Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie, witajcie!!!!!

Wczoraj nie napisałam, ponieważ wróciłam po 23.00.....zanim z poznania dojechałyśmy do sławna była 22.20.....tam było przywitanie Moni z nowymi członkami psiej rodzinki:cool3: a potem wracałam do darłowa.
Dzis tez dopiero otwieram oczy:lol: ale zaraz wł. komputer by zdać relacje
a więc....

Moni jest cudowna!!!!!!!!!!!!!! jest wesoła.....ma przenikliwe mądre oczka, Mama dzowniła pzred chwilą by powiedzieć, iż Moni bryka od rana, chce sie bawić i , że je za 2 psiaki od wczoraj jak wrocilismy:loveu:
Uwielbia pieszczotki, przytulaski, lubi wąchać, uważnie patrzeć co sie wokół niej dzieje....robi uniki gdy ktoś podnosi szybko rękę:-( widać, jak musiała być traktowana w swoim pierwszym domu!!!

Ehh, ale teraz bedzie juz tyyylko lepiej!!!:cool3:

Posted

Bardzo mile wiesci :cool3: Mala rozkrecila sie u poznanskich ciotek :lol: takze pobyt tam wyszedl jej na dobre :lol:
Fotki chetnie obejrzymy i pozachwycamy sie z Wami :loveu:

Posted

Tak, nie zapeszając z Moni wszystkooooo OK:)))
Je dużo, aż ciężko nam uwierzyć , że wcześniej nie chętnie jadła:-o hihi

Poza tym jest wesolutka, chce sie bawić, wczoraj połd nia spedziła z Mamcia i naszymi dwoma suczkami na ogródku.

Jak tylko bede w Sławnie i bede miała fotki, wkleje je:)

Posted

brydzia1 napisał(a):
Tak, nie zapeszając z Moni wszystkooooo OK:)))
Je dużo, aż ciężko nam uwierzyć , że wcześniej nie chętnie jadła:-o hihi

Poza tym jest wesolutka, chce sie bawić, wczoraj połd nia spedziła z Mamcia i naszymi dwoma suczkami na ogródku.

Jak tylko bede w Sławnie i bede miała fotki, wkleje je:)

Cudownie :multi: Tak trzymac :multi: Czekamy na fotencje.Mizianka dla psinek :multi:

Posted

chcialam wstawic cos fajnego ;) Szanty? Mile i nie bulwersujace przeciez :lol::evil_lol: Na szczescie dla Was i dla Moni :multi:

[video=youtube;e0bIyLtEry8]http://www.youtube.com/watch?v=e0bIyLtEry8&feature=related[/video]

Posted

Dusje szanty ok , takie klimaty kazdy lubi. Moni trzymaj sie i czekamy na info oraz foty.A ja od dzis mam nowego domownika. Jest przekochana , chociaz rezydentka pokazuje jej uzębienie , ale tak do opanowania.

Posted

Po raz drugi pisze dzis ta wiadmosc!! moj komputer dzis strajkuje, co chwile rozłącza mi internet:shake:

wybaczcie, że tyle nie pisałam ale ostatnie dni były dla mnie koszmarem małym, miałam wszystkie z mozliwych doleglwiości ciążowych......tylko leżałam , spałam kiedy mi sie udało, kiedy nie miałam mdłosci.
Od 3 dni jest w miare ok, wiec nadrabiam zaleglosci....w pracy, w mailach itd...

Kochani, Monia ma sie cudownie, je za dwie psinki, jest pzrezabawna, zywa, ruchliwa, lubi sie bawić z Foksia, jedna z suczek, w domu pełna harmonia jesli chodzi o te trzy dziunie:))

Dostała ładną sierść:) jest Kochana, tylko mało ufna do mezczyzn

Kochane!!!
Ja teraz teraz tez pewnie bedzie milczała, bo za 11 dni mam slub i jeszcze wiele, wiele przygotowan!!!

pozdrawiam

Moni , a jakie masz zwierzatko nowe??? psiaka??? na stałe??

Posted

Oj Brydziu super wieści o Moni, a Ty kochana trzymaj się i pamiętaj , ze ciąża nie choroba , ale swoje trzeba przejśc, a wiem co piszę bo od 5 miesiąca musiałam plackiem leżec.To juz nie zawracamy NARAZIE głowy , szykuj się kochana do nowej drogi. Trzymaj się .A pytałaś o zwierzątko . Tak mam sunie taką biedę na stałe, ale walki z moją rezydentką były , oj były.

• 2 weeks later...
Posted

no czytałam ostatnio wątek Jowity , no coż chcieć od niej , że dziewczyna oczytana chce być?!:diabloti:Od poniedziałku wolniejsza i będę częściej u Jowitki. A Brydzia to juz po ślubie czy przed, bo chetnie o Moni coś bym przeczytała. W zasadzie nie coś tylko super wiadomości :evil_lol::evil_lol: