Foksia i Dżekuś Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Lucyja napisał(a):Pani Beatko to super szybka adopcja :) Niestety tej suczki juz nie było w Olkuszu ,pani Agnieszka wzięła dwa inne ,a ci ludzie pojechali do naszego schroniska i wzięli Moly z A7 ,której zdjęcie zrobiłam w niedziele .Jest to jedna z 18 psów z rzeczonych po zmarłej , piękna biszkoptowa kudłata i 5 kg sunia. jednak sie pomyliłam pofatygowali sie tylko czasem ludzi trzeba pokierowac:lol: Quote
rita60 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Witajcie cioteczki...potrzebna doświadczona osoba na wizyte przedadopcyjną w miejscowości Baranówka 181 gm. Kocmyrzów Luborzyca tj ok 17 km od Krakowa czy ktos moze pomoc ? Quote
tamb Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Znowu trafiła do mnie sunia, z guzem na brzuchu, pewnie zaciążona http://www.dogomania.pl/threads/209207-Sunia-wyrzucona-a-może-zgubiona-w-czasie-cieczki.-Bielsko-Biała. Quote
Jagienka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Błagam!!! Nie ma nikogo z okolic Oświęcimia?? :modla: Quote
Kocurek Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Napisz do Ranias-ta uzytkowniczka jest chyba z okolic Oswiecimia:) Quote
Afryka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pewnie mała szansa, ale zapytam. Czy ktoś się przypadkiem nie wybiera w drogę z Bydgoszczy do Krakowa? Do przewiezienia jest suczka ze schronu do DT. Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dzisiaj widziałam.. zapomniałam imienia, ale tą sunię która była na wózku, bez wózka! Chodziła sama, co prawda jeszcze plączą się jej tylne łapki ale chodzi całkiem sama :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Avaloth napisał(a):Dzisiaj widziałam.. zapomniałam imienia, ale tą sunię która była na wózku, bez wózka! Chodziła sama, co prawda jeszcze plączą się jej tylne łapki ale chodzi całkiem sama :) Brenda -bokserka i to w duzej mierze zasługa Magdy tej od pekinki Roksi bo odkąd jej powiedziałam niej to codziennie u niej przesiadywała i robiła jej masaże oraz jezdzili z nia na jakies zabiegi. Quote
Divi Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/209260-Ma%C5%82y-czarny-szczeniaczek-urotowany-przed-%C5%9Bmierc%C4%85-!!-potrzebne-og%C5%82oszenia-DT-DS?p=17035449#post17035449 Dziewczyny pilnie proszę o pomoc będę bardzo zobowiązana. Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Foksia i Dżekuś']Brenda -bokserka i to w duzej mierze zasługa Magdy tej od pekinki Roksi bo odkąd jej powiedziałam niej to codziennie u niej przesiadywała i robiła jej masaże oraz jezdzili z nia na jakies zabiegi. Właśnie ;) tzn do bokserki to jej trochę brakuje, no ale xd Myślałam że jest całkiem sparaliżowana, że do końca życia wózek a tu taka miła niespodzianka :) Jest pani pewna że ta sunia: https://lh5.googleusercontent.com/-ci1YDk2c2b0/TcAQmURPysI/AAAAAAAAAIA/keIcDPHZN9M/s720/DSCF7736.jpg została adoptowana? Bo dzisiaj w D6, tam gdzie jest Pusia i Oliwka, widziałam bardzo podobną sunię. Nie wiem czy to ona, może po prostu podobna, ale lepiej sprawdzić. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth']Właśnie ;) tzn do bokserki to jej trochę brakuje, no ale xd Myślałam że jest całkiem sparaliżowana, że do końca życia wózek a tu taka miła niespodzianka :) Jest pani pewna że ta sunia: https://lh5.googleusercontent.com/-ci1YDk2c2b0/TcAQmURPysI/AAAAAAAAAIA/keIcDPHZN9M/s720/DSCF7736.jpg została adoptowana? Bo dzisiaj w D6, tam gdzie jest Pusia i Oliwka, widziałam bardzo podobną sunię. Nie wiem czy to ona, może po prostu podobna, ale lepiej sprawdzić. O matko przeciez to giga z c3 ,Ania mi powiedziala ze poszła do adopcji z fb. Musze jutro sie dowiedziec czy faktycznie poszla czy wrocila z adopcji? taka mila stasza suczka tylko schorowana Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):O matko przeciez to giga z c3 ,Ania mi powiedziala ze poszła do adopcji z fb. Musze jutro sie dowiedziec czy faktycznie poszla czy wrocila z adopcji? taka mila stasza suczka tylko schorowana Właśnie mi się wydawało że ktoś z Was miał ten boks pod opieką, dlatego piszę. W jej boksie teraz jest tylko biało-czarna Sara i Stella, dlatego dziwne by było gdyby ją przenieśli do boksu gdzie jest więcej psów, ale nie wiadomo. Ja ją pamiętałam tylko ze zdjęć i mi się skojarzyła, ale jak mówię, to po prostu mógł być jakiś podobny pies. Quote
Rumi. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 przecież giga poszła już dawno do adopcji, osobiście ją pokazywałam ludziom. Panie zobaczyły ją na stronie schroniska i zakochały się bo wygląda jak ich dawna sunia Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 No to pewnie to inny pies, to nic, wolała się upewnić ;) Quote
Ank@ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Czyli pewnie wróciła z adopcji. Tylko szkoda że nie wróciła do starego boksu.... Quote
rita60 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 rita60 napisał(a):Witajcie cioteczki...potrzebna doświadczona osoba na wizyte przedadopcyjną w miejscowości Baranówka 181 gm. Kocmyrzów Luborzyca tj ok 17 km od Krakowa czy ktos moze pomoc ? Cioteczki ponawiam prosbę... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ank@ napisał(a):Czyli pewnie wróciła z adopcji. Tylko szkoda że nie wróciła do starego boksu.... Nie wrociła z adopcji ,sprawdziłam ,na d 6 jest inna podobna suczka ale znaleziona 12 maja na wielickiej ,a Giga poszla 18 maja ,jest tez Honda podobna ale siedzi juz od kwietnia. Quote
irenaka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jagienka napisał(a):Błagam!!! Nie ma nikogo z okolic Oświęcimia?? :modla: Aguś, nie wiem, czy znalazłaś już kogoś, ale jak nie, to może Pan Irek by podjechał? Nie działa na dogo, mieszka chyba w samym Oświęcimiu. Daj mi znać na mail czy potrzebujesz pomocy. Quote
Asior Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 http://chwiladlapupila.pl/informacje/maltretowane-koty-wroca-do-wlascicieli/ błagam pomóżcie !!!ślijcie swoje opinie do UM kraków... one nie powinny wrócić do tych ludzi.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Asior']http://chwiladlapupila.pl/informacje/maltretowane-koty-wroca-do-wlascicieli/ błagam pomóżcie !!!ślijcie swoje opinie do UM kraków... one nie powinny wrócić do tych ludzi.... Asior ten kraj i urzednicy sa nienormalni:angryy: . Moze ktos mądry napisze jakąs petycje , bedziemy sie podpisywac ,przesylac do innych i zbierac podpisy i wysylac do Um . Te zwierzaki nie moga do oprawców wrócic. ja osobiscie wyprowadzalam kilka razy psy z tej interwencji, nie poszly do adopcji bo nie mogly jako dowód w sparwie ale wiem jakie byly przestraszone na poczatku ,baly sie chowaly nie chcialy isc na spacer ,a ten większy kudłaty nie umial wogole chodzic na smyczy ,szarpal sie i gryzl ,jeszcze mu troche to pozostało ale zmienily sie te psiaki na lepsze ,odzyly i co teraz zamiast do nowych domow ,maja wrocic do włascicieli ?:angryy: Quote
Kenny Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Asior']http://chwiladlapupila.pl/informacje/maltretowane-koty-wroca-do-wlascicieli/ błagam pomóżcie !!!ślijcie swoje opinie do UM kraków... one nie powinny wrócić do tych ludzi.... nie mogę w to uwierzyć :( Quote
wojtuś Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jagienka napisał(a):Błagam!!! Nie ma nikogo z okolic Oświęcimia?? :modla: Kocurek napisał(a):Napisz do Ranias-ta uzytkowniczka jest chyba z okolic Oswiecimia:) W Oświęcimiu i OTOZ Animals działa danal1983, rzadko jest na Dogo - ma ogrom pracy. Jagienko wysyłam sms z jej nr tel i PW - najłatwiej zadzwonić do Danusi. Quote
elaja Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Asior']http://chwiladlapupila.pl/informacje/maltretowane-koty-wroca-do-wlascicieli/ błagam pomóżcie !!!ślijcie swoje opinie do UM kraków... one nie powinny wrócić do tych ludzi.... To jest chory kraj , każdy bandzior ma większe prawa niż jego ofiary :angryy: Quote
Recommended Posts