AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 karusiap napisał(a):Kochani czy ktos nie planuje wyjazdu w strone Przemysla??chociaz Rzeszowa? Na psa od Pani Romy,ktora ma ich 50!!czeka cudowny dom,potrzebuje tylko pomocy w transporcie....ja oczywiscie pojechalabym tez Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 AMIGA napisał(a):Do Rzeszowa ja jadę w najbliższy poniedziałek (szkopuł w tym, że ze swoimi dwoma psami, która dobrze znasz :evil_lol:) No i niestety wracam dopiero za dwa tygodnie HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka.... Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 karusiap napisał(a):HIHi no to rzeczywiscie 3 pies raczej moglby doznac szoku:evil_lol::loveu:za 2 tyg,ale nam ciotka ucieka.... A to jest jakiej wielkości piesek? Nie zmieściłby się w transporterku w bagażniku pandeczki?. No i dalej to już chyba pociągiem??? Rzeszów to dopiero połowa drogi do Przemysla. A cssssooooooo - emerytom tez się nalezy urlop:evil_lol: Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Przede wszytskim sie nalezy;) oj oa chyba nie taka malutka,ale kombinuje,zeby do Rzeszowa ja ktos podwiozl i dalej wlasnie pociag czy cus... Quote
AMIGA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Łooooooooooooooo i to w dodatku sunia! Oj to by Amiga dojechała do Rzeszowa z absolutną chrypką :p Quote
kiwi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 a jutro rano ktos planuje wypad do hotelu? karusia co to za szczeniaki co je szczury jedza? aktualne jeszcze bidusie? Quote
karusiap Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 kiwi napisał(a):a jutro rano ktos planuje wypad do hotelu? karusia co to za szczeniaki co je szczury jedza? aktualne jeszcze bidusie? moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/ matka 4 innych szczeniakow (bezdomna na przechowaniu) tez juz po wsi biega....tez by zasczezpic i ciachnac Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='karusiap']moze jeszcze nic ich nie zjadlo...jutro jade zobaczyc co z nimi,jesli sa to sa do bardzo pilnego wziecia:(moze mam dom dla 1....pogadam tez co z matka,bo w tamtych warunkach bedzie zaraz znowu w ciazy...a tu anwet bazarku na sterylke psa "domnego" zrobic nie mozna:angryy:wiec moze ja zabiore co by bezdomna byla;/ paranoja ,lepiej żeby sie co pół roku szczeniaki mnożyly bo wiesniaki i tak nigdy nie wysterylizuja:shake: Quote
Romi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye: Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Romi napisał(a):Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye: Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!! Quote
Yorija Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 AMIGA napisał(a):Nasi Modzi działaja "bezszelestnie". Ale nia ma nikt z nich odwagi zająć głos i postarać się podac nam chociaz kilka argumentów popierających ich decyzje!!!! A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Romi napisał(a):Odbanowali nam Camarę :multi: Witaj ponownie w gronie dogomaniaków :multi: Za to zniknął cały wątek dotyczący sprzeciwu zbanowania Camary :crazyeye: watki znikaja jak ufo:loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim. Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma. nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda. Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly, zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol: Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Yorija napisał(a):A to niedoczytałaś? To był efekt prac technicznych prowadzonych na serwerze. Taki przypadek. Cos tam się popsuło i komus tam się sam ban nadał. A samo to ponoć grzmi i błyska. Fakt - tego nie doczytałam:oops:. Ale głównie chodzi mi teraz o komentarz (a raczej o notoryczny jego brak!) Modów na temat nowego regulaminu bazarków. Bo przeciez od tego się ta cała burza zaczęła Quote
irenaka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Calibri]KRAKÓW!!![/FONT] [FONT=Calibri]Potrzebuję pilnie na sobotę 10 osób do kwestowania na rzecz Krzyczek.[/FONT] [FONT=Calibri]Jeżeli ktoś może : sobota godz. 17 Festiwal Kultury Żydowskiej ( Rynek Podgórski)[/FONT] [FONT=Calibri]Proszę o zgłoszenia :012 641-97-02 lub 500-18-19-20 [/FONT][FONT=Calibri]irenaka7@wp.pl[/FONT] Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Nie wiem ale moze juz ktos na innym watku napisał ale jak nie to ja przekaże dobra wiadomośc :w zeszlym tygodniu przyszli ludzie do schroniska i wzieli tole ta ze strony schroniska co byla 5 lat w nim. Chcieli takiego psa ,ktory nie ma szans na dom i najdłuzej siedzi ,a Tola na stronie byla z najdłuzszym stanem bo wielu zdjec takich psow tam nie ma. nie tak dawno temu po 5 latach pan odebral swojego psa skutera ,cos ta nowa strona dała ale niestety dalej nie jest juz aktualizowana ,a szkoda. Acha ci panstwo zostawili jeszcze datek w schronisku i wcale nie maly, zeby wiecej takich ludzi bozia do schronisk przyprowadzała:lol: Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata?? a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 karusiap napisał(a):Ta Tole co byla ze Zlomem na wybiegu???wilkowata?? a jak to sie dzieje,ze po 5 latach ktos o psie sobie przypomina? Karolinko ten pan powiedziła ,że nie mial wczesniej warunków ,a myslał ze skuter został adoptowany i jak go zobaczył ze tyle bidny czeka w schronsiku to go odebrał ale lepiej pózno niz wcale. z tego co mi wiadomo to tylko jedna Tola byla z tak duzym stazem ,mozesz sprawdzic na stronie schroniska jest jej zdjecie:loveu: Quote
black sheep Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No a Teo, kiedys to byl choc wymieniony w tych weteranach, teraz juz wszedzie przepadl:( Quote
kiwi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam ale jak wyslecie to posle kolejne :) Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 kiwi napisał(a):miałam dzisiaj dostawe plakatów, mama wiec lunke i benia ( pół ryzy samego benia :mdleje: - współczuje ;) ) wiecej mailem nie dostalam wiec narazie nie mam ale jak wyslecie to posle kolejne :) Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol: CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC??? Quote
lizka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ja mogę, ale dopiero pojutrze - niestety w domu nie mam drukarki, tylko u siostry :roll: Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 lizka napisał(a):Ja mogę, ale dopiero pojutrze - niestety w domu nie mam drukarki, tylko u siostry :roll: dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze? Quote
Brucio Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Krakow-Biezanow znaleziono polrocznego goldenka. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114235 Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 karusiap napisał(a):Wyslalam Ci na maila pare psiakow,bede bardzo wdzieczna:loveu:a to jeszcze nie koniec:evil_lol: CZY KTOS JESZCZE MOZE COS PODRUKOWAC??? Karolinko ,możesz mi przeslac na maila ,niestety nie mam mozliwosci podrukowania ale dla siebie zeby powiesic u męza w pracy i do przeslania do kilku ludzi ,ktorzy tez moga wydrukowac i powiesic u siebie. Quote
lizka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 karusiap napisał(a):dopiero??kochana to szybciej niz juz:evil_lol:bede bardzo wdzieczna....tylko nie chce Was za bardzo an koszty naciagac,moze ktos w pracy np moze? Ee tam, podrukuje tyle ile dam rade :cool3: nie ma problemu Quote
Recommended Posts