Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNIE!!!
Ktoś mógłby odebrać małego yorka z Kłaja po operacji i przywieźć go do Krakowa do wtatary?????????????????????
dziś jak najszybciej!!!!!

Posted

[quote name='Asior']PILNIE!!!
Ktoś mógłby odebrać małego yorka z Kłaja po operacji i przywieźć go do Krakowa do wtatary?????????????????????
dziś jak najszybciej!!!!![/QUOTE]
Asior jak bym wiedzala to moglam go odebrac bo codziennie z pracy przejezdzam przez Klaj,co prawda dzisiaj zewzgledu na to ze bylam umowiona u lekarza moglam go dowiesc do krakowa ale to zawsze cos. Teraz to musztarda po obiedzie ale tak na przyszlosc jak by bylo cos pilnego tylko trzeba dac mi znac wczesniej,nie zawsze moge wejsc na dogo ,zwłaszcza jak sa szefowie.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Asior jak bym wiedzala to moglam go odebrac bo codziennie z pracy przejezdzam przez Klaj,co prawda dzisiaj zewzgledu na to ze bylam umowiona u lekarza moglam go dowiesc do krakowa ale to zawsze cos. Teraz to musztarda po obiedzie ale tak na przyszlosc jak by bylo cos pilnego tylko trzeba dac mi znac wczesniej,nie zawsze moge wejsc na dogo ,zwłaszcza jak sa szefowie.[/QUOTE]

Juz rozmawialam z Wanda podobno dzwonila do mnie ale bylam poza zasiegiem ,Nie wiem czemu bo u nas jest zasieg ale moze dlatego ze byla burza,.
Mowilam jej ,ze jakby byla jeszcze jakas awaryjna sytuacja to zawsze moga dzwonic do hotelu do Bozena ,ona ma blisko i napewno by podjechala i psa przetrzymala ,a poza tym ma do mnie nr. do pracy stacjonarny.

Posted

Potrzebna jest osoba do przeprowadzenia [B]wizyty przedadopcyjnej w Brzesku[/B]. Czy ktoś jeździ w tamtą stronę?
Chodzi o Pelasię z tego zapomnianego wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/191227-PELASIA-NAS-PO%C5%81%C4%84CZY%C5%81A-A-TERAZ-DYSKUTUJEMY-SOBIE-O-%C5%BBYCIU-%29-%29-O-Pelasi-czasem-te%C5%BC-%29-%29[/url]

Posted

[quote name='Lidan']Potrzebna jest osoba do przeprowadzenia [B]wizyty przedadopcyjnej w Brzesku[/B]. Czy ktoś jeździ w tamtą stronę?
Chodzi o Pelasię z tego zapomnianego wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/191227-PELASIA-NAS-PO%C5%81%C4%84CZY%C5%81A-A-TERAZ-DYSKUTUJEMY-SOBIE-O-%C5%BBYCIU-%29-%29-O-Pelasi-czasem-te%C5%BC-%29-%29[/url][/QUOTE]

Lidan ja kiedys sprawdzalam dom w Brzesko dla psa z programu podaj mi na miary na pw zeby sie nie okazlo ze to ta osoba bo jej bym nie dala ,tylko tyle moge zrobic bo niestety to jest jeszcze 10 km(tam i spowrotem 20 i szukanie adresu to nastepne kilometry) za moja praca w drugim kierunku niz Krakow wiec nie dam rady sprawdzic i zewzgledu na finanse bo juz nie wyrabiam na paliwo i na czas poniewaz ja musze jechac do swoich psow wyprowdzic je i podac leki ,a tylko od czasu do czasu w pilnych sprawach moge prosic meza zeby wczesniej przyjechal z pracy a tych pilnych spraw mam ostatnio duzo wiec nie moge przeginac.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Juz rozmawialam z Wanda podobno dzwonila do mnie ale bylam poza zasiegiem ,Nie wiem czemu bo u nas jest zasieg ale moze dlatego ze byla burza,.
Mowilam jej ,ze jakby byla jeszcze jakas awaryjna sytuacja to zawsze moga dzwonic do hotelu do Bozena ,ona ma blisko i napewno by podjechala i psa przetrzymala ,a poza tym ma do mnie nr. do pracy stacjonarny.[/QUOTE]

sama poprosiłam P. Wandę o telefon do Pani, bo dla mnie mogła by Pani tego nie zrobić ;)
Ale powiedziała, że tel jest niedostępny...
Dzięki Romienu na szczęście się udało go przewieźć do Krakowa.. teraz maluch po operacji dochodzi do siebie.

Jeszcze raz potwierdziło się, ze dr Przybylski z Kłaja jest mistrzem świata ;) i jednym z najlepszych ortopedów w małopolsce!!!!

A temu wetowi co go kazał małego uśpić (znany i bardzo polecany krakowski wet-chirurg ;) ) mam ochotę przywieźć psiaka i powiedzieć mu, ze jest konowałem... o!!!!

Posted

[quote name='Asior']
A temu wetowi co go kazał małego uśpić (znany i bardzo polecany krakowski wet-chirurg ;) ) mam ochotę przywieźć psiaka i powiedzieć mu, ze jest konowałem... o!!!![/QUOTE]

Napiszesz na pw kto to ?
W razie czego na pewno do niego nie pójdę.

Posted

Czy ktoś wie jak nazywa się mały czarny psiak ze schroniska, nazywany żartobliwie Pudzian? To taki mikrus.
Kiedyś był na szpitalu, chyba na 14. Sąsiadka szuka małego pieska dla siebie.

Posted

Ank@ z tego cow iem to nazywa się król jesli o tego CI chodzi [url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150165265979799&set=a.482350034798.261020.319972929798&type=1&ref=nf[/url]

Posted

[quote name='Asior']sama poprosiłam P. Wandę o telefon do Pani, bo dla mnie mogła by Pani tego nie zrobić ;)
Ale powiedziała, że tel jest niedostępny...
Dzięki Romienu na szczęście się udało go przewieźć do Krakowa.. teraz maluch po operacji dochodzi do siebie.

Jeszcze raz potwierdziło się, ze dr Przybylski z Kłaja jest mistrzem świata ;) i jednym z najlepszych ortopedów w małopolsce!!!!

A temu wetowi co go kazał małego uśpić (znany i bardzo polecany krakowski wet-chirurg ;) ) mam ochotę przywieźć psiaka i powiedzieć mu, ze jest konowałem... o!!!![/QUOTE]
Asior nie zrobila bym tego dla ciebie ale dla psa
A co to za wet kazal uspic psa? ale i tak nie rozumiem tylko dlatego ,ze mu rzepka wypadala ?

Posted

tak, powiedział, że się tego nie podejmuje i ze lepiej go uśpić, bo to poważna ryzykowna operacja i nie wiadomo czy w ogóle przyniesie pozytywny skutek.
Ten sam wet niedawno operował poważne złamanie i tak zoperował psa, że psu wystawało jakieś 10 cm druta z nogi (na zewnątrz) a on twierdził,że tak ma być ;) .. Oczywiście wszystko poprawiał dr. Przybylski

Posted

[quote name='Asior']tak, powiedział, że się tego nie podejmuje i ze lepiej go uśpić, bo to poważna ryzykowna operacja i nie wiadomo czy w ogóle przyniesie pozytywny skutek.
Ten sam wet niedawno operował poważne złamanie i tak zoperował psa, że psu wystawało jakieś 10 cm druta z nogi (na zewnątrz) a on twierdził,że tak ma być ;) .. Oczywiście wszystko poprawiał dr. Przybylski[/QUOTE]

My juz od dawna korzystami z psami z niepolomic i nie tylko z uslug Przybylskiego ,nie dosc ze razem z Zona sa bardzo mili ,sa dobrymi wetami to jeszcze dla bezdomniakow licza taniej ,a dotego jak nie mamy kasy zrobi zabieg i jak sam powiedzila zaplacimy kiedy bedziemy mieli.
Ostatno jakas pani zadzwonila do fundacji coli ,ze jej suczka tej rasy od dawna jest bardzo chora ,juz wymiotuje krwia i trzeba by zrobic diagnoze na ktora ich nie stac bo bez tego wet nie wie co jej dolega.Polecilismy fundacji dr.P. i od razu postawil diagnoze bez badan ,zaawansowane ropomacicze ale bylo juz zapozno .

Posted

[quote name='andzia69']wrzucę i tu choć to krakowski wątek:

Do adopcji jest 5-letni czarny terier rosyjski...pani przeprowadza się z domu do mieszkania i nie ma tam już dla niego miejsca. Pies mieszkał na podwórku. Piesek wabi się Brus,ma ok.5 lat.Jest przyjazny dla znajomych ale jednocześnie idealnie pilnuje terenu.Lubi się bawić i być rozpieszczany.Jak zachowuje się do innych zwierząt tego nie wiem ,bo zawsze przebywa na podwórku.Jest zdrowy,piękny i na miarę moich możliwości zadbany.

może ktoś zna kogoś kto szuka takiego psiaka???

Posted

to co prawda nie Krakow ale nie daleko :( Tosiek potrzebuje znalezc nowy najlepszy dom, nie umial chodzic, robaki zjadaly go od srodka, teraz jest juz lepiej, potrafi stawac na lapki potrzebny mu jednak nowy dom ... dlatego mam ogromna prosbe po pierwsze o rozpowszechnienie watku po drugie o pomoc w ogloszeniach, potrzebny nam rowniez jakis fajny tekst do ogloszen :Rose:
http://www.dogomania.pl/threads/207134-Tosiek-czy-u%C5%9Bmiechnie-si%C4%99-do-niego-szcz%C4%99%C5%9Bcie

Posted

Witam

Szukam osoby która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna dla naszej Agry która jest od grudnia u mnie na tymczasie. Potencjalny domek znajduje się w Baczkowie około 7km od Bochni