Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SŁUCHAJCIE PILNE!!!!!!

skontaktowałam się z nowym dt koło warszawy, kupę km od Swarzędza ale to najmniejszy problem. Jest tam Pani, która prowadzi domek tymczasowy i pieski trzymane są w domku przesyłam wam linka:
http://www.dogomania.pl/threads/206457-Pomi%C4%99dzy-Warszaw%C4%85-a-Radomiem-hotel-quot-Pod-bokserem-quot

Koszt utrzymania Neska to 17zł / dobe tzn ok 510 zł miesięczne, troszkę dużo. Wysłałam tej Pani linka z naszym psiuniem i teraz musimy podjąć jakoś decyzję, jest nadzieja i niestety duże koszta, Rudziu jak wygląda nasza sprawa finansowa i wogóle czy jesteśmy zainteresowani??? proszę was o konkretne stanowiska!!!

Posted

Przejżałam nasze finanse i tak to wygląda:
Są już wpłaty:
Magves 40 zł
Cicia 1977 20 zł
K&M 50 zł
Ookami 10 zł
Rudzia 50 zł
Liwelula 10 zł
Bazarek 120 zł
Razem 300 zł

Deklarowała się
Czerda 20 zł
Caromina 20 zł
Asikowska 10 zł
Pani od K&M 20 zł

jednorazowo Bjuta i 26asia

Tak to wygląda. Sporo brakuje.
Trzeba jeszcze uzbierać, 510 to dość drogo, czy damy radę, Ja teraz wyjeżdzam na urlop i nie będe miała dostępu do neta przez 10 dni:(
K&M czy możesz dalej zająć się tą sprawą? Szkoda czasu. Te Dt trzeba by dokładnie sprawdzić

Posted

K&M doszlo moje pw???
Z tego co sie nei sprzedalo na allegro wystawie bazarek, moze wpadnie troche grosiwa.
Jednak wydaje mi sie ze 510 zl to troche drogawo..

ps. Cioteczki wejdz prosze w link w moim podpisie na moj bazarek, za wszelka pomoc( zakup, podnoszenie bede wdzieczna)

Posted

Dostałam linkę do wątku, dziekuję. :)
Prowadzę komercyjny hotel, nie dt, gdzie postanowiłam parę miejsc przeznaczyć dla psów do adopcji.
To jest moja praca i jedyne źródło utrzymania.
Zastanówcie się na spokojnie, czy dacie rade finansowo, szczególnie jeżeli szukanie domu będzie się przedłużało.
Ja sobie poczytam wątek i też się zastanowię.
Na pewno pies musi być zdrowy, po przeglądzie u weta, zaszczepiony na wirusówki. Mieszka u mnie kilkoro staruszków i nie mogę pozwolić na przyniesienie do domu czegoś zakaźnego.

Posted

Zuziu dostałam, też niestety mam ograniczony dostęp do neta, ale jutro dostaniesz wszystkie fotki, obiecuję!!! nasza sytuacja finansowa nie układa się najlepiej, nie damy rady uzbierać tylu pieniążków- bardzo mi przykro. Dziękujemy Joaaa ale chyba musimy szukać dalej :( :( :( :( nie wiem jak długo piesek będzie musiał jeszcze czekać...:(

Posted

dziewczyny co będzie jeśli nie znajdzie się miejsce dla Nesa??
wierzę bardzo i też coś pewnie dołożę od siebie, ale zazwyczaj jest tak, że najpierw szuka sie miejsca, a później prosi o wpłaty deklarowiczów! jak rozliczycie kasę jeśli miejsce dla nesa się nie znajdzie? oddacie?
może ktoś inny kto lepiej zna sytuację chciałby prowadzić wątek? mogę napisać do moda o zmianę.. lub może Rudzia prowadziłabyś rozliczenie w 3 poście, a ja drugi usunę??

Posted

Jeśli miejsca się nie znajdzie, pieniążki rozdysponujemy na inne bidulki. What May NN staramy się jak możemy, a kto obecnie prowadzi wątek??? myślałam że działamy w teamie???

Posted

What May NN napisał(a):
dziewczyny co będzie jeśli nie znajdzie się miejsce dla Nesa??
wierzę bardzo i też coś pewnie dołożę od siebie, ale zazwyczaj jest tak, że najpierw szuka sie miejsca, a później prosi o wpłaty deklarowiczów! jak rozliczycie kasę jeśli miejsce dla nesa się nie znajdzie? oddacie?
może ktoś inny kto lepiej zna sytuację chciałby prowadzić wątek? mogę napisać do moda o zmianę.. lub może Rudzia prowadziłabyś rozliczenie w 3 poście, a ja drugi usunę??

własnie miałam spytać czy jest miejsce

Posted

będziemy szukać miejsca ale i ogłaszać. W końcu najlepiej by sie stało gdyby Nesiu znalazł jak najszybciej stały dom, ogłoszenia ruszają :)
A oto kilka fotek Nesa od koleżanki :) Jaki to śliczny psiak!!! :D

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Nesku,

Miałam swoje powody i nie było mnie troszkę, przepraszam. Nes jesteś boski, bardzo piękny, ostatnio nawet mi się przyśniłeś pieseczku...:) Dziękuję za zdjęcia.
Zuziu jak rozmowa o domek, nic??? :( dostałaś zdjęcia, poprosiłam M. żeby Ci wysłał ponieważ ja nie miałam takiej możliwości.

Dziewczynki troszkę tu za spokojnie, ogłaszam reaktywację i przepraszam raz jeszcze że nie mogę być codziennie. :( POZDRAWIAM!

Posted

K&M napisał(a):
Witaj Nesku,

Miałam swoje powody i nie było mnie troszkę, przepraszam. Nes jesteś boski, bardzo piękny, ostatnio nawet mi się przyśniłeś pieseczku...:) Dziękuję za zdjęcia.
Zuziu jak rozmowa o domek, nic??? :( dostałaś zdjęcia, poprosiłam M. żeby Ci wysłał ponieważ ja nie miałam takiej możliwości.

Dziewczynki troszkę tu za spokojnie, ogłaszam reaktywację i przepraszam raz jeszcze że nie mogę być codziennie. :( POZDRAWIAM!

Tak, zdjecia dostalam, przepraszam ze jeszcze nie zrobilam. staram sie jak moge.
rozmowa o domek - chyba nic nowego. Dziewczyna ma sporo swoich podopiecznych, a Nesek jest dosc sporych gabarytow i dziewczyna sie nie podejmie w tej chwili

Posted

Nie ma sprawy Zuziu, dopóki nie mamy domu, nie śpieszy się ... a jak się ma Nesik? nadal fika smutne kółeczka w kojcu??? jak to w ogóle wygląda z jego warunkami mieszkalnymi, jest sam w kojcu czy z kumplami, wychodzi co dzień czy tylko jak się pojawi ktoś z wolontariuszy???

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='What May NN']dziewczyny co będzie jeśli nie znajdzie się miejsce dla Nesa??
Może tak być jak się reszta teamu zgodzi:). Ale też mogę komuś funkcję skarbnika przekazać. Na moje konto wpłynęły pieniądze i stan kasy podałam w poscie nr 181, jutro całkowicie uporządkuję finanse. Coś mogło wpłynąć jak byłam na urlopie.
Nes nadal w schronie. Mam dobry domek i Nes jest brany pod uwagę. Zobaczymy. Wchodzi w gre Kobra lub Nes. W środę domek przyjedzie zobaczyć kandydatów. Chyba pospieszyłyśmy się ze zbieraniem kasy, więc teraz moze poczekajmy aż znajdzie się odpowiednie DT. Co Ty na to K&M?

Posted

mam nadzieję ze w weekend w koncu uda mi się w pełni uporządkować wątek. Na wyrabiam czasowo. Pani wstępnie optuje za Kobrą. Ale jeszcze psów nie widziała więc moze zmieni zdanie. Trudno cokolwiek na ten temat pisać, bo oba psy są mi barzdo bliskie i oba potrzebuja barzdo domu.

Posted

W poście nr 3 wpisalam wszystkie wpłaty. RAZEM jest 505 zł. Nie wszyscy wpłacili co się deklarowali, więc jeżeli było by coś konkretnego można by uzbierać jeszcze troche więcej.

Co dalej?
Na pewno trzeba ponownie ruszyć z ogłoszeniami. Jest nowy tekst i zdjęcia. Ze skarpety schroniskowej by poszło na ogłoszenia.
A co z DT?
Czy jest jakaś szansa?