Camara Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 miniulka91 napisał(a):...,to co on nie pierwszy raz?? nie, nie widziałam szczeniora wcześniej. Za to widziałam dwie babeczki na pętli, które stały nad psem i widać było gonitwę myśli pt> CO MY Z NIM ZROBIMY :cool3: (przejeżdżałam obok) Quote
monita Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Trzeba zrobić ogłoszenia ( tylko o zaginionym, czy do adopcji ) :roll: Quote
Perfi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dzwonila do mnie pani ze na ul lokietka ktos znalazl jamnika rudego. jakbyscie slyszaly ze komus zaginal to nr u mnie Quote
miniulka91 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 hmm mam dlemat czy to czyjs bo dobre miesiac temu go widziałam,był brudny śmierdzacy zapchlony jak juz ma być czyjs to bysle że ze wsi które sasiadują z osiedlem ,moge dac bynajmniej bede miała czyste sumienie jak się nikt nie zgłosi to znaczy ze dobrze zrobiłam zabierając go... hehe to może ja byłam na tym przystanku bo tak stalam i sie gapiłam na niego i babki do mnie podchodziły i wdawały się w dyskusje jedna do mnie ,,przeciesz widac ze go ktos tu zostawił i przychodzi czekac" jeszcze mi mówiła zeby go zawies do schroniska ze ona ma pieska 16lat ze schroniska dała mu poczka i pojechała iludzie przechodzili i pod nosem gadali o psiaku wszyscy wzracali na niego uwage (bo to nie jest takie czeste jak pies sam siedzi na przystanku),poczekałam na mame i mowie ze nie moge go tak zostawic wzbudziłam w niej litos i sie zgodziła nie zgadzajac się:p a piesek spał na stojąco potem poszedł koło torow i tak siedział przy nich zasypiając jak go zobaczyłam to zaraz mi do głowy wpadło ze on jest chory bo miesic wczesniej latał podchodził do ludzi skakał prosił sie o głaskanie ,był taki radosny a wczoraj siedział i był strasznie przybity ale po 5 godzinach wróciła mu chec do zycia(te 5 godzin przespał) Quote
miniulka91 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a ty Camera jechałaś do rudzinki ??,bo ja też miałam jechać no ale ten psiak mi pokrzyzowal plany ale zostały mi bilety wiec pojade w tyg:p Quote
miniulka91 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 TRAGEDIA- piesek ktorego znalazłam uciekł ,wyslizgna sie z ciasnej obrozy ,gdy podlecialy do niego 2 duże psy polecial do lasu na krzemionkach a tamte psy za nim one wróciły a on nie;( wszystkich ktorzy tam godzą prosze o rozgladanie się!!! jutro jade z samego rana go szukac Quote
sugarr Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 DT, o którym kiedyś pisałam, w którym była suczka szczeniak Julka (nie wiem czy na dogo była nazywana tak jak w DT -była w kundlu) zdecydował się przyjąć tymczasowo kolejnego szczeniorka, więc jeżeli jest taka potrzeba to więcej napiszę w PW Quote
Anetka83 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Może ktoś go rozpozna ??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105127 Quote
Camara Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 miniulka91 napisał(a):a ty Camera jechałaś do rudzinki ??,bo ja też miałam jechać no ale ten psiak mi pokrzyzowal plany ale zostały mi bilety wiec pojade w tyg:p jechałam do domu - wyjątkowo wcześnie teraz wracam (wszystko na głowie postawione z powodu mojej tymczasowiczki Basi). zawsze zaglądam na ten parking, ludzie mówią, że się pokazuje - niestety do południa :cool1: no i byłam w sobotę ok, 11 - była. Wygląda dobrze, dość grubiuta, wesoła - karmi szczeniaki :shake: Quote
miniulka91 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 trzeba wyśledzic gdzie ma te szczeniaki... Quote
Asior Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kopiuje z innego wątku [quote name='Anetka83']Kopiuje z Interia.pl: "W ostatnich dniach zgubiłeś swojego czworonożnego pupila? Może to twoja zguba czeka na ciebie w dobrych rękach. 24 stycznia na ulicy Wężyka w Krakowie błąkał się samotnie mały piesek (samiec),długowłosy, koloru beżowego, podobny do pekińczyka. Teraz przebywa w bezpiecznym miejscu. Właściciel jest proszony o kontakt: 0 515 259 775. " Quote
AgaG Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 dzwonił do mnie pan po wylewie. mówi, że mają w bloku duża suką 7 letnią z papierami . nie zrozumiałam nazwy rasy jakieś silwa brazylian słowo czy coś w tym stylu... kto wie, o jaką rasę chodzi.. Oni sobie nie radzą z wyprowadzaniem i chcą oddarać sukę w dobre ręce.. :placz: Quote
AgaG Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 chybA TAK DUŻA SUKA.. I CO TU ROBIĆ ? wĄTEK BY TRZEBA ZAŁOŻYĆ.. Quote
AgaG Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 KTO MOŻE POMÓC W ŚRODĘ POPOŁUDNIU OLI? HUBERT (MIKOŁAJ, misiaczek) ma termin wizyty na Piłsudskiego. Chodzo o to by go trzymac w aucie i trzymać u weta. Na Piłsudskiego trzeba być o 17. 45 i wczesniej się z Olą umówić. Quote
monita Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 AgaG napisał(a):nie zrozumiałam nazwy rasy jakieś silwa brazylian słowo czy coś w tym stylu... Fila, fila ... A z pomocą, to chodzi o Panią Olę ?? Quote
miniulka91 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wpisalam w googlach ta rase :jest prześliczna ogłoscie ją na http://www.forum.molosy.pl/ Quote
Patia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Milutka , mała sunka szuka domu : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9439608#post9439608 Potrzebna pomoc w ogłaszaniu . Quote
Perfi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 u mnie na osiedlu wisi ogloszenie - znaleziono psa, duzego rudego mieszanca. mial na szyi lancuch i zielony gumowy waz od wody :crazyeye::crazyeye::crazyeye: moze ktos szuka choc watpie... czeka podobno w bardzo dobrych rekach Quote
AgaG Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 AgaG napisał(a):KTO MOŻE POMÓC W ŚRODĘ POPOŁUDNIU OLI? HUBERT (MIKOŁAJ, misiaczek) ma termin wizyty na Piłsudskiego. Chodzo o to by go trzymac w aucie i trzymać u weta. Na Piłsudskiego trzeba być o 17. 45 i wczesniej się z Olą umówić. Chyba Ewa która mau siebie na tymczasie Huberta (misiaczka, Mikołaja) pojedzie... Quote
elik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 miniulka91 napisał(a):TRAGEDIA- piesek ktorego znalazłam uciekł ,wyslizgna sie z ciasnej obrozy ...prosze o rozgladanie się!!! jutro jade z samego rana go szukac Czy piesek się znalazł ? Quote
Jagienka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Torby lniane na Knapika: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9446555#post9446555 Quote
elik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='miniulka91']piesek po 2 kąpielach kto by pomyślal że on jest biały...chciałam dodać że ma charakterystyczny nosek http://img228.imageshack.us/my.php?image=pucek15kr9.jpg http://img221.imageshack.us/my.php?image=pucek07lh4.jpg http://img221.imageshack.us/my.php?image=pucek10ea2.jpg Powiedzcie, czy ten maluch ze str. 415 to nie kopia tego znalezionego przez minulkę. To wklejki zew str. 415 a to ten znaleziony przez minulkę ;) Niesamowicie podobni, a może to ci sami ?? Quote
Recommended Posts