ,wysle do kasi , a jeszcze jego zdjecia maja dzis byc na naszej klasie ,pani obiecala wstawic.:loveu:

POMOCY:(((((

Fikus wrocil do schroniska, jest na obserwacji. Pogryzl swoja pania.
Czy ktos moglby pomoc?

Posted

malawaszka napisał(a):
kurcze kolejny pies, który został skrzywdzony bo jest śliczny i był pewnie traktowany jak maskota :(

pani byla ostrzegana, ze pies charakterny i ze trzeba ostroznie
niestety sie nie udalo:(
Foksia sugerowala konsultacje z psim psychologiem, ale pani nie byla chetna do wspolpacy :placz:

Posted

okazuje się, ze to katechetka od nas ze szkoły.. dziś mi Ulka mówiła...
ehhh pocieszające jest tylko to, zę ten maluch napewno szybko znajdzie dom, tylko że teraz kiedy jest na obserwacji to ni8kt go nie wyda :(