Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ktoś wie gdzie ta suczka zaginęła? matko jaki dramat - już odnaleziona, uratowana z tego piekła i znowu zaginęła :placz:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1278152-pomozmy-odnalezc-zaginiona.html

Podczas likwidacji umieralni dla psów w Woli Batorskiej inspektorzy KTOZ natknęli się m.in. na przerażoną i zabiedzoną suczkę.
Okazało się, że zaginęła ona jakiś czas temu i jest poszukiwana przez swą właścicielkę. Gdy powrót do domu był blisko, suczka w czasie szczepienia wyrwała się i uciekła. W tej chwili zrozpaczona właścicielka czeka, a suczka błąka się bezdomna.
Gdyby ktoś ją widział lub złapał, proszony jest o kontakt: tel. 504-470-635.

Posted

[quote name='malawaszka']czy ktoś wie gdzie ta suczka zaginęła? matko jaki dramat - już odnaleziona, uratowana z tego piekła i znowu zaginęła :placz:
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1278152-pomozmy-odnalezc-zaginiona.html

Zaginęła w Woli Batorskiej ale jakiś miesiąc temu . To była suczka ,która z innymi 9 psami była trzymana na strychu w stajni .Bała sie nie podchodziła do człowieka ,w ogóle się nie ruszała z miejsca ,jedzenie podawano koło niej. W czasie wizyty z gmina ustalono że w ciągu najbliższych dni psy zostaną zaszczepione. I prawdopodobnie uciekła jak ja wyciągnęli do szczepienia (taka jest wersja) Niestety nikt nas o tym nie poinformował dopiero kiedy dostałam zapytanie o sunie która szukają właściciele skojarzyłam ze to może być ta czyli Harfa . Natychmiast zadzwoniłam do Państwa i już na drugi dzień mieli jechać zobaczyć czy to ona bo jak widać jest zaniedbana .
Jak zadzwoniłam do Woli okazało się że suczka uciekła na drugi dzień po ostatniej naszej ,a 3 wizycie :-(

Posted

Szukam wolontariuszki chętnej pomóc w sobotę przewieść pieska z Zabierzowa Bocheńskiego do okulisty do Krakowa. Piesek miał robiona operacje ale coś dzieje się niedobrego w tym oczku i musi jechać do weta . Jest kierowca i samochód ,potrzebna jest osoba która weźmie pieska na ręce bo psiak boi się przenoski .

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Szukam wolontariuszki chętnej pomóc w sobotę przewieść pieska z Zabierzowa Bocheńskiego do okulisty do Krakowa. Piesek miał robiona operacje ale coś dzieje się niedobrego w tym oczku i musi jechać do weta . Jest kierowca i samochód ,potrzebna jest osoba która weźmie pieska na ręce bo psiak boi się przenoski .

Mogę pomóc niestety dopiero najwcześniej w poniedziałek popołudniu .
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś wcześniej, bo czas tu jest ważny....

Posted

Gdyby ktos miał do adopcji szczeniaka około 6-miesięcznego , który wyrośnie na kosmatego psa w typie briarda ,jużaka , PONa lub bergamasco to bardzo proszę o informacje . Mam chętnych na takiego pieska , dom do sprawdzenia .

Posted

Kochani szukam pomocy w transporcie psiaka do nowego domu. Pies przebywa raptem 20km pod krakowem ( węgrzce wielkie) i mam dla niego dom w Krakowie (na ruczaju) - niestety nie mam ani ja ani domek samochodu a pies jest dzikawy i nie chcemy ryzykować przewozu autobusami aby nie zwiał. Pies jest mały. Ja bym pojechała razem z osobą chętną po psa i wszystko pozałatwiała, potrzbuje pomocy jedynie w przewozie ( w ten weekend, między czwartkiem a niedzialą).... W razie potrzeby zwrócę oczywiście za paliwo.
Pozdrawiam, Kasia

Posted

[FONT=Tahoma]Młoda, przekochana w stosunku do ludzi kicia szuka najlepszego domu. To domowa kotka, lubi się bawić i być głaskana, prawdopodobnie ktoś wyrzucił ją na ulicę - obecnie pewien Pan ją dokarmia i podczas gorszej pogody zabiera do mieszkania, jednak niestety nie dogaduje się ona z kotką - domowniczką. Bardzo prosimy o odpowiedni domek dla niej, to naprawdę wspaniała kicia!

[/FONT]

Posted

[quote name='elaja']Pilnie potrzebuję osoby , która mogłaby zrobic wizytę przedadopcyjną w Tarnowie dla szczeniaka !

Przypominam się , Państwo czekają na wizytarora a szczeniak ma bardzo awaryjny tymczas.

Posted

Kochane,pilnie szukam kogoś, kto na początku lipca mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w Krakowie, Bieżanów Nowy. Piszcie proszę na PW. Z góry dziękuję:)

Posted

Poszukuję transportu Myślenice-Kraków dla kota w transporterku. To dzika kotka, po sterylizacji, którą muszę wypuścić, bardzo stresuje się pobytem w gabinecie, dlatego chciałabym, żeby wróciła do znanego sobie miejsca jak najszybciej, a ja niestety będę mogła pojechać po nią dopiero w sobotę/niedzielę :(

Posted

Noelle napisał(a):
czym niby krzywdzi kotkę, tym że ją dokarmia i dba o nią bo jakiś palant ją wyrzucił????????????
,chyba tym że ja bierze do domu a potem daje na pole,to moje tylko zdanie takie,może nie krzywdzi stresuje

Posted

no tak, lepiej żeby nie brał jej do domu, nie stresował, i żeby np. zamarzła w zimie ;)
z pana kotką się nie dogadała mimo wielu prób i pan poszukuje dla niej nowego domu, mimo że kotka jest jego ulubienicą i najchętniej by ją zatrzymał u siebie.