Jagienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jak takie suche ciacho w cieście mus mięsny to targa ze soba po boksie, ale nie je ;) Od Nas smakołyki naturalne też wsuwał :p Ale jeszcze jest troszke strachliwy... Quote
agamika Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Jagienka napisał(a):Jak takie suche ciacho w cieście mus mięsny to targa ze soba po boksie, ale nie je ;) Od Nas smakołyki naturalne też wsuwał :p Ale jeszcze jest troszke strachliwy... :lol: czyli schował do budy :lol: (najlepsze zostawił na zapas :eviltong:;) ) a czarny przystojniak naprzeciw niego warczała na Was ? Bo na mnie dziś juz nie i zastanawiam się czy to dlatego ze mnei juz widział 2 razy wcześniej, czy dlatego, że oswoił sie z hotelem ? Quote
Jagienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 agamika napisał(a): a czarny przystojniak naprzeciw niego warczała na Was ? Bo na mnie dziś juz nie i zastanawiam się czy to dlatego ze mnei juz widział 2 razy wcześniej, czy dlatego, że oswoił sie z hotelem ? Nic a nic nie warczał, merdał nawet troszkę :) Chyba sie oswoił... ale Pan Tomek mówi, że ma ADHD. Quote
agamika Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :lol: maaa ma :cool3: go ROZNOSI ENERGIA !!!! to fajnie ze nie warczy na obcych już :multi: (PS. a mówił Wam P.Tomek co Kora dziś u weta wymodziła,,, :roll: ? ) Quote
Jagienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='agamika'] (PS. a mówił Wam P.Tomek co Kora dziś u weta wymodziła,,, :roll: ? ) Mówił mówił... :roll: Quote
kiwi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja sie chyba przerzuce na zwierzeta stajenne :| tak to jest, daje ogloszenie ze szukam domu psu to dzwonia czy wezme koze :wink: pilnie poszukuje transportu dla kozy :modla: koza wychudła, głodna bo jej pani ma 90 lat, maz w szpitalu na zawał a ona prawie nie chodzi... mam juz miejsce dla kozy, trzebaby przejechac z nia jakies 40 km, nie duza koza, spokojnie osobowka mozna wiezc pomoze ktos? z psem to jeszcze mpk pojade ale jak wsiade z koza to mnie odwioza w kaftanie.... Quote
kiwi Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ja sie zastrzele, okazuje sie ze koza moze powybijac szyby w zwykłym aucie, musze szukac ciezarowego :( dlatego pilnie szukam kogos, kto da rade podjechac w okolice kocmyrzowa - igołomskiej - mniej wiecej w połowie drogi, na ulice wróżenicką i tą koze napioć i nakarmic:( mam nadzieje ze obedzie sie bez dojenia... ja mam jutro dwa egzmiany - o 12 30 i o 19 - rozwala mi cały dzien, nei dam rady :( tam jedzie autobus 251 - mozna podjechac komunikacją. ja zapłace za jarzyny i dam suchy chleb dla niej biedna koza, dom an nia czeka, tylko nei ma transportu, szkoda zeby zdechła z głodu albo pragnienia :( Quote
zdwrdwd Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 kiwi napisał(a):ja sie zastrzele, okazuje sie ze koza moze powybijac szyby w zwykłym aucie, musze szukac ciezarowego :( A gdyby... wsadzić ją do kennel-klatki i przewieźć combi?? :lol: Quote
agamika Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='agamika']jedzie jutro ktos do hotelu w Wieliczce ? np po psa do programu ??? [SIZE=4]Korav Zuzia strachulec ma zapalenie uszu , codziennie powinna miec zakrapiane . P.Tomek nie da rady tego zrobić bo Kora sie go zbyt boi i nie da sobie robić koło uszu :( , natomiast ja moge zrobić z Nią wszystko . Bardzo prosze jesli ktos by jechał o znak, gdybym mogła sie zabrać razem z tą osobą , mój nr tel jest w podpisie . Mi wystarczą dosłownie 5 minutek z Korą . nikt nic nie wie ? Quote
mar.gajko Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 My jeździmy codziennie, jak wszyscy wiedzą przecież. Wyjeżdżamy ok. 17.30 z Bronowic, przez całe miasto, Armii Krajowej, Aleje, Kamieńskiego, Wielicka. Wracamy ok. 20-tej; 20.30, Trasą odwrotną. Quote
agamika Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ojej , to jesli bym sie zmiesciła to bardzo chętnie się dołacze , tylko w Bronowicach gdzie konretnie ? Bo ja mieszkam na Krowodrzy Górce to niedaleko w sumie , wiec chyba najszybciej bym do Bronowic dotarła niz gdzies na trase Quote
mar.gajko Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 To zdaje sie Bronowice Wielkie (Nowe?) Ojcowska. Porking pod Kościołem Stygmatów św. Franciszka, róg Ojcowskiej/Pasternika; o 17.20-17.30. OK? Quote
AgaG Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='agamika']jedzie jutro ktos do hotelu w Wieliczce ? np po psa do programu ??? [SIZE=4]Korav Zuzia strachulec ma zapalenie uszu , codziennie powinna miec zakrapiane . P.Tomek nie da rady tego zrobić bo Kora sie go zbyt boi i nie da sobie robić koło uszu :( , natomiast ja moge zrobić z Nią wszystko . Bardzo prosze jesli ktos by jechał o znak, gdybym mogła sie zabrać razem z tą osobą , mój nr tel jest w podpisie . Mi wystarczą dosłownie 5 minutek z Korą . AgaG Michałek je, ale nie suche , zjadł kabanosika od P.Oli i puszke P.Tomek mówi ze tez zjadł , i ciacho psie tez zjadł odemnie (chyba , mozliwe ze schował do budy tez , ale wydaje mi sie ze zjadł ) , jest słooodki strasznie , nadstawia sie do drapania przez siatke :loveu: Myśle ze minął mu pierwszy stres moze i dlatego juz je ? jedziemy. możesz z Nami. wysłałam smsa Quote
AgaG Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='kiwi']ja sie zastrzele, okazuje sie ze koza moze powybijac szyby w zwykłym aucie, musze szukac ciezarowego :( dlatego pilnie szukam kogos, kto da rade podjechac w okolice kocmyrzowa - igołomskiej - mniej wiecej w połowie drogi, na ulice wróżenicką i tą koze napioć i nakarmic:( mam nadzieje ze obedzie sie bez dojenia... ja mam jutro dwa egzmiany - o 12 30 i o 19 - rozwala mi cały dzien, nei dam rady :( tam jedzie autobus 251 - mozna podjechac komunikacją. ja zapłace za jarzyny i dam suchy chleb dla niej biedna koza, dom an nia czeka, tylko nei ma transportu, szkoda zeby zdechła z głodu albo pragnienia :( Kiwi może po prostu weź uato tranpotowe jak do mebli, ja sie dorzucę do opłaty. Quote
kiwi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 nie pytajcie jakim sposobem ale mam cięzarowy transport na koze :D kto ma ochote sie przejechac w sobote z rana na wycieczke z koza?? pożadany pomocnik który chociaż widzial koze z bliska wiecej razy w zyciu niz ja. czyli raz w życiu sie kwalifikuje :) Quote
black sheep Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jakbyscie slyszaly ze komus zginol pies, duzy, bezowy, pododny do psa Jagienki, tylko wiekszy, no taki labrador;);P Dzis sie platal za moja kuzynka na Azorach, policja go zgarnela, mowili, ze do schronu Quote
Jagienka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='black_sheep']Jakbyscie slyszaly ze komus zginol pies, duzy, bezowy, pododny do psa Jagienki, tylko wiekszy, no taki labrador;);P Dzis sie platal za moja kuzynka na Azorach, policja go zgarnela, mowili, ze do schronu Jak nikt się nie zgłosi, to trzeba obfocić i do AnkaRy się uśmiechnąć :roll: Quote
Patia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jędrzejów apeluje o pomoc PILNIE DT DLA MŁODEJ SUCZKI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112515 Quote
Romi Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 kiwi napisał(a):nie pytajcie jakim sposobem ale mam cięzarowy transport na koze :D może następna będzie krowa, albo owieczka ?!:cool1: Quote
karusiap Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Krakow,czy ktos moglby jutro przetrzymac chwile pieska??Przyjezzda z Jedrzejowa na DT do liryki,ale dziewczyny prosza by od 10 do jakos po poludniu ktos go przejal bo liryka nie da rady byc akurat jak przyjedze. Prosze o pomoc!! Psiak byl przywiazany do drzewa w lesie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655&page=89 Quote
black sheep Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='black_sheep']Jakbyscie slyszaly ze komus zginol pies, duzy, bezowy, pododny do psa Jagienki, tylko wiekszy, no taki labrador;);P Dzis sie platal za moja kuzynka na Azorach, policja go zgarnela, mowili, ze do schronu Ten pies jednak bardziej jak golden, dluzsza siersc, i pasek bialy na czole. Quote
karusiap Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dostalam dzis od AniB pieniazki z jej bazarkow i pare zl za moj,w sumie 50 zl!!Aniu:loveu::loveu::loveu::loveu: Pianiazki ida pol na pol na Drwal i dobka Hektora:) Quote
AniaB Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 no właśnie ja chciałabym sie rozliczyć z bazarków na nasze psy: od anii za puszke herbaty - 30 zł:loveu: od gatta za pojemniczek - 20 zł:loveu: od amiga za ciasteczka - 32 zł:loveu: od ojasia za ciasteczka (czekam na wpłyniecie pieniażków) - 30 zł:loveu: razem 110 zł z tego 40 zł dla karusiap na psy krakowskie (+10 zł za bluzeczke z bazarku) - razem 50 zł, które dałam osobiscie z tego 20 zł na dc gravisa - na któregoi również były te bazarki pozostaje 50 zł dla psów krakowskich od AgaG - przy czym 32 zł amiga przekaże osobiscie (lub juz przekazała):lol:, 20 zł przeleję na konto AgaG, jak wpłyną pieniazki od ojasia.. uff niedługo nastepne bazarki.. Quote
liryka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dziewczyny, czy gdzies w krakowie jest ogrodzony wybieg, na ktorym moglabym spuscic ze smyczy psiaka bez obawy, ze zwieje? mam tymczasa, ktory potrzebuje ruchu, a nie nadaje sie jeszcze do swobodnego biegania, a nie dosc, ze musi sie wyszalec, to trzeba tez sprawdzic jak zachowuje sie bez smyczy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655&page=91 Quote
Recommended Posts