Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BeataSabra napisał(a):
Wróciłam
i .......
i chyba już tam nie pojawię się

Dlaczego???

Ja mogę służyć transportem do hoteliku 19 albo 20 grudnia. Mam też parę rzeczy typu - stara kołdra, jakiś koc i jakieś swetry. To dary od moich sąsiadów z bloku. Czekają już od jakiegoś czasu na dowiezienie do hoteliku

Posted

AMIGA napisał(a):
Dlaczego???

Ja mogę służyć transportem do hoteliku 19 albo 20 grudnia. Mam też parę rzeczy typu - stara kołdra, jakiś koc i jakieś swetry. To dary od moich sąsiadów z bloku. Czekają już od jakiegoś czasu na dowiezienie do hoteliku

Na forum wetów krytykować nie można
A ja o tej lecznicy raczej nie mogę nic pozytywnego napisać....

Posted

było przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99.

Dziś Pan Maciej O. ze świdnika przysłał 100 zł. dla Liska. Dziękujemy!!! ja pisałam mu, że gdyby piesio znalazł dom to będzie dla następnych biedaków. czyli mamy 771.99

Posted

BeataSabra napisał(a):
Na forum wetów krytykować nie można
A ja o tej lecznicy raczej nie mogę nic pozytywnego napisać....

nie wolnoa nawet nie wiedzialam...ale moze fatalne zdjecia RTG mozna,bo kasy nikt nie zwraca:shake:moj pies tez tam dzis byl...

Posted

BeataSabra napisał(a):
Fatalne to mało powiedziane........

Beata strasznie mi przykro..:shake: Ja robiłam tam tylko poglądowe zdjecia - moze po prostu oni robia takie rtg na szybko - nieporządnie.. Tak jak na pogotowiu.. Ja tam korzstałam, bo oni nie wpisuja na termin tylko przyjmuja od razu..

Moja wetka była zadowolona - ale moze kregosłupowi brendy nawet najgorsze zdjęcie nie zaszkodziło.. Nie wiem...

Posted

AniaB napisał(a):
Beata strasznie mi przykro..:shake: Ja robiłam tam tylko poglądowe zdjecia - moze po prostu oni robia takie rtg na szybko - nieporządnie.. Tak jak na pogotowiu.. Ja tam korzstałam, bo oni nie wpisuja na termin tylko przyjmuja od razu..

Moja wetka była zadowolona - ale moze kregosłupowi brendy nawet najgorsze zdjęcie nie zaszkodziło.. Nie wiem...

Ja byłam umówiona na godzinę....
Zdjęcie zrobione na odwal się Krzywo Sabrę ułożył.....
A prosiłam dupka żeby zrobił na 3 a nie na 2.
Obciął dół płuc na jednym a na drugim z jednej strony płuco obcięte.....
Zdjęcie na szybko?? jak za zdjęcie na szybko to strasznie drogo sobie liczą....

Czy istnieje możliwość zmuszenia ich do zwrotu pieniędzy??
Dla mnie 100 zł wywalone w błoto to bardzo dużo...

Posted

AgaG - jak tam konto? Czekam na pw.. Co prawda wydaje mi sie ze je mam w bankowych archiwach, ale niestety dopiero w poniedziałek moge sprawdzić (bo zablokowałam sobie dostep do bankowości elektronicznej)..:oops: