aikowo Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Na początku kontakt z Rzeszowem był super, po pytaniu o wizyte przedadopcyjna jest cisza...... ma nadzieję, że ktoś nie ma dostępu do konat poprostu a nie jakiś szczyl co chce mieć psa morderce :( zadzwoniła też Pani z Warszawy ale chce psa tylko na dwór. Jak macie kandydatki, młode lubiące psy i tylko na dwór aha i duże to poproszę linki na pw. Pani wydaje się ok :) A saba zdjęła pancerne ubranko, szwy zeżarte.... dzisiaj po pracy jedziemy do weta niech to zobaczy .... bestia jedna :) Quote
aikowo Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Zapomniałam się pochwalić!! Wet był Sabą zachwycony :) Że taka czysta i ładnie odżywiona:) hehehehe komu przepis na psi tucz ;) hę? ;) Quote
Andzike Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 aikowo napisał(a): hehehehe komu przepis na psi tucz ;) hę? ;) Miiiii!!! Neska coś niespecjalnie chce przytyć ... :( a jak szwy? wszystko ok? Quote
mamanabank Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 J te chcę, bo Didek chudin Cy te klwitury się n mnie uwięły??? Nie m " " i nie m " " Cego brkuje, kto gdnie? Quote
Andzike Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 mamanabank napisał(a):J te chcę, bo Didek chudin Cy te klwitury się n mnie uwięły??? Nie m " " i nie m " " Cego brkuje, kto gdnie? Zacytuję, bo oplułam monitor :D :D :D brakuje z i a ;) Quote
mamanabank Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Brwo :-) Moe to proroctwo jkieś, brmię po Cesk trochę, nie? O pacz! Odblokowało się! Uff, nie wiem o co chodzi, nowiutka klawiatura i takie numery! PW do koosiek pisałam pół godziny a i z wstawiając za pomocą ctrl+c i ctrl+v, masakra. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Muszę się nacieszyć :-) Quote
Andzike Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja miałam ostatnio problem ze spacją - nagromadziło mi się mnóstwo cholerstwa pod klawiszami... Ale i tak żadna z nas nie przebije tego ;) http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/98697-pomuszcie.png Quote
aikowo Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 hehehehe jak będę w łowiczu to pare puciek i przepis podrzucę:) Saba ma urbranko nr 5 z czego jest to 2 pancerne... Zobaczymy... wytrzymała 24 h ale była w Emmie pod czujnym okiem wszystkich:) dzisiaj i jutro pod okiem teściowej, może liczyć na reprymendę za zeżeranie ale już na poprawienie nie :( po akcji kości jak czipsiki teściówka ma respekt ;) Hehehehe Komu, komu bestję do domu? P.S. Nikt w weekend nie dzwonił :( Quote
aikowo Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 hop Sabeńko do góry może ktoś się tobą zainteresuje :) Quote
Andzike Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Widzę, że u Sabinki cisza... nikt nie chce bestii? Coś czuję, że liczba psów na wakacjach przekroczy nam zakładaną ilość... ;) Quote
Andzike Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Romka napisał(a):Z adopcjami generalnie cisza...co się stało? Nikomu się nie chce układać planów wakacyjnych pod kątem psa... :( A przecież pies w żaden sposób nie ogranicza wyjazdów... Quote
mamanabank Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ani ładne bardziej, ani mniej, siedzą, czekają... Quote
aikowo Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 no nic pojedziemy w... 5 - tkę :) bestia zeżre neskę drugie dnia :) wrócimy w 4 no chyba ze jakiegoś wsiowego burka zanektujemy (nie pierwszy nie ostatni) ;) Quote
Andzike Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 aikowo napisał(a):no nic pojedziemy w... 5 - tkę :) bestia zeżre neskę drugie dnia :) wrócimy w 4 no chyba ze jakiegoś wsiowego burka zanektujemy (nie pierwszy nie ostatni) ;) Tyle, że ja miałam wziąć Czaputka na tymczas w sierpniu ;) Każdy będzie miał swojego psa :D Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Sabince zdecydowanie dobrze zrobiła sterylka - wczoraj poza kilkoma spięciami, o dziwo z Nelkę (niestety nieświadomie prowokowanymi przez Nelkę:roll:) między suczynami był względny spokój ;) Powtarzam - względny ;) Nie rozumiem, czemu po takie cudo nikt nie dzwoni... Stadko ;) Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No na tym wątku mam odpowiedz jak zachowywała się Saba...pytam o to na wątku Neski...no i wiem,względny spokój panował...tak się domyślałam...to tak jakby mojej Romce,nagle coś się odmieniło...niemożliwe:shake:...każda sytuacja jest dobra,zeby przyłożyć komuś jak przyjdzie ochota:diabloti:...taki charakterek...:p;) Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 W porównaniu z poprzednimi wizytami teraz było miodzio ;) Ale fakt, że nie zostawiłybyśmy suczy samych bez nadzoru - nie do końca wierzymy bestii ;) Co ciekawe Saba interweniowała jak Nelka z Neską się bawiły "w stylu Nelki" czyli podchodząc pod lekką agresję ;) Quote
aikowo Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Myślę, że Saba jest Panią sytuacji, jeżeli jest zamieszanie natychmiast rozstawia po kątach :) Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dziewczyny, jest dom do sprawdzenia dla Saby w KRAKOWIE :) Florentynka, masz jakieś typy?:cool3: Podejrzewam, że ze względu na blond dzieciaka jesteś ograniczona czasowo, ale może kogoś polecisz? Aikowo ma adres :) Quote
Florentynka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dawać ten adres. Najwyżej blondyna pojedzie ze mną na przedadopcyjną. Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Florentynka napisał(a):Dawać ten adres. Najwyżej blondyna pojedzie ze mną na przedadopcyjną. Bosko. Już ścigam aikowo :) wielkie dzięki! Quote
Andzike Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Dzika_Figa napisał(a):kurde, no, wreszcie! Trzymam kciuki!!! No dobrze by było. Może i po Neskę ktoś w końcu zadzwoni... Quote
aikowo Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Dzisiaj zadzwoniła Pani z Marek pod Wawą:) Andzike pojedziesz ze mną? Nie ukrywam że im bliżej bym miała Sabę tym lepiej:) Quote
Recommended Posts