Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anashar napisał(a):
Ola - przecież Ty mi nie kazałaś tych plakatów rozdawać:-? Podzieliłem się z nimi w schronisku, reszte rozwiesiłem. Kilka sztuk mi zostało jeszcze.

najwazniejsze ze zostaly wykorzystane. mozecie podeslac mi jeszcze cos

Posted

madziakikrzys napisał(a):
no właśnie, bedzie ktoś w schronisku w najblizszym czasie, ??

ale ja kretynka skończona jestem!!!!:mdleje: Przecież ja dzisiaj będę w schronie :siara: po Łapke przecież jedziemy. Zrobie zdjęcia i zapytam o niego...:lol:

Posted

TO jest ten na starych budach chyba ,taki czarnyon jest zaraz koło tego dużego psa z czarną dłuższą siercią i białym krawatem na szyji ,ale on jest chyba agresywny bo się zuca na kraty

Posted

[quote name='sugarr']AniaB sytuacja z paczkami wygląda b. dobrze :) Ode mnie już jest pięć + jedna znajoma śledzi dogo i ponoć często coś dorzuca i chce jeszcze coś dokupić do paczki, bo mówi, że to mało :) Więc szczeniorki będą napewno szczęśliwe, dostaną dużo dobrych rzeczy :)

Ja też wczoraj dostałam paczusię :)
AniaB Tobie ją przekazać jakoś?

Posted

Jagienka napisał(a):
ale ja kretynka skończona jestem!!!!:mdleje: Przecież ja dzisiaj będę w schronie :siara: po Łapke przecież jedziemy. Zrobie zdjęcia i zapytam o niego...:lol:

Jagienka To daj mi znac to moj numer GG 2528457
czekam z niecierpliwoscia buziaki

Posted

[quote name='weszka']Ja też wczoraj dostałam paczusię :)
AniaB Tobie ją przekazać jakoś?

hehe - wyszłam na zbieraczke paczek..:evil_lol:
pewnie weszko - ja moge wszystko od Was pozbierac i przekazać misieeek
nawet juz jestem z nia w kontakcie..

to czekam na jakies info od was - kiedy i gdize mam odebrac towar...:roll:
monita - od ciebie tez jakoś bym przechwyciła te próbki dla kotów..
tylko ze ja mam teraz urwanie głowy z ta moją tymczasowa brendą wiec musimy jakos wszystko skoordynowac..
Gdzie wy wszystkie mieszkacie? Gdzies niedlaeko siebie? sugarr? monita? weszka ty wiem gdzie mieszkasz..

weszka i wszystkie inne posiadaczki paczek - czy jesteście moze jutro na wystawie psów ? bo ja tak - moze jakos udałoby sie nam - przynajmniej cześci - spotkac..wtedy paczki bym odebrała jutro..

Posted

AniaB napisał(a):

weszka i wszystkie inne posiadaczki paczek - czy jesteście moze jutro na wystawie psów ? bo ja tak - moze jakos udałoby sie nam - przynajmniej cześci - spotkac..wtedy paczki bym odebrała jutro..

Ja jestem na wystawie od ok. godz. 10.
O 12.25 mam występ na ringu 16.
Wezmę paczuchę ze sobą to jakbyś się wybierała na wystawę zadzwoń i się znajdziemy :p

Posted

ja ide na pewno - i tez na 10.00 Bede na róznych ringach - głównie molosów ale sznaucery tez z checia odwiedze..
To zadzwonie do Ciebie jutro przed 10.00 - znajdziemy sie jakos..
Weź w takim razie paczke!!

Czy ktos jeszcze bedzie na wystawie? sugarr, monita?

Posted

powiedz swojej paskudnej kici, ze to było zarcie dla małych bezbronnych potzrebujacych pomocy szczeniaczków i ze na pewno ją rozboli brzuch:mad: :evil_lol:

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja oczywiście urwałam się z choinki. Gdzie i o której ta wystata...?

a ja jeszcze bardziej albo z jeszcze większej. Przecież u mnie leży tona ulotek AFN do rozdawania:shake:

Posted

[quote name='AniaB']

Jestem inną posiadaczką paczki :evil_lol: , na wystawe nie ide, ale jakby ktos z okolic Krowodrzy Górka się wybierał, to moge mu podrzucić paczuszke .

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja oczywiście urwałam się z choinki. Gdzie i o której ta wystata...?

wystawa dzisiaj i jutro od 10.00 na halach AWF przy al. Jana Pawła II w kRakowie..:lol:

wejdx sobie w wyszukiwarke i wpisz krakowski zwiazek kynologiczny lub wystawa psów kraków - wyskocza ci linki..

musisz sobie zobaczyc jakie ringi cie interesuja, bo jest tyle kategorii ze nie zdązy sie obskoczyc wszystkich (wszystkie ringi - a jest ich chyab 20..?) zaczynaja sie o 10.00..

Posted

[quote name='Dea']black_sheep bardzo dziękuję za pomoc w kontroli przedadopcyjnej!:p Lena jest już w nowym domu!!!:loveu:

Nie ma sprawy:) Ważne, że Lena ma fajny domek:multi: Pani mi pisała, że jest przekochan i jej nie odstępuje na krok:loveu:

A co do wsytawy, to można jakoś w niej pomóc? A w nd idzie ktoś do schronu? Bo akurat będę w nd w Krakowie, to może bym się przydała do czegoś;)

Posted

[quote name='miniulka91']ja będe i Asior (chyba)
to Kinga masz bojowe zadanie, jak znajdziesz chwile:

po pierwsze Kryspin... 10 czerwca wezwano po niego kierowce bo sobie sam leżał, wyglada tak, gdzie jest i żebyś zobaczyla jak się czuje...

po drugie: Max oddany 7,8 maj lub 14,15 maj ma ok 1,5 roku,jest chudziutki maly moze troche dlugi z klapciatymi uszami,chyba kolor podpalany, co z nim i gdzie jest (nie wiem czy mu imie w schronie zostawili)

po trzecie: czy jest druga dobermanka, oprócz tej na starych budach

I chyba tyle, bardzo bardzo proszę :modla: :modla: :modla: :modla: