handzia Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Ja też czekam :) Pewnie nie mogą się nacieszyć cudakiem i do komputera ciężko podejść ;) Quote
brydzia1 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 witajcie, witajcie!!!!! Wczoraj nie napisałam, ponieważ wróciłam po 23.00.....zanim z poznania dojechałyśmy do sławna była 22.20.....tam było przywitanie Moni z nowymi członkami psiej rodzinki:cool3: a potem wracałam do darłowa. Dzis tez dopiero otwieram oczy:lol: ale zaraz wł. komputer by zdać relacje a więc.... Moni jest cudowna!!!!!!!!!!!!!! jest wesoła.....ma przenikliwe mądre oczka, Mama dzowniła pzred chwilą by powiedzieć, iż Moni bryka od rana, chce sie bawić i , że je za 2 psiaki od wczoraj jak wrocilismy:loveu: Uwielbia pieszczotki, przytulaski, lubi wąchać, uważnie patrzeć co sie wokół niej dzieje....robi uniki gdy ktoś podnosi szybko rękę:-( widać, jak musiała być traktowana w swoim pierwszym domu!!! Ehh, ale teraz bedzie juz tyyylko lepiej!!!:cool3: Quote
dusje Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Bardzo mile wiesci :cool3: Mala rozkrecila sie u poznanskich ciotek :lol: takze pobyt tam wyszedl jej na dobre :lol: Fotki chetnie obejrzymy i pozachwycamy sie z Wami :loveu: Quote
moni12 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Och czekałam na te dobre wiadomosci od wczoraj , a dzis w pracy az mnie skręcało . Tak sie cieszę, ze wszystko ok . Quote
brydzia1 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Tak, nie zapeszając z Moni wszystkooooo OK:))) Je dużo, aż ciężko nam uwierzyć , że wcześniej nie chętnie jadła:-o hihi Poza tym jest wesolutka, chce sie bawić, wczoraj połd nia spedziła z Mamcia i naszymi dwoma suczkami na ogródku. Jak tylko bede w Sławnie i bede miała fotki, wkleje je:) Quote
dusje Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 brydzia1 napisał(a):Tak, nie zapeszając z Moni wszystkooooo OK:))) Je dużo, aż ciężko nam uwierzyć , że wcześniej nie chętnie jadła:-o hihi Poza tym jest wesolutka, chce sie bawić, wczoraj połd nia spedziła z Mamcia i naszymi dwoma suczkami na ogródku. Jak tylko bede w Sławnie i bede miała fotki, wkleje je:) Cudownie :multi: Tak trzymac :multi: Czekamy na fotencje.Mizianka dla psinek :multi: Quote
dusje Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 chcialam wstawic cos fajnego ;) Szanty? Mile i nie bulwersujace przeciez :lol::evil_lol: Na szczescie dla Was i dla Moni :multi: [video=youtube;e0bIyLtEry8]http://www.youtube.com/watch?v=e0bIyLtEry8&feature=related[/video] Quote
moni12 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Dusje szanty ok , takie klimaty kazdy lubi. Moni trzymaj sie i czekamy na info oraz foty.A ja od dzis mam nowego domownika. Jest przekochana , chociaz rezydentka pokazuje jej uzębienie , ale tak do opanowania. Quote
moni12 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Fakt za cicho. Brydziu odezwij się i napisz co u naszej Moni. Quote
brydzia1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Po raz drugi pisze dzis ta wiadmosc!! moj komputer dzis strajkuje, co chwile rozłącza mi internet:shake: wybaczcie, że tyle nie pisałam ale ostatnie dni były dla mnie koszmarem małym, miałam wszystkie z mozliwych doleglwiości ciążowych......tylko leżałam , spałam kiedy mi sie udało, kiedy nie miałam mdłosci. Od 3 dni jest w miare ok, wiec nadrabiam zaleglosci....w pracy, w mailach itd... Kochani, Monia ma sie cudownie, je za dwie psinki, jest pzrezabawna, zywa, ruchliwa, lubi sie bawić z Foksia, jedna z suczek, w domu pełna harmonia jesli chodzi o te trzy dziunie:)) Dostała ładną sierść:) jest Kochana, tylko mało ufna do mezczyzn Kochane!!! Ja teraz teraz tez pewnie bedzie milczała, bo za 11 dni mam slub i jeszcze wiele, wiele przygotowan!!! pozdrawiam Moni , a jakie masz zwierzatko nowe??? psiaka??? na stałe?? Quote
handzia Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Wspaniale czytać takie wieści :) Brydziu, wszystkiego dobrego :loveu: Quote
moni12 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oj Brydziu super wieści o Moni, a Ty kochana trzymaj się i pamiętaj , ze ciąża nie choroba , ale swoje trzeba przejśc, a wiem co piszę bo od 5 miesiąca musiałam plackiem leżec.To juz nie zawracamy NARAZIE głowy , szykuj się kochana do nowej drogi. Trzymaj się .A pytałaś o zwierzątko . Tak mam sunie taką biedę na stałe, ale walki z moją rezydentką były , oj były. Quote
moni12 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Handzia Jowita tez mi spokoju nie daje, jakoś równo ich wypatrzyłam , Moni juz w domku , więc na Jowitę pora. Quote
handzia Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 moni12 napisał(a):Handzia Jowita tez mi spokoju nie daje, jakoś równo ich wypatrzyłam , Moni juz w domku , więc na Jowitę pora. Tylko nasza Jowitka niegrzeczna troszkę :roll: Ciężko znaleźć nam domek dla niej :shake: Może cioteczki które pomagały Moni coś nam poradzą? Wątek Jowitki :) http://www.dogomania.pl/threads/205786-Zjawiskowa-Jowita-szuka-swego-cz%C5%82owieka Quote
moni12 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 no czytałam ostatnio wątek Jowity , no coż chcieć od niej , że dziewczyna oczytana chce być?!:diabloti:Od poniedziałku wolniejsza i będę częściej u Jowitki. A Brydzia to juz po ślubie czy przed, bo chetnie o Moni coś bym przeczytała. W zasadzie nie coś tylko super wiadomości :evil_lol::evil_lol: Quote
AniaGucio Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tak tak- ja tez bym chętnie o suni poczytala, jakieś zdjęcie zobaczyła... Quote
moni12 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Hmmm , Brydzia chyba w podrózy poślubnej , a my czkamy na nowe wiadomości o naszej Moni. Quote
AniaGucio Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 A kto robił wizytę przedadopcyjną? Może by do niej uderzyć i zapytać co u Moni?! Za długo tutaj panuje cisza!! Quote
moni12 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kinia z Miau , moze napiszę do Niej o po adopcyjną?, albo poprostu do Brydzi zadzwonie? Quote
Recommended Posts