Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam Was, że się wtrącam na wątek, ale jest baaardzo pilna sprawa!!
Błagamy o pomoc w poszukiwaniu:

Bardzo proszę o pomoc wolontariuszy z Krakowa o pomoc w szukaniu Misia który przyjechał do Krakowa z Tych. Wczoraj wieczór około godz. 20 przyszli goście i nie domkneli drzwi wejścowych i psiak uciekł od nowych właścicieli.
Misiu jest bardzo przerażony i bardzo płochliwy ale też bardzo łagodny. Misiu jest niwidomy i to dodatkowo utrudnia jego kontakt z otoczeniem. Jest bez obroży, waży 7,5kg. To maleństwo sobie nie poradzi. Piesek zginął na os. II Pułku Lotniczego. Ktokolwiek może mi pomóc w wydrukowaniu kolorowego plakatu dziś na dziś bardzo proszę o kontakt. Jeżeli ktoś ma czas i chce pomóc to proszę o kontakt:
Irena 012 641-97-02 lub 500-18-19-20

Oto jego fotka:

Rozgladajcie się!! On nie zna tego miasta!! Ma słabe serduszko!! Długo tak nie wytrzyma!! :placz:

Posted

podaję rzoliczenie: było tak: jest tak: w piątek w "kundlu" Foksia i dzekuś przekazała 60 złotych na Kubusia zeby, a od fizi przyszło właśnie na psiaki 20 :loveu::loveu::loveu:wielkie dzięki

czyli: 561.99 + 60+ 20= 641.99.

dla Liska kasanowy poszło dziś 20 u małgosi. dostał zastrzyki na biegunkę i wzmocnienie oraz puszkę intestinal. czuli 641.99-20= 621.99

jest: dziś przyszło 50 złootych z bazarku Weszki :loveu::loveu:czyli mamy 671.99.

Posted

Jagienka napisał(a):
cały czas sa potrzebe koce kołdry przescieradła, takie rzeczy, tylko no jedyny kłopot to transport...
Kasiu, Knapisiowi leci czwarty miesiąc w hotelu... zero telefonów...

Jeszcze popytam znajomych, czy czegoś nie mają ;) A transport, to przy okazji :p

Posted

Za bazarek kubeczkowy na biedaki z mordowni na koncie mam:
41 zł od lavinii :loveu:
100 zł od Han&Dom:loveu:
po 21 zł od Amigi i monity dostane osobiscie - mysle ze z końcem tygodnia...:loveu::loveu:

Razem 183 zł.. Jestescie kochani!!:loveu::loveu:

AgaG - chciałabym z końcem tygodnia przelac Ci te pieniazki, ale cały czas czekam na pw z numerem konta od Ciebie...;)

Posted

Na 16 jadę na Żabiniec na RTG.
Czy ktoś mi może zdradzić jak mam dojść do lecznicy??
Wysiądę przy placu imbramowskim

Ps: czy oni tam mają jakiegoś technika który ewentualnie pomoże przytrzymać moja psice??
Ja nie mam kogo ze sobą wziąć....

Posted

Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p

Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;)

Posted

Beata - nie wiem jak dojsć na nogach niestety - zawsze jade samochodem (brenda nie chodzi prawie - wiec nie mam wyjscia)

Psa technicy na pewno Ci przytrzymają - a nawet wsadza na stół - moją 56kg lekse bardzo pięknie dźwigali w trójke.. Brende też dźwigali (a ona w podzięce zrobiła im kupe na stole:lol:) - wiec to raczej standard..

Posted

monita napisał(a):
Wysiądziesz przy placu, przejdziesz przez kładkę na rzece Prądnik - w stronę Żabińca. Pójdziesz ulicą Żabiniec do samego końca ( do rozwiedlenia ) i tam na prawo jest ulica Konecznego. Drugi duży blok ( tam gdzie jest Bar Meksykański ) to blok, w którym jest lecznica :p

Zawsze jest tam, przynajmniej dwie osoby ;)

Dziękuje za info.
Ta impreza będzie mnie kosztowała 150 zł.
Trzymajcie kciuki za moją potffore..:loveu:

Posted

a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem

Posted

ewikS napisał(a):
a i jeszcze jedno- jak myślicie czy kartki świąteczne jeszcze pójdą na bazarku??? Dostałam kilka zrobionych przez Dzieci z Rodzinnego Domu Dziecka ale nie wiem czy już nie jest za późno... :( Postaram się wystawić je na bazarek dziś wieczorkiem

jasne,warto sprobowac:)