Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ank@']Czy ktoś wie jak nazywa się mały czarny psiak ze schroniska, nazywany żartobliwie Pudzian? To taki mikrus.
Kiedyś był na szpitalu, chyba na 14. Sąsiadka szuka małego pieska dla siebie.[/QUOTE]

Czy ta sąsiadka nie chciałaby Pepi o którą pytałaś jakiś czas temu? Jest malutka, niekłopotliwa, niekonfliktowa, może mieszkać z innymi zwierzętami.

Posted

[quote name='kkanarekk']szukam transportu z Krakowa do Warszawy dla teriera z mojego podpisu ma szanse na wspaniały dom![/QUOTE]

Jeśli to aktualne to wyślij mi sms na nr 604 214 601 - oddzwonię.

Posted

[quote name='Gisic87']Witam

Szukam osoby która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna dla naszej Agry która jest od grudnia u mnie na tymczasie. Potencjalny domek znajduje się w Baczkowie około 7km od Bochni[/QUOTE]
Moge sparwdzic ,napisalm na pw co i jak -zadzwon to podjade

Posted

[quote name='Frotka']Czy ta sąsiadka nie chciałaby Pepi o którą pytałaś jakiś czas temu? Jest malutka, niekłopotliwa, niekonfliktowa, może mieszkać z innymi zwierzętami.[/QUOTE]

Zapytam. Ona już w schronisku?

Posted

Przeklejam Kochani z wątku Pupila:

[quote name='Wala2006']Przepraszam za zaśmiecanie wątku
Szukam kogoś kto mógł by przeprowadzić
wizytę przed adopcyjną dla małej jamnisi
Nuki w Wolbromie??
Może jest ktoś taki??
Jeżeli tak proszę napisz na PW:smile:[/QUOTE]

Posted

[quote name='wtatara']http://www.dogomania.pl/threads/207476-Sonia-z-krakowskiego-schronu-znów-bezdomna-własciciel-nie-żyje.-Proszę-o-ogłoszenia?p=16844350#post16844350
dramat suni z krakowskiego schroniska

może ktoś rozpozna tą sunie z wolontariuszy odwiedzających schronisko, albo ktoś z pracowników.... Wtedy będziemy wiedzieli chociaż na ile ją ocenili i jakąś może jej historię.....

Dlatego proszę o odwiedzanie wątku... sunia na cito szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Asior']

może ktoś rozpozna tą sunie z wolontariuszy odwiedzających schronisko, albo ktoś z pracowników.... Wtedy będziemy wiedzieli chociaż na ile ją ocenili i jakąś może jej historię.....

Dlatego proszę o odwiedzanie wątku... sunia na cito szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjecia sie nie otwieraja ,na watku tez

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Czy ktos moze mi polecic jakiegos wolontariusza z Bytomia ,ktory sprawdził by mi dom w Bytomiu.[/QUOTE]
Ania - nick Ambird. Jak nie ona, to pewnie kogoś poleci.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Czy ktos moze mi polecic jakiegos wolontariusza z Bytomia ,ktory sprawdził by mi dom w Bytomiu.[/QUOTE]
Pani Beatko czy chodzi o sprawdzenie domku chętnego na Fionke i Fukcia ?

Posted

mam znajomą ,która pomaga pieskom