Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Aikowa Trójca ;) I Sabinka :) aikowo, podeślij mi łózkowe fotki do ocenzurowania i te śliczne jak Sabina z Pixelkiem śpią pyszczek przy pyszczku ;) Quote
Andzike Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Sabina i Pixel :) Sabina i Goldunio :) Cała trójeczka :) I cudna morda solo :D Czemu nikt nie chce takiego pięknego psa???? Quote
Florentynka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No czemu? Dwa ostatnie zdjęcia - koniecznie wykorzystać w ogłoszeniach! Quote
aikowo Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 cały weekend przesiedzieliśmy z psiurami w domu.... oby przyszły był bardziej łaskawy:) Quote
Andzike Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='aikowo']cały weekend przesiedzieliśmy z psiurami w domu.... oby przyszły był bardziej łaskawy:)[/QUOTE] Oby, bo Nelka też mocno znudzona... :( Quote
Andzike Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Czy ktoś coś wie odnośnie jakiegoś szybkiego, preżnego bazarku ogłoszeniowego? Saba musi znaleźć dom - czuje się panią podwórka, niestety aikowy Pixel też i na tym tle coraz częściej dochodzi między nimi do scysji. W takim starciu Pixelek nie ma szans :( robi się nieciekawie, bo Pixel zaczyna się jej bać, a Sabie to jeszcze bardziej na łapę i wykorzystuje fakt, ze ma przewagę :( Na czas pobytu aikowo w pracy Saba i Pixel muszą byc odseparowane, co logistycznie nie jest prostym rozwiązaniem :( Saba to cudny pies, ale zdecydowanie jedynaczka ... Dzika_Figa, czy allegro jest jeszcze ważne? Jeśli nie to zrobiłabyś kolejne uwzględniając nowe zdjęcia? Bardzo, bardzo proszę w imieniu pogryzionego Pixelka... Quote
aikowo Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 tak! bardzo proszę i w imieniu Goldunia który całym sercem jest pacyfistą i nierozumie tej atmosfery.... :( Quote
aikowo Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Wczoraj mój ulubiony Teść sprawił mi krzaczki truskawek, za które od razu zabrała się Saba, bynajmniej nie ograniczając się owoców:) Ratując dobytek truskawki stały się wiszącymi truskawkami :) A sadzonki będą "latające" ;) Quote
Andzike Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To już wiadomo czemu słoneczniki i groszek nie wychylają się z ziemi... ;) Jak sytuacja z Pixelkiem? Quote
Andzike Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Dodam nowe zdjęcia Sabinki do allegro[/QUOTE] Super, dziękujemy bardzo :) Niech no w końcu ktoś sensowny po Sabinę zadzwoni... Quote
Romka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Andzike']Super, dziękujemy bardzo :) Niech no w końcu ktoś sensowny po Sabinę zadzwoni...[/QUOTE] Mogę odstąpić 1 miejsce w moim pakiecie...to tak w ramach współpracy...;)napiszę na wątku bazarkowym... Quote
Andzike Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Romka']Mogę odstąpić 1 miejsce w moim pakiecie...to tak w ramach współpracy...;)napiszę na wątku bazarkowym... Romka, wielkie, wielkie dzięki ! :) Ajeczka, wrzuć tekst tutaj :) http://www.dogomania.pl/threads/209150-Zako%C5%84czony-gt-OG%C5%81OSZENIA-45-za-5z%C5%82-oraz-AKTUALIZACJA-na-karm%C4%99?p=17201009&viewfull=1#post17201009 Quote
aikowo Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 wow super dziękuję pięknie Romka :) Może Saba wreszcie pójdzie... Dzika Figa dziękuję za wklejenie nowych zdjęć :) Zabieram się pisania :) aha a groszek wyszedł <jupi> słoneczniki jeszcze się zastanawiają ;) Quote
Andzike Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 No mogłaby już pręgowana królowa znaleźć swój dom... Groszek:bigcool:, słoneczniki :scream7: ;) Quote
Dzika_Figa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Dodałam kilka nowych zdjęć, ale jakaś niemrawa ta aukcja. [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1699657932[/url] Andzike albo Aikowo, proszę napisać suce nowy, piękny, zwalający z nóg tekst. I zrobimy nowe, piekne, zwalające z nóg allegro. Quote
aikowo Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 ciiiii nie chcę zapeszac ale słaby ruch przyniósł efekt i zadzwoniła Pani.... jedziemy z andzike na wizyte w niedziele.... trzymajcie kciuki:)... ciii.... Quote
aikowo Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Adopcja niestety się nie udała... szczególy zostawię bez komentarza..... chyba że Andzike chce coś dodac.... Quote
Dzika_Figa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ech... Dobra, to proszę mi napisać śliczny i porywający tekst, jedna albo druga. Sama sie nie podejmę, bo za mało o Sabie wiem. No, chyba, że mi zrobicie listę słów, które powinny się w tekście pojawić, to spróbuję. Quote
Andzike Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ja nie mam lekkiego pióra, nie podejmuje się - u mnie to zawsze tylko te łańcuszki dobrych serc wystepują.... Saba jest: - mądra - śliczna - uparta ... - nie może miec za właściciela tzw. "ciepłych kluchów" - super w stosunku do ludzi i dzieci (zero agresji) - najlepiej jedyny pies w domu (a idealnie, gdyby była jedyny zwierzęciem w ogóle) - super stróż - umie siadać i kłaść się na komendę - pięknie jezdzi samochodem (najchętniej na siedzeniu) - wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona - ma niecały rok, waży z 20-25kg (aikowo ją ładnie pasie ;) ) Zdołowane jesteśmy z Aikowo strasznie... wszystko zapowiadało się tak super... :( a wyszło jak zwykle :( Quote
Recommended Posts