Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poradzono mi żebym poszukała pomocy na krakowskim wątku. No, to pomocy!!

Od 4 godzin jest u mnie. Szczeniak na oko 8 tygodni, jamnikowaty, odebrany pijakowi (delikatnie powiedziane) w trakcie interwencji. Do schronu się nie nadawał (!!!), nieszczepiony itd w ogóle. Jest w dobrej kondycji, je, pije, wypróżnia się ok. Jutro wet i odrobaczanie. Moje koty na razie nie oszalały, jutro od rana pewnie sajgon. Potrzebuję nawigacji, rad, porad i wsparcia. I jak najszybciej superdomku dla malucha!!! Niestety u mnie nie zostanie.

http://img253.imageshack.us/img253/3743/dscn6399iw2.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/933/dscn6380ro3.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/7144/dscn6384jp3.jpg

Pomóżcie. Wiem, że ciężko. Ale może jednak coś.

Posted

o rany jaki ma różowy jęzorek :loveu:
:loveu:
bidusia mała, dobrze ze go zabralyscie
nie martw sie jak beda super zdjecia, ładnie napisany tekst to maluch powedruje do domku :)

Posted

Dałam ogłoszenia na różnych dostępnych portalach i już dziś dzwoniła pani z gumtree. Mam na tyle doświadczenia, żeby nie skakać pod sufit. To nigdy nic pewnego niestety. Ale jesteśmy w kontakcie. I tak go nie oddam przed szczepieniem ;)
Szukamy dalej póki co.

Posted

Acha. Byłam dziś u weta. Odrobaczony. Czekamy na sruuu.
Szczepienie za co najmniej tydzień na nosówkę i parwo (I). Książeczka założona.
Zdrowy. Faktycznie będzie wielkości jamnika, z krótszym pyskiem oczywiście. Ma 8-10 tygodni.
Bez pcheł itd. Uszy czyste, zęby ok. No, okaz.
Żywotny, chętny do zabaw. Noc przespał jak anioł. W moim łóżku :angryy:

Posted

gauka cudownie że się nim zaopiekowałaś!! będziemy szukać domku!! nie martw się!! a już jego wątek daję na pierwszą stronę (link) tak łatwiej szukać psów bezdomnych w Krakowie :p tylko kurczę gdzie ten wątek? kto pomoze i poda mi link?

Posted

Podaję rozliczenie:

było u mnie 0, 90. nadeszło 902 z AFN ( 402 to suma ze starych skarpet: Łatka i Zeusa, ponad 66 złotych było jeszcze w skarpecie psykrk od ojca kolegi Kiwi. ) 500 zgodnie z obietnicą dostałam na psy bezdomne z ogólnego AFN , za co wielkie dzięki Tweety.. :loveu::loveu:

było 902.90

Pan Tomek darował opłaty za dotychczasowy hotel Maksa. Bardzo dziękujemy!!

długów hotelowych reszty psów moich, Patii i Kiwi na razie nie płacę ze względu na to że nie wiadomo co z maksem. zapłaciłam tylko sterylkę Dorinki u Małgosi i wziełam jej na odrobaczenie za jakiś czas jej dam. Gosia wzieła tylko 120 wraz z kubrakiem super i tym odrobaczeniem gratis. bardzo jej dziękuję!!!
jedzenie Dori sfinansuję sama, ona i tak je tylko gotowane :p

jest więc : 902.90 -120= 782.90. Długi hotelowe na pewno jednak są większe :roll:

rozliczenia związane z Maksem potwornie chorym na jego watku, bo te pieniądze od razu przekazuję Oli. tam też wpisują potwierdzenia.

Posted

karusiap napisał(a):
czy ktos da rade pomoc mi zabrac dobermanke z naszego schroniska i przewiesc do hotelu??najlepiej jutro po poludniu.

A jakby to połączyć z naszymi odwiedzinami w środę przed południem w hotelu?

Posted

AMIGA napisał(a):
A jakby to połączyć z naszymi odwiedzinami w środę przed południem w hotelu?

wlasnie tez o tym myslalam i bylabym jak najbardziej za tylko schronisko wyda psa od 10 chyba dopiero...

Posted

karusiap napisał(a):
wlasnie tez o tym myslalam i bylabym jak najbardziej za tylko schronisko wyda psa od 10 chyba dopiero...

A moze nam Pan Tomeg głów nie poobcina jak się raz zjawimy w nieodpowiednich godzinach?
Tylko musiałby wiedzieć wcześniej. Usmiechnij się do niego :evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):

Karusiap napiszę Ci na pw

Posted

na ul.Cegielnianej uciekl czarny doberman,nie ma obrozy, uszy nie ciete, ogon kopiowany,polecial z str Borku Faleckiego,Zakopianki,gdyby ktos go widzial proszony jest o kontakt z Szymonem 012 267 61 70
Ma na imie ROCKY

Posted

mialam dzis tel o szczeniaka,gdy powiedzialam o wizytach itp dowiedzialam sie,ze mamy k***** glupie problemy bo on psa jesc nie zamierza,,,,znalazl plakat przy kosciele:cool1:dalej go nie sluchalam,nr gdyby zmienil front rozmowy 782689***

Posted

Dziewczyny, nie macie gdzieś na tymczasie jakiegoś labradora, dość młodego aby mógł przejść specjalne przeszkolenie? Moja wieloletnia klientka zachorowała na stwardneinie rozsiane i działa w fundacji pomagającej osobom z tym problemem. Oni często mają do pomocy psiaki tej rasy i ona poszukuje też dla siebie. Na razie jest bardzo sprawna, mieszka pod Krakowem w domu z olbrzymim terenem wokół więc miejsca dla psa do biegania jest opór. W tym momencie ma psa i chyba dwa koty

Posted

[quote name='weszka']agamika mam wydrukowane plakaty - po chyba 30 dla każdego psiaka i przy okazji strzeliłam też plakat Ginowi :) Musimy się umówić na przekazanie.

:crazyeye: ..super :loveu: