Ank@ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Teraz prawdopodobnie będę pisała z tego profilu, bo poprzednie konto (Ank@2) coś się zawzięło i nie działa, albo ktoś mi się włamał :angryy: Quote
Asior Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ank@ a napisz moze do administratora o zmiane hasła na tamtym koncie to znów będziesz mogła wejść.. Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='agamika']1. Czy ma ktos namiary kontaktowe na dziewczyny/ne co zostawiły w hotelu w Wieliczce sunie czarną podpalana młoda duzą ? ona chyba w któryms kundlu była jesli tak to bardzo bym prosiła , i sie nie bac o nic strasznego nie chodzi :eviltong: 2. jesli ktoś miałby ochote na "wycieczke" do Wieliczki w sb rano , to tez niech da znac Chodzi Ci może o tą suczkę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-wyrzucona-z-samochodu-trojka-pilnie-szuka-domu-pomozcie-123964/ Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ponawiam pytanie; Ktos wie kto moze sprawdzic dom miedzy zakopanym , a nowym targiem miejscowosc Skrzypne Quote
Klaudus__ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']ponawiam pytanie; Ktos wie kto moze sprawdzic dom miedzy zakopanym , a nowym targiem miejscowosc Skrzypne Ja mam trochę daleko,ale mogę popytać o kogoś z okolicy... Quote
Romi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):ponawiam pytanie; Ktos wie kto moze sprawdzic dom miedzy zakopanym , a nowym targiem miejscowosc Skrzypne Dla zainteresowanych to Skrzypne jest na wysokości Szaflar. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Klaudus__']Ja mam trochę daleko,ale mogę popytać o kogoś z okolicy... Bardzo prosze popytaj bo to wazne ,dom jest dla psa ktory siedzi w schronisku .jego wlasciciel zmarl ,a rodzina wyzucila go na ulice.jest to starszy duzy pies czarek Quote
Ank@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mapa Pomocy Dogomaniakow może to coś pomoże :cool3: Quote
Ank@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 W Łagiewnikach, koło Sanktuarium błąka się pies wielkości chichuachuy. :cool3: Czarny podpalany. Nie da się złapać. Ucieka. :shake: Quote
Ank@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jeszcze jedno. Brakuje mi coś psów na wątku krakowskim (http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-watek-zbiorczy-psiakow-do-adopcji-122683/) Jak ktoś ma jakiegoś kandydata to proszę podesłać :p tylko bardzo proszę o więcej niż jedno zdanie, bo gdyby się ktoś pytał o danego psa, to nie wiem co powiedzieć. Po za tym ogłoszenia robię kopiując tekst z wątku więc, tekst musi być taki typowy do ogłoszenia, żeby 'obcy' zrozumieli. :eviltong: Jednego haszczaka pominęłam nie wrzucając na wątek, bo jemu kroi się domek. Ale coś mi psów brakuje :cool1: No i bardzo proszę o info czy jakiś psiak znalazł dom, bo nie ma sensu robić mu już ogłoszeń. Quote
Ank@ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 AgaG wrzuć proszę na pierwszą stronę : CZARNE KWIATKI (małopolska) Kraków dziewczyna z Krakowa (nie przedstawiła się) chciała ode mnie szczeniaczkę w typie owczarka. Stwierdziła, że ma Onka rocznego i chce założyć hodowlę a że Koko nie owczarek, nie ma znaczenia, już miała rottweilerkę mix i nie miała problemu ze sprzedażą szczeniąt .jej tel:012 2873 (zgłoszone przez: jogi- 18-10-2008 ) Jacek K. dyrektor jednej z fundacji zajmujących sie niepełnosprawnymi(..) Musieliśmy wziąć psa z powrotem NATYCHMIAST (dzwonił do mnie dziś o 7.20 rano ) po jednej nocy u Niego, bo: rano go obudził (drapał w drzwi bo prawdopodobnie potrzebował sie załatwić ) , szczeka w samochodzie i przez to ponoć nie da sie z Nim nigdzie jechać ( do Krakowa Hektor przyjechał z Peterem zza Wrocławia i jakimś "cudem" dał rade :/ ) Był uprzedzony o wszystkim , że pies może być niespokojny na początku , w stosunku do Niego obojętny dopóki nie poczuje , że to jest jego dom (Hektor należy do psów co powoli sie przywiązują , ale za to bardzo mocno , do obcych jest właśnie obojętny ) Dodam, że Hektor jest jednym z najbardziej bezproblemowych psów jakie poznałam w życiu , zero agresji do ludzi nawet w panice , sytuacjach stresowych , nie ma w charakterze potrzeby przywództwa, a przy tym nie jest strachliwy ... Facet zrobił wielką krzywdę temu psu , przypomniał mu co to dom , po powrocie do hotelu Hektor nie chciał do boksów ...ciągnął sie do domu właściciela hotelu .. jest to pies porzucony przez właścicieli i ciągle po 4rech miesiącach za Nimi tęskni , i znowu potraktowano go jak śmiecia Wątek Hektora : Owczarek Niemiecki-Duży I Piękny,Epilepsja, HEKTOR MA DOM-w Warszawie:) wszystko zaczyna sie od postu http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=193 (zgłoszone przez:agamika - 16-08-2008 ) kobieta z Krakowa , ogłasza się w necie, że poszukuje psa , najlepiej rocznego, do półtora roku, zdrowy, zaszczepiony itp. Dzwoniła do kilku osób z dogo z Krakowa, raz chciała szczeniaki, innym razem innego psiaka. Ja do niej dzwoniłam nie znając sprawy w związku z Gaworkiem ( wątek w podpisie). W rozmowie ze mną utrzymywała, że piesek dla chorego dziecka. Że psa chce natychmiast !!! Gdy wspomniałam o umowie adopcyjnej i wizytach przed i po adopcyjnych zamilkła, nie odpowiadało jej to. Kontaktowała się z kilkoma osobami z dogo i wiem, że im nie odmówiła umowy i wizyt. Dowiedziawszy się o całej sprawie zadzwoniłam do kobiety spytać czy jest przekonana , że chce psa. Powiedziała, że przez chore dziecko nie może mieć psa. Że zastanowi się , bo są wakacje i nie wie co z psem. Doradziłam jej, żeby się długo zastanawiała numer 513** (reszta na pw) (zgłoszone przez : Ank@2 -18-06-2008 ) ludzie z ul. Teligi / (reszta na pw) wyrzucili psiaka/ zostawili na ulicy. warunków nie mają dla psa. KRAKÓW - cudny Gaworek MA DOM w Przemyślu !!!! - Dogomania Forum (zgłoszone przez:Ank@2 -16-05-2008 ) rodzina która adoptowała Dafi, jej watek to: Kraków! DAFI szorstkowłose cudeńko trafiło do dobrego domu. Kciuki! - Dogomania Forum (zgłoszone przez:Elkisz-25.05.2007) malzenstwo z 2 dzieci chyba chlopcow w wieu ok 5 - 7 lat jezdza aktualnie bialym fordem chyba stara Sierra, kobita wyglada na ose farbowana chuda blond, facet nieogolony wysoki ciemne wlosy wyglada jak kryminalista, mieszkaja za Krakowem w strone Pobiednika, dzwoniac po rottweilera mowia ze maja dom z ogrodem w Krakowie w rzeczywistosci mieszkaja na wsi w rozpadajacej sie chalupie o ile to mozna tak nazwac kawalek betonowego klocka podworko moze 5 na 5 m, i kontenery metalowe w nich trzymaja na lancuchu rottki policja mowila ze przerabiaja psy na smalec-NIE DAJCIE SIE NABRAC NA KOCHAJACY DOM DLA PSA... Mowia ze mieli rottweilera i dzieci chca tylko takiego psa.. Byla juz u nich interwencja z policja zeby odebrac psy. KOszmar....ich nr telefonu: ... (zgłoszone przez:Ksera-20.02.2007) Pani z Krakowa. Szuka JRT, ma w domu psa i jak zapowiedziala chce niewysterylizowaną sunię, zalezy jej zeby jej piekny kundel w typie JRT (sprowadzony z Irlandii) mial potomstwo bo cała rodzina chce takiego pieska jak ma ona. Oczywiscie w większości schronisk panią potraktowano niepowaznie a ona uwaza że chce pomóc a szczeniaki to jej problem. I najgorsze- ma świadomość rozmnażania kundli i nic sobie z tego nie robi! (zgłoszone przez:ewkaa-14.12.2006 ) Kraków/ Zelków rodzina, która zaadoptowała Nortona, a potem po trzech miesiącach oddała Państwo G (zgłoszone przez: mar.gajko -14.12.2006) Kraków/Bilice -Pani A. S. - po 10 mieisącach oddała sukę NUKĘ, zrobiła z inteligentnego szczeniaka psa ogrodowego i zaczęło to przeszkadzać. (zgłoszone przez:mar.gajko -14.12.2006) Michałowice pod Krakowem Młoda dziewczyna z Michałowic pod Krakowem. Nr telefonu zaczynający sie na 888 *** ***. Chciała adoptować szczeniaka z Kielc. Przez telefon bardzo miła i sprawiająca dobre wrażenie. Na miejscu - tragedia. Syf i zagłodzony pies na łańcuchu. (zgłoszone przez :Camara -31-03-2008 ) Nowy Sącz Pan tel.509 *** ** :Odpowiedział na ogłoszenie "oddam dalmatyńczyka" Wszystko było ok do czasu gdy dowiedział że pies jest wykastrowany. On potrzebuje psa z jajkami. Ma juz dwie suczki dalmatynki. Tosa inu i inne rasy też w rozmowie się przewinęły. Pan z dumą powiedział że sprzedaje szczeniaki do Holandii, Szwecjii.... (zgłoszone przez:bea_m -26-03-2008 ) Nowy Targ/Spytkowice nr gg 52558** dogomaniaczka asiakkk lat 15 ze Spytkowic kolo Nowego Targu http://www.dogomania.pl/forum/member...poster&t=75778 szuka suczki dla swojego SH - pies niekastrowany a suczka najlepiej niesterylizowana bo przeciez szczeniaczkom husky zawsze sie domy znajdzie. Ja jestem cierpliwa i probowalam rozmawiac ale wiele chyba nie dotarlo dlatego wrzucam tutaj na wszelki wypadek. (zgłoszone przez:masienka -21-07-2008 ) Oświęcim G. Z.: usilnie szuka Owczarka Niemieckiego bez kastracji.Po odmowie z mojej strony groźby,wyzwiska i nękanie. (zgłoszone przez:jusstyna85- 14.08.2007) jeszcze to : [quote name='betel']Uwaga. Ostrzeżenie ! Erka prosi,żeby nie wydawać psów młodemu mezczyźnie z Krakowa , który dzwoni z komórki o numerze 697148690. W trakcie rozmowy z nią oświadczył, że chce adoptować psa , ale ma w domu już jednego i że jak okaże się za duży to go wyda do schroniska:mad::mad::mad: Quote
Asior Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ank@2 jesteś wielka... jak Ty to wszystko ogarniasz??? :roll: Quote
Ank@ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Asior']Ank@2 jesteś wielka... jak Ty to wszystko ogarniasz??? :roll: Nie jestem wielka :evil_lol: Skopiowałam z czarnych kwiatków :eviltong: Quote
j3nny Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dzisiaj przyprowadzony do schroniska, z tego co pamiętam to oceniony na ok 1 rok, Ares (?), numer będzie mieć pewnie spisany Foksia i Dżekuś Może ktoś szuka szorstkowłosego psiaka? Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie wiem czy mogę tu pisać o tym,ale zaryzykuję...:eviltong: Otrzymałam dzisiaj zapytanie czy nie znam kogoś chętnego,by do środy pomagać Fundacjii "Zwierzę Nie Jest Rzecza"sprzedawać opłatki,na rzecz koni... Przepraszam za off-a,ale rozsyłam,gdzie tylko mam możliwość... [przepraszam też jak już wcześniej ktoś o tym pisał...] Quote
irenaka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Klaudus__']Nie wiem czy mogę tu pisać o tym,ale zaryzykuję...:eviltong: Otrzymałam dzisiaj zapytanie czy nie znam kogoś chętnego,by do środy pomagać Fundacjii "Zwierzę Nie Jest Rzecza"sprzedawać opłatki,na rzecz koni... Przepraszam za off-a,ale rozsyłam,gdzie tylko mam możliwość... [przepraszam też jak już wcześniej ktoś o tym pisał...] A czy mogę prosić o szczegóły? Gdzie i w jakich godzinach? Może być pw. Quote
Asior Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 j3nny napisał(a):Dzisiaj przyprowadzony do schroniska, z tego co pamiętam to oceniony na ok 1 rok, Ares (?), numer będzie mieć pewnie spisany Foksia i Dżekuś Może ktoś szuka szorstkowłosego psiaka? identyczny pies dziś został adoptowany, ale nie możliwe żeby to był on, nie??? Quote
Asior Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ank@2... kolejna bida.. od 3 lat w schronisku :(( Onkowaty: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-krater-3-lata-w-schronisku-cudny-lagodny-kochany-kto-go-pokocha-127572/#post11466448 Quote
Ank@ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 czy kilka osób z dogo mogłoby napisać kilka słów tej ODPOWIEDZIALNEJ opiekunce szczeniaka .... Może następnym razem kupi sobie zabawkę zamiast psa :shake: Miasto: Kraków Data dodania: 21/12/2008 Witam, wzielam ze schoriska ponad miesiac temu psiaka.niestety nie mam dlaniego czasu , studia przerosly moje oczekiwania i jeszcze pracuje. Nie chcialabym zeby wracal do schroniska :( Bardzo prosze osoby chetne o kontakt. 23 grudia (sroda) bede zmuszona oddac go do schroniska .. jesli nikt sie nie zglosi:( prosze o kontakt mailowy lub tel. 505 549 150 Oddam Pieska za darmo. dobrze odchowany - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Ja już napisałam co myślałam :diabloti: Quote
j3nny Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Asior napisał(a):identyczny pies dziś został adoptowany, ale nie możliwe żeby to był on, nie??? czyżby miał aż takie szczęście? Quote
j3nny Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 czy Moment, mały psiak z niedowładem tylnych łapek, który siedzi na szpitaliku, ma gdzieś wątek? jeżeli nie, to mam kilka jego zdjęć z wczoraj, mogę założyc, tylko potrzebowałabym jakieś krótkie info na jego temat, co by wpisać w pierwszy post mam też zdjęcia Tramwajarki, czy ona ma wątek? Quote
weszka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Tramwajarka nie ma wątku a ja bardzo czekam na jej fotki i info. Możesz przesłać do mnie na PW albo maila olga@ekstrawagancja.com albo założyć?? Quote
j3nny Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 podesle zdjecia zaraz po pracy, bo mam je w domu na komputerze pani doktor mowila, ze sunia ma ok 6-8 lat i niedoczynnosc tarczycy i zaczyna juz porastac :) Quote
j3nny Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 UWAGA UWAGA czy ktos jest teraz, albo bedzie wkrotce w poblizu Bronowic? PODOBNO DZWONILA PANI, KTORA WIDZIALA ZAGINIONEGO BOLUSIA w okolicy ul. Rydla (kolo kosciola, padlo tez okreslenie Rydlowka, ale z mapy wynika, ze to kawalek dalej, nie znam okolicy wiec sie nie orientuje) BARDZO PROSIMY O POMOC!!! Ja moge tam byc najwczesniej wieczorem W razie czego mam numer do tej pani. gdyby ktos nie pamietal, jak wyglada Bolek, to zaraz wklejam link do jego watku http://www.dogomania.pl/forum/f96/krakow-pomocy-uciekl-na-spacerze-z-ds-utyka-na-tylne-nozki-help-125409/ Quote
Recommended Posts