Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do oddania troche karmy z Lidla :) Jakieś nie co 2 kg. będzie. Pies mój nie chce jeść, bo jest już stary i dla niego za twarda ta karma. Była kupowana z "braku laku" :roll:

A, nazywa się: Dry foof for dogs. Taka w żółto-czerwonym opakowaniu.

Tel: 792 638 966

Posted

karusiap napisał(a):
znowu cos szwankuje bo odp Ci na priwa:roll:w takim razie zostawiam wiadomosc na gg:)

Dzieki :) dostałam wiadomosc na gg - odpisałam na gg i maila (w razie czego) bo na dogo kompletnie priw mi nie działa znowu :roll:

Posted

powklejałam co znalazłam na [pierwszą stronę, jak czegoś nie zauważyłam, to mi podeślijcie proszę link. Kiwi a wątek dwóch psów ze stacji ?

Posted

zaraz im zakładam, rany aga nie przyjmuj juz psow zadnych :( trudno, ja za 2 tygodnie wyjezdzam, max jest chory jak diabli nie damy rady :(

Posted

kiwi napisał(a):
zaraz im zakładam, rany aga nie przyjmuj juz psow zadnych :( trudno, ja za 2 tygodnie wyjezdzam, max jest chory jak diabli nie damy rady :(

właśnie Anżela dzwoniłaże jakąś sukę usiłowaa złapać wyrzuconą,,,zo ja zrobię jak ona ją złapie?:placz::placz::placz:

Posted

kiwi napisał(a):

Kiwi pozmieniaj tytuły w twpich watkach i napisz w prierwszym poście że prosimy dogomianków o pomoc jakąkolwiek bo nie damy rady

Liczę teraz "Twoje moje i Patii" psy bezdomne w hotelu: siostra i brat, Wigo, Max, Negri, Dori, mix amstafa Borys... mamy 7 psów w hotelu, plus Patia znalazła dziadunia i ma go u siebie...
chyba trafi jeszcze suka starsza... a Maks ma długi w artwecie...:placz::placz::placz:

Posted

Podaję rozliczenie. Było 349.4. Na moje konto wplynęło 500 od pana Igora, 100 od profesor Leji. było 949. 4.

dziś zapłaciłam 690 za hotel (Negri)
244 za cześć długów w artwecie (badania liczna Maksa)
14. 50 za szelki dla Dori (smycz jest bo wróciła od Steni)

niestety mam O. 90. na razie muszę założyć ze swoich pieniędzy na życie za sterylkę Dori. byłam u Tweety z fakturami by to, co jeszcze było w starych skarpetach można ściągnąć i zostawiłam wiadomość by o ile to możliwe obiecane 500 mogła przekazać z ogólnego.. Maks jest w coraz gorszym stanie...bez szybkiej operacji nie przeżyje...

Posted

Nie wiem czy w dobrym wątku piszę, ale u wet Diany Tarabuły (http://wetdiana.pl/) są dwa maleńkie kociaczki szukające domku - jeden rudzielec, drugi zwykły szaraczek. Jeden z nich to dziewczynka, a drugi chłopiec (nie pamiętam który jest który :roll:). Z tego co wiem to są zdrowe. Nie miałam czasu żeby się nic więcej dowiedzieć, ale są śliczne...

Posted

PISZE W IMIENIU AGIG!! MAX MOZE DO JUTRA NIE PRZEZYC-JEST ZLE...CZY KTOS DA RADE PRZEWIESC GO DZISIAJ Z HOTELU DO SZPITALA DO ARKI???
MOZE KROPLOWKA,COKOLWIEK ZNAIM JUTRO ZOBACZY GO DR!!!!
NR DO AGNIESZKI GDYBY KTOS MOGL POMOC ...........

Posted

Paulus wielkie dzieki!!:loveu::loveu::loveu::loveu: