marysia55 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 irenaka napisał(a):BeatceDz:loveu: kłaniaj się w pas;). Gdybym wiedziała, że to Ty wrzucasz tą prośbę, to bym podpuściła;) Beacię, żeby sernik u Ciebie zamówiła:evil_lol: Jeszcze na dodatek, wyparłam się Ciebie,bo podobno żadnej Marysi nie znam:oops::oops: Beatko :loveu: kłaniam się w pas , a pewnie i jeszcze niżej :lol:. Sernik tuczy :shake:, więc może zaproponuje sałatkę z kurczaka w curry :p. Irenka:loveu: wszystkiego bym się spodziewała tylko nie tego, że się mnie wyprzesz:mad:. Jeszcze raz bardzo dziękuje:calus: Quote
Asior Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 waldi481 napisał(a):O znalazłam moje kochane Krakusy..Powiedzćie mi moje złote dziewczyny-wiecie cos jak zakończyła się sprawa tych zwierząt co film był o kocie w internecie co go trzylatek maltretował a nastoletni brat filmował?Wiem,że zwierzęta były odebrane i czy cos nowego ? Elżbieta policja umorzyła postępowanie, gdyz czyn nie nosił znamion czynu zabronionego..... odwołujemy się :roll: Quote
BeataDz Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 marysia55 napisał(a):Beatko :loveu: kłaniam się w pas , a pewnie i jeszcze niżej :lol:. Sernik tuczy :shake:, więc może zaproponuje sałatkę z kurczaka w curry :p. Irenka:loveu: wszystkiego bym się spodziewała tylko nie tego, że się mnie wyprzesz:mad:. Jeszcze raz bardzo dziękuje:calus:Marysiu naprawdę nie ma za co, cieszę się, że psina jest już bezpieczna. Poznałam go osobiście, jest cudownym, spokojnym psem. Niestety nie ma czipa. Jutro będę dzwonić do gminy Zabierzów i pytać się czy ktoś go nie szuka. Na sałatkę chętnie się wproszę ;) chociaż szczerze się przyznam, że uwielbiam sernik :oops:. Quote
AgaG Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Kopiuję swój wpis z innego wątku. dziś otrzymałam telefon od miłośniczki kotów na moim osiedlu, która przez jakiś czas była poza domem, a poza tym nie doszła do niej wieść o sprawie Sawickiej. Pani mnie zapewniała, że miła starsza osoba szuka suczki do adopcji, bo jest taka samotna. Wypytywałam, kto to jest. Naciskałam. Usłyszałam nazwisko Kopiczko, ale wypytywałam dalej, o wygląd, zawód, bo miłośniczka kotów uważała, że pani "zawsze miała pieski i piesek będzie miał jak w raju w tym domu", co natychmiast wzbudziło moje podejrzenia. Oczywiście okazało się, że psa szuka Sawicka, która jak przypominam ma spawę sądową o uśmiercanie zdrowych psów. Bardzo proszę o czujność, ja na szczęscie mieszkam dosłownie parę metrów od tej baby i też obserwuję, czy nie pojawia się u niej pies.. Ręce opadają... Quote
kasumi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hej, nie znalazłam wątku Tarnowskiego, więc piszę tutaj: [SIZE="5"]szukam kogoś do p.a. CIĘŻKOWICE/k Tarnowa jeśli znacie kogoś z tamtym rejonów, to bardzo proszę o pomoc.. :) Quote
Felka z Bagien Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Asior napisał(a):policja umorzyła postępowanie, gdyz czyn nie nosił znamion czynu zabronionego..... odwołujemy się :roll: Tragedia.Jak w tym kraju nie zmieni się prawo,to wszyscy ześwirujemy-:shake: Quote
Asior Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 kasumi napisał(a):Hej, nie znalazłam wątku Tarnowskiego, więc piszę tutaj: [SIZE="5"]szukam kogoś do p.a. CIĘŻKOWICE/k Tarnowa jeśli znacie kogoś z tamtym rejonów, to bardzo proszę o pomoc.. :) nasi inspektorzy czasem jeżdżą na tej trasie.. nie wiem nawet czy jutro nie będą.. jak by coś to dane podaj mi na pw.. z namiarami na siebie... Quote
Soema Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Potrzebuję numer do jakiejś lecznicy z nocnym dyżurem! Quote
Rumi. Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Soema napisał(a):Potrzebuję numer do jakiejś lecznicy z nocnym dyżurem! Arka jest na 100% http://www.arka-vet.pl/ wpisz w google "kraków weterynarz 24h" Quote
Soema Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 greatmadwomen napisał(a):Arka jest na 100% http://www.arka-vet.pl/ wpisz w google "kraków weterynarz 24h" Wszystko oprócz Arki... do KV się nie mogę dodzwonić. Potrzebuję coś sprawdzonego. Quote
skrzeli Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nic oprócz arki i kv nie przychodzi mi do głowy - wybór jest raczej ograniczony do tych dwóch ;/ Quote
dorota1 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Soema napisał(a):Wszystko oprócz Arki... do KV się nie mogę dodzwonić. Potrzebuję coś sprawdzonego. W Krakvecie nie odbierają w nocy telefonów. Trzeba po prostu jechać. Grafik dyżurów jest na stronie www.krakvet.eu Quote
Soema Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dorota1 napisał(a):W Krakvecie nie odbierają w nocy telefonów. Trzeba po prostu jechać. Grafik dyżurów jest na stronie www.krakvet.eu Miałam nadzieję, że jest jeszcze jakaś.. znajomi są spod Krk, chcieli coś skonsultować. Dzięki Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Soema napisał(a):Miałam nadzieję, że jest jeszcze jakaś.. znajomi są spod Krk, chcieli coś skonsultować. Dzięki Mogę podać nr tel do moich wetek , ale one nie mają dyżuru nocnego jako tako , ale zawsze któraś ma telefon na noc jak coś bardzo pilnego . http://www.dobryweterynarz.eu/lecznica-dla-zwierz%C4%85t Quote
Soema Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Mogę podać nr tel do moich wetek , ale one nie mają dyżuru nocnego jako tako , ale zawsze któraś ma telefon na noc jak coś bardzo pilnego . kaarina.g@gmail.com dzięki. Psiak miał cały dzień humor a teraz ma podwyższoną temperaturę i jest trochę osowiały. Za chwilę będzie znowu mierzona temperatura i zobaczymy. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Podałam stronkę :) http://www.dobryweterynarz.eu/lecznica-dla-zwierz%C4%85t tam jest nr kom - nie będzie na mnie ;) Quote
Asior Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Mogę podać nr tel do moich wetek , ale one nie mają dyżuru nocnego jako tako , ale zawsze któraś ma telefon na noc jak coś bardzo pilnego . http://www.dobryweterynarz.eu/lecznica-dla-zwierz%C4%85t ooo Ty też u nich leczysz??? Ksera wszystkie hotelowe zwierzaki tam leczy... To u nich był ten maluch cziłek .... wyciągnęły go z parwo ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Asior napisał(a):ooo Ty też u nich leczysz??? Ksera wszystkie hotelowe zwierzaki tam leczy... To u nich był ten maluch cziłek .... wyciągnęły go z parwo ;) No ja byłam u nich pierwsza a ksera zaraz po mnie - no ale to nie ważne ;) . To najlepsze panie dr na świecie ( jak to znajda to mi się dostanie za lizusostwo ;) ) To u nich jest osesek i Franek z połamaną łapeńką i przewinęło się sporo bezdomniaków które bez pań dr nie miały by żadnych szans -0 a teraz grzeją doopki w swoich domach często na kanapach :) No dość tego bo jak je tak zareklamuję to sama do arki będę musiała jeździć ;) ale to cud kobity :) Quote
Asior Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):No ja byłam u nich pierwsza a ksera zaraz po mnie - no ale to nie ważne ;) . To najlepsze panie dr na świecie ( jak to znajda to mi się dostanie za lizusostwo ;) ) To u nich jest osesek i Franek z połamaną łapeńką i przewinęło się sporo bezdomniaków które bez pań dr nie miały by żadnych szans -0 a teraz grzeją doopki w swoich domach często na kanapach :) No dość tego bo jak je tak zareklamuję to sama do arki będę musiała jeździć ;) ale to cud kobity :) tak tak zdecydowanie popieram.. Bardzo fajne i solidne babki ;) wyciągniecie szczeniaka z parwo to nie lada sztuka.... to u nich jest ten osesek do odkarmienia??? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Asior napisał(a):tak tak zdecydowanie popieram.. Bardzo fajne i solidne babki ;) wyciągniecie szczeniaka z parwo to nie lada sztuka.... to u nich jest ten osesek do odkarmienia??? Tak u nich:) Quote
Kocurek Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Cioteczki wklejam z Owczarka: Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 Strona o wydarzeniu z Fundacji Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia.... Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ???? Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ ! Quote
Asior Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 polecam.... od 7 minuty 30 sek..... http://www.tvp.pl/krakow/informacja/kronika/wideo/28-vi-2011-godz-1830/4785241 sprawa kota maltretowanego i reszty zwierząt z tamtego domu.... SPRAWA UMORZONA !!!!!!!! Quote
Felka z Bagien Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Nie jestem w stanie już nic oglądać,ale stawiam się do raportu.Popieram wszystko cokolwiek zrobicie.Jeśli będę w stanie w jakikolwiek sposób pomóc, możecie na mnie liczyć. A gdzie jest pies aktualnie i w jakim stanie? Quote
3 x Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Felka z Bagien']Nie jestem w stanie już nic oglądać,ale stawiam się do raportu.Popieram wszystko cokolwiek zrobicie.Jeśli będę w stanie w jakikolwiek sposób pomóc, możecie na mnie liczyć. A gdzie jest pies aktualnie i w jakim stanie? Jesli pytasz o skatowaną sunię ON'ka to została ona uśpiona po przyjezdzie weta na miejsce szczegóły są tutaj: -DRASTYCZNE-!-Suka-ON-przebrana-w-sukienkę-i-skatowana zdjęcia (drastyczne) zostały zamienione na linki Quote
Recommended Posts