Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystkie pieseczki w zdrowu ale Sabina niestety wylądowała na karnym jeżyku w związku z ryczeniem na suczki w czszególności na Neskę :( oj nie nadaja się ona do domu z suczkami
Ranna jest tylka Sabina na spacerze rozcieła sobie poduszkę, zdjęcia psa zabezpieczonego w skarpecie wieczorem :)

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aikowo napisał(a):
wszystkie pieseczki w zdrowu ale Sabina niestety wylądowała na karnym jeżyku w związku z ryczeniem na suczki w czszególności na Neskę :( oj nie nadaja się ona do domu z suczkami
Ranna jest tylka Sabina na spacerze rozcieła sobie poduszkę, zdjęcia psa zabezpieczonego w skarpecie wieczorem :)

Tak czułam,najsłabsza w stadzie to spuścimy jej łomot...moja Romka też to ma...

Posted

Romka napisał(a):
Tak czułam,najsłabsza w stadzie to spuścimy jej łomot...moja Romka też to ma...

A Neska jest niezła, bo sama podchodziła do Saby i się podkładała... ;) Kochana pierdółka moja.
Saba jest piękna - wieczorem wstawię jej zdjęcia na postronku ;)

I jeszcze jedno ...
Ajka równie dumna co piękna to nie poprosi, więc ja poproszę za nią.
Sabę trzeba wysterylizować - koszt u tego weta co kastrował Pixela i Marcela - 250zł.
150zł da Akcja Sterylizacja, 50zł ja przekazuję od swoich tymczasowiczów (czyli tak naprawdę od Was kochane:loveu:), brakuje jeszcze 50zł - kto mógłby dołożyć grosik???

Aikowo dopiero co odrobaczyła całe towarzystwo (ze względu na Sabę musiała odrobaczyć też dwa swoje burki i trzy koty, więc są to jakieś koszty) + zabezpieczyła Sabinkę przeciw kleszczom.
Jedzenia pochłanianego przez Sabinę nie liczę ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
A czy akcja-kastracja na pewno zaakceptowała kandydaturę Saby? Mam nadzieję, że tak! Ja niestety nie mam jak pomóc...

Wejdż na skarpetę i wyraż zdanie...

Posted

Romka napisał(a):
Skarpeta łowicka dołoży 25 zł...zaraz powiadomię dziewczyny...

Bardzo dziękujemy!!! Na skarpetę łowicką zawsze można liczyć :)

mamanabank napisał(a):
A czy akcja-kastracja na pewno zaakceptowała kandydaturę Saby? Mam nadzieję, że tak! Ja niestety nie mam jak pomóc...

Tak, zgodziła się :)

Posted

Dziewczyny dziękuję pieknie :)
Jestem niestety w finansowej d.....
mam nadzieję, że jeszcze w wakacje odbiję się :)
Biorę na siebie szczepienie saby przeciwko wściekliżnie i niezbęde szczepienia przed operacją :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Kurczę, co to za mieszanka jest? Te ciężkie uszy i masywna kufa, skąd się wzięły?

Jaka by nie była to jest piękna. Wiecie, że ona nie jest jakoś specjalnie większa od Neski?

Posted

jestem:)
Sabcia w ostatni czwartek została zaszczepiona kombajnem na psie choroby, teraz czekamy dwa tygodnie na sterylke.
Oj coś nasza Sabcia z mordercy ma, z tąd te uszy i kufa a jak chrupie kości.... jak czipsiki ;)
Ale jest kochana mimo że oszczędna w wyrażaniu uczuć to raz na jakiś czas liźnie tym swoim wielkim ciepłym jęzorem :)

Posted

mistrzem prędkości w wykonywaniu poleceń to on nie jest - typowy molos ;)
kotków nie jada
na początku piszczała żeby sprawdzić co to takiego jest ale pare bokserskich ciosów w nos od kociej wysokości i Sabina zachowuje rezerwę.

Posted

Niestety Ania siostra mojego TZ nie może wziąć Saby, boi się, że nie będzie w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków :(
Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach.