Anashar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ola - przecież Ty mi nie kazałaś tych plakatów rozdawać:-? Podzieliłem się z nimi w schronisku, reszte rozwiesiłem. Kilka sztuk mi zostało jeszcze. Quote
madziakikrzys Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 no właśnie, bedzie ktoś w schronisku w najblizszym czasie, ?? Quote
Asior Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 ja będe w niedziele ale musicie mi dokładnie opisać o jakiego psa chodzi Quote
Perfi Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Anashar napisał(a):Ola - przecież Ty mi nie kazałaś tych plakatów rozdawać:-? Podzieliłem się z nimi w schronisku, reszte rozwiesiłem. Kilka sztuk mi zostało jeszcze. najwazniejsze ze zostaly wykorzystane. mozecie podeslac mi jeszcze cos Quote
Jagienka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 madziakikrzys napisał(a):no właśnie, bedzie ktoś w schronisku w najblizszym czasie, ?? ale ja kretynka skończona jestem!!!!:mdleje: Przecież ja dzisiaj będę w schronie :siara: po Łapke przecież jedziemy. Zrobie zdjęcia i zapytam o niego...:lol: Quote
miniulka91 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 TO jest ten na starych budach chyba ,taki czarnyon jest zaraz koło tego dużego psa z czarną dłuższą siercią i białym krawatem na szyji ,ale on jest chyba agresywny bo się zuca na kraty Quote
weszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='sugarr']AniaB sytuacja z paczkami wygląda b. dobrze :) Ode mnie już jest pięć + jedna znajoma śledzi dogo i ponoć często coś dorzuca i chce jeszcze coś dokupić do paczki, bo mówi, że to mało :) Więc szczeniorki będą napewno szczęśliwe, dostaną dużo dobrych rzeczy :) Ja też wczoraj dostałam paczusię :) AniaB Tobie ją przekazać jakoś? Quote
madziakikrzys Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jagienka napisał(a):ale ja kretynka skończona jestem!!!!:mdleje: Przecież ja dzisiaj będę w schronie :siara: po Łapke przecież jedziemy. Zrobie zdjęcia i zapytam o niego...:lol: Jagienka To daj mi znac to moj numer GG 2528457 czekam z niecierpliwoscia buziaki Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='weszka']Ja też wczoraj dostałam paczusię :) AniaB Tobie ją przekazać jakoś? hehe - wyszłam na zbieraczke paczek..:evil_lol: pewnie weszko - ja moge wszystko od Was pozbierac i przekazać misieeek nawet juz jestem z nia w kontakcie.. to czekam na jakies info od was - kiedy i gdize mam odebrac towar...:roll: monita - od ciebie tez jakoś bym przechwyciła te próbki dla kotów.. tylko ze ja mam teraz urwanie głowy z ta moją tymczasowa brendą wiec musimy jakos wszystko skoordynowac.. Gdzie wy wszystkie mieszkacie? Gdzies niedlaeko siebie? sugarr? monita? weszka ty wiem gdzie mieszkasz.. weszka i wszystkie inne posiadaczki paczek - czy jesteście moze jutro na wystawie psów ? bo ja tak - moze jakos udałoby sie nam - przynajmniej cześci - spotkac..wtedy paczki bym odebrała jutro.. Quote
weszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 AniaB napisał(a): weszka i wszystkie inne posiadaczki paczek - czy jesteście moze jutro na wystawie psów ? bo ja tak - moze jakos udałoby sie nam - przynajmniej cześci - spotkac..wtedy paczki bym odebrała jutro.. Ja jestem na wystawie od ok. godz. 10. O 12.25 mam występ na ringu 16. Wezmę paczuchę ze sobą to jakbyś się wybierała na wystawę zadzwoń i się znajdziemy :p Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ja ide na pewno - i tez na 10.00 Bede na róznych ringach - głównie molosów ale sznaucery tez z checia odwiedze.. To zadzwonie do Ciebie jutro przed 10.00 - znajdziemy sie jakos.. Weź w takim razie paczke!! Czy ktos jeszcze bedzie na wystawie? sugarr, monita? Quote
black sheep Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Żeby popsuć wam humorki:diabloti: Ja też dostałam paczke, ale moja kicia zdjadła:evil_lol: HAHAHA A zabawke Denis zainkasował;) Quote
AniaB Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 powiedz swojej paskudnej kici, ze to było zarcie dla małych bezbronnych potzrebujacych pomocy szczeniaczków i ze na pewno ją rozboli brzuch:mad: :evil_lol: Quote
black sheep Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Hihi wiesz jak się ucieszyła? Radość ze zjedzenia psiej karmy zamiast myszy - bezcenne;) Quote
monita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja jutro nie dam rady iść na wystawę - cały dzień jestem zajęta :shake: Będę dopiero w niedzielę. Quote
black sheep Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja oczywiście urwałam się z choinki. Gdzie i o której ta wystata...? Quote
Tweety Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 black_sheep napisał(a):Ja oczywiście urwałam się z choinki. Gdzie i o której ta wystata...? a ja jeszcze bardziej albo z jeszcze większej. Przecież u mnie leży tona ulotek AFN do rozdawania:shake: Quote
Dea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 black_sheep bardzo dziękuję za pomoc w kontroli przedadopcyjnej!:p Lena jest już w nowym domu!!!:loveu: Quote
agamika Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='AniaB'] weszka i wszystkie inne posiadaczki paczek - czy jesteście moze jutro na wystawie psów ? bo ja tak - moze jakos udałoby sie nam - przynajmniej cześci - spotkac..wtedy paczki bym odebrała jutro.. Jestem inną posiadaczką paczki :evil_lol: , na wystawe nie ide, ale jakby ktos z okolic Krowodrzy Górka się wybierał, to moge mu podrzucić paczuszke . Quote
AniaB Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 black_sheep napisał(a):Ja oczywiście urwałam się z choinki. Gdzie i o której ta wystata...? wystawa dzisiaj i jutro od 10.00 na halach AWF przy al. Jana Pawła II w kRakowie..:lol: wejdx sobie w wyszukiwarke i wpisz krakowski zwiazek kynologiczny lub wystawa psów kraków - wyskocza ci linki.. musisz sobie zobaczyc jakie ringi cie interesuja, bo jest tyle kategorii ze nie zdązy sie obskoczyc wszystkich (wszystkie ringi - a jest ich chyab 20..?) zaczynaja sie o 10.00.. Quote
Jagienka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 WĄTEK ŁAPKI!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...58#post6217758 Quote
black sheep Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Dea']black_sheep bardzo dziękuję za pomoc w kontroli przedadopcyjnej!:p Lena jest już w nowym domu!!!:loveu: Nie ma sprawy:) Ważne, że Lena ma fajny domek:multi: Pani mi pisała, że jest przekochan i jej nie odstępuje na krok:loveu: A co do wsytawy, to można jakoś w niej pomóc? A w nd idzie ktoś do schronu? Bo akurat będę w nd w Krakowie, to może bym się przydała do czegoś;) Quote
Jagienka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='miniulka91']ja będe i Asior (chyba) to Kinga masz bojowe zadanie, jak znajdziesz chwile: po pierwsze Kryspin... 10 czerwca wezwano po niego kierowce bo sobie sam leżał, wyglada tak, gdzie jest i żebyś zobaczyla jak się czuje... po drugie: Max oddany 7,8 maj lub 14,15 maj ma ok 1,5 roku,jest chudziutki maly moze troche dlugi z klapciatymi uszami,chyba kolor podpalany, co z nim i gdzie jest (nie wiem czy mu imie w schronie zostawili) po trzecie: czy jest druga dobermanka, oprócz tej na starych budach I chyba tyle, bardzo bardzo proszę :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts