aikowo Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 wszystkie pieseczki w zdrowu ale Sabina niestety wylądowała na karnym jeżyku w związku z ryczeniem na suczki w czszególności na Neskę :( oj nie nadaja się ona do domu z suczkami Ranna jest tylka Sabina na spacerze rozcieła sobie poduszkę, zdjęcia psa zabezpieczonego w skarpecie wieczorem :) Quote
Romka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 aikowo napisał(a):wszystkie pieseczki w zdrowu ale Sabina niestety wylądowała na karnym jeżyku w związku z ryczeniem na suczki w czszególności na Neskę :( oj nie nadaja się ona do domu z suczkami Ranna jest tylka Sabina na spacerze rozcieła sobie poduszkę, zdjęcia psa zabezpieczonego w skarpecie wieczorem :) Tak czułam,najsłabsza w stadzie to spuścimy jej łomot...moja Romka też to ma... Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Romka napisał(a):Tak czułam,najsłabsza w stadzie to spuścimy jej łomot...moja Romka też to ma... A Neska jest niezła, bo sama podchodziła do Saby i się podkładała... ;) Kochana pierdółka moja. Saba jest piękna - wieczorem wstawię jej zdjęcia na postronku ;) I jeszcze jedno ... Ajka równie dumna co piękna to nie poprosi, więc ja poproszę za nią. Sabę trzeba wysterylizować - koszt u tego weta co kastrował Pixela i Marcela - 250zł. 150zł da Akcja Sterylizacja, 50zł ja przekazuję od swoich tymczasowiczów (czyli tak naprawdę od Was kochane:loveu:), brakuje jeszcze 50zł - kto mógłby dołożyć grosik??? Aikowo dopiero co odrobaczyła całe towarzystwo (ze względu na Sabę musiała odrobaczyć też dwa swoje burki i trzy koty, więc są to jakieś koszty) + zabezpieczyła Sabinkę przeciw kleszczom. Jedzenia pochłanianego przez Sabinę nie liczę ;) Quote
Romka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Skarpeta łowicka dołoży 25 zł...zaraz powiadomię dziewczyny... Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A czy akcja-kastracja na pewno zaakceptowała kandydaturę Saby? Mam nadzieję, że tak! Ja niestety nie mam jak pomóc... Quote
Romka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 mamanabank napisał(a):A czy akcja-kastracja na pewno zaakceptowała kandydaturę Saby? Mam nadzieję, że tak! Ja niestety nie mam jak pomóc... Wejdż na skarpetę i wyraż zdanie... Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Romka napisał(a):Skarpeta łowicka dołoży 25 zł...zaraz powiadomię dziewczyny... Bardzo dziękujemy!!! Na skarpetę łowicką zawsze można liczyć :) mamanabank napisał(a):A czy akcja-kastracja na pewno zaakceptowała kandydaturę Saby? Mam nadzieję, że tak! Ja niestety nie mam jak pomóc... Tak, zgodziła się :) Quote
aikowo Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Dziewczyny dziękuję pieknie :) Jestem niestety w finansowej d..... mam nadzieję, że jeszcze w wakacje odbiję się :) Biorę na siebie szczepienie saby przeciwko wściekliżnie i niezbęde szczepienia przed operacją :) Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Andzike napisał(a):Bardzo dziękujemy!!! Na skarpetę łowicką zawsze można liczyć :) Tak jak skarpeta łowicka zawsze może liczyć na Was :loveu: Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Goldunio i Sabinka z chwilowo ograniczoną wolnością ;) Z Neską w tle :) Mordercze spojrzenie na Nelkę ;) Sabinka chciała interweniować, ale się nie dało... Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tutaj chyba chciala się przywitać z Neską ;) Piękna jest :D Quote
mamanabank Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kurczę, co to za mieszanka jest? Te ciężkie uszy i masywna kufa, skąd się wzięły? Quote
Andzike Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mamanabank napisał(a):Kurczę, co to za mieszanka jest? Te ciężkie uszy i masywna kufa, skąd się wzięły? Jaka by nie była to jest piękna. Wiecie, że ona nie jest jakoś specjalnie większa od Neski? Quote
Romka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Na tym zdjęciu to widać,że jest "koleżanka":cool3: Neski...mina super...;) Quote
Romka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ja też zajrzałam pod nieobecność wczasujących Andzike i aikowo... Quote
aikowo Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 jestem:) Sabcia w ostatni czwartek została zaszczepiona kombajnem na psie choroby, teraz czekamy dwa tygodnie na sterylke. Oj coś nasza Sabcia z mordercy ma, z tąd te uszy i kufa a jak chrupie kości.... jak czipsiki ;) Ale jest kochana mimo że oszczędna w wyrażaniu uczuć to raz na jakiś czas liźnie tym swoim wielkim ciepłym jęzorem :) Quote
mamanabank Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 A koty chce zjeść? "chrupie kości jak czipsiki" - dobre porównanie! Quote
Florentynka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No kufa, klata i sylwetka molosa, a Wy tu mówicie że nieduża... Może ją poreklamować jako miniaturowego molosa? Quote
aikowo Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 mistrzem prędkości w wykonywaniu poleceń to on nie jest - typowy molos ;) kotków nie jada na początku piszczała żeby sprawdzić co to takiego jest ale pare bokserskich ciosów w nos od kociej wysokości i Sabina zachowuje rezerwę. Quote
aikowo Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Niestety Ania siostra mojego TZ nie może wziąć Saby, boi się, że nie będzie w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków :( Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach. Quote
Romka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No to podrzucę Sabę,znajdzie domek...jest pięknym psem... Quote
Florentynka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Aikowo - podeślij tekst i zdjęcia Saby: http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99.Do-14.05 Kupiłam jej w prezencie pakiecik ogłoszeń. Quote
aikowo Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 no za chwilkę będą ogłoszenia mam nadzieję, że telefon mój się nie rozerwie ;) Quote
Recommended Posts