karusiap Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 na dlug Lajcika: http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebki-figurki-bransoletka-naszyjnik-na-lajcika-do-31-07-a-139700/ Quote
Patia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Bazarek na sterylkę : http://www.dogomania.pl/forum/f99/pojemnik-na-karme-krokomierz-super-rekaw-dla-kota-na-sterylke-do-28-06-a-139719/ Quote
tamb Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czy mógłby ktoś pomóc w transporcie Loli i Dżejdiego z hotelu za Wieliczką pod pomnik Dżoka na godzinę 12-tą w niedzielę? W drodze powrotnej też.:loveu: Quote
Asior Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja z podobna prośbą, tylko na jutro... Potrzebuje PILNIE przewieść szczeniaka leonbergera ze schroniska do hotelu P. Tomka.... to jedyna szansa, zeby nie wylądował w jakimś kojcu lub broń boze na łańcuchu..... E.Derek opłaca hotel, tylko nie mamy go jak dowieść doi hotelu... MOŻE KTOŚ MÓGŁBY POMÓC JUTRO W TRANSPORCIE... Quote
sugarr Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 tamb napisał(a):Czy mógłby ktoś pomóc w transporcie Loli i Dżejdiego z hotelu za Wieliczką pod pomnik Dżoka na godzinę 12-tą w niedzielę? W drodze powrotnej też.:loveu: A jest jakaś akcja pod pomnikiem? Quote
majku33krakow Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 asior odezwij sie domnie szczeniak wazniejszy niz nasze złosci,dziekuje Quote
sugarr Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Soema napisał(a):O której i kiedy jest akcja?:roll::oops: I czy potrzebna jakaś pomoc może? Quote
Asior Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 od 11, ale nie wiem do której.. Myśle, ze do 14-15 pewnie... Pomoc mile widziana ;) Quote
majku33krakow Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 asior tym szczeniorem trzeba sie zajac,tzn szukac mu ds, ja taki jestem anie inny,musze sie zmienic. szczeniak jest cudowny. ale musi byc przy człowieku cały czas. Quote
Soema Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asior napisał(a):od 11, ale nie wiem do której.. Myśle, ze do 14-15 pewnie... Pomoc mile widziana ;) Z "doskoku" też się przydam? Quote
salibinka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asior']Ja z podobna prośbą, tylko na jutro... Potrzebuje PILNIE przewieść szczeniaka leonbergera ze schroniska do hotelu P. Tomka.... to jedyna szansa, zeby nie wylądował w jakimś kojcu lub broń boze na łańcuchu..... E.Derek opłaca hotel, tylko nie mamy go jak dowieść doi hotelu... MOŻE KTOŚ MÓGŁBY POMÓC JUTRO W TRANSPORCIE... Asior, jeśli nie ma nikogo, mogę jechać jutro ze szczeniorkiem (wysłałam pw);) Quote
Asior Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Soema napisał(a):Z "doskoku" też się przydam? PEWNO :multi: salibinka napisał(a):Asior, jeśli nie ma nikogo, mogę jechać jutro ze szczeniorkiem (wysłałam pw);) Była bym ogromnie wdzięczna bo ja jutro raczej z domu nie mam szans się wyrwać..... :shake: agamika zna drogę do hotelu, znaczy ponoć umie dobrze tłumaczyć :loveu: Quote
Asior Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dziewczyny, na magazynie 5 znajduje się psiak... totalny dzikus... trzeba go cywilizować.. jednak psiak na smyczy szaleje.. kładzie się na plecach, gryzie smycz... wyciągniętą ręke czasem próbuje kłapnąć, czasem nic nie robi, tylko kuli się jeszcze bardziej... najczęściej wzdryga się kiedy opoczuje dotyk na ciele... Najbezpieczniej wynosić go na rękach ( trzeba go chwycić za kark, jak kota i wtedy wziąć na ręce)... i wynosić na trawkę i tak z nim siedzieć bo o chodzeiu nie ma mowy... On pilnie potrzebuje socjalizacjio.... Ja będe próbowała, ale ja jestem tylko raz w tyg.... moze któraś z was jak byście były w schronisku by go spróbowała też przyzwyczajać do ludzi.... PILNIE DT by się przydał :( Quote
salibinka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asior napisał(a):PEWNO :multi: Była bym ogromnie wdzięczna bo ja jutro raczej z domu nie mam szans się wyrwać..... :shake: agamika zna drogę do hotelu, znaczy ponoć umie dobrze tłumaczyć :loveu: Wystarczy adres (i tak jazda na gps;)), ew. numer telefonu do hotelu i agamiki (na wszelki wpadek). Czy ten hotel to może "Psia KOść" w Wieliczce? Edit. Zaraz odłączam net., więc jeśli porzebny jest ten transport, proszę o telefon/sms - mój numer jest w podpisie:) Quote
karusiap Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 .................................................................... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 tamb napisał(a):Aukcja psów. Tamarko zapomnialas powiedzic ,ze aukcja psow z harbutowic ,a nasze na doczepke na ktore zgodzila sie pani redaktor Magada ,ktora ta aukcje organizuje.:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 sugarr napisał(a):I czy potrzebna jakaś pomoc może? kazda pomoc sie przyda ,a najbardziej przydlaby sie nam ktos do pomocy okolo 10,30 bo bedziemy rozkladac namiot zeby byl gotwy na 11 jak przyjada psiaki z harbutowic. :loveu: Quote
blonditipsy Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mam nadzieję,że pogoda jutro dopisze,bo na razie zimno i deszczowo :( Quote
Asior Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Biedronka.. potwornie przerażona sunieczka z naszego schroniska.... KRAKÓW - Biedronka, potwornie wystraszona sunia szuka swojego miejsca na ziemi - Dogomania Forum Quote
blonditipsy Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asior']Biedronka.. potwornie przerażona sunieczka z naszego schroniska.... KRAKÓW - Biedronka, potwornie wystraszona sunia szuka swojego miejsca na ziemi - Dogomania Forum Jakie biedactwo! :-( :-( :-( Quote
blonditipsy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asior napisał(a):no w pogodzie mówili, ze jutro ma być OK ;) Ładna słoneczna pogoda -powinno być dużo osób :). Quote
Recommended Posts