Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emilia2280']Elu zuuuota, okulary na nos wlóóóózzz hihi. Masz adres mailowy podany ;p[/QUOTE]

O kurtka na wacie, faktycznie soreczki. Najnormalniej przegapiłam :oops:

Posted

Kastor w gore, no i co ? mam przeslac kase? czy kupowac witaminki? a moze cos jeszcze by sie psiurowi przydalo? zabaweczki? smycz?
do zobaczenia piekny!

Posted

No,jutro "góra" wraca z urlopu,bede pewnie miała zatwierdzony tekst.
Dziewczyny-zabaweczki dla Kastora nie,on jest z zazdrosnną panna w boksie,ale jak macie nadmiar to oczywiscie przydadza sie dla innych psow. Witaminy lepiej do mnie,chciałabym je podawac osobiscie.Smycze mam dwie,od lat te same i nie zamienię ich na żadne inne ;) Jakbym mogla o cos prosic to o szampony,jakiekolwiek.

Teraz dobre wieście (w sumie jedyne dobre z dziesiejszego dnia),Kastor i Kara maja znowu duzy wybieg. Biegają,stróżują i maja świetny ubaw z ludzi. Jest nadzieja,ze Kastor znowu schudnie. Odżyły,widac gołym okiem. Kara nawet za bardzo odżyła.
Chyba im jest lepiej,bo na spacerach robia sie coraz bardziej nieznośne ;)

Grubas:

bardzo sie ciesze,ze on nie tylko mnie sie podoba.

Posted

brazowa1 napisał(a):
No,jutro "góra" wraca z urlopu,bede pewnie miała zatwierdzony tekst.
...

O jaki tekst chodzi, czy ten do ogłoszeń ?

Jeśli on z takiej małej misusi jada, to nic dziwnego, że ma takie gabaryty :evil_lol:

Posted

wellington napisał(a):
Emilia bardzo lubi grubasy, im wiekszy brzuch tym bardziej jej przypada do gustu :shake:

aaaahahaaa, a to mnie jedna wydala. ale to dotyczy tylko kotów- obrzydliiiwieee tlustych kocurów :diabloti:, psy nie wygládajá juz tak wdziécznie z mega brzuszyskiem :shake:

Brázowa, o jakiej "górze" piszesz? ktos Ci tekst dzisiaj poda? A ja nadal nie mam Twoich danych na pw i witaminy czy szampon stojá w miejscu. Halo, jak juz tu bywasz rzadko to choc odpisuj do rzeczy :eviltong:

Posted

" Góra" to kierownictwo ;) urlopowało się.Zyjemy w zgodzie ,dlatego o wszystkim co robie,staram sie informować,żeby zaufania nie podkopać. I ta metoda działa.
Przepraszam,wszystko juz poslalam na PM.

Miseczka jest na wodę....hahhahahahah. Kastor duzo nie je,on tylko dobrze wykorzystuje wszystko,co zje.
Koleżanka Kara jest suczka padaczkową, może byc tylko z Kastorem,sa jak dobre małżeństwo.

Posted

Szamponiki są, witaminki też, dorwałam się na chwilę do neta - to piszę i hopaj w górę Kastorku, jak wrócimy z wywczasów (taaa, wywczasy z egzaminami połączone, wrrr) to się zameldujemy z dostawą

Posted

Itske, wstaw nazwy czy link tego co wyslalas to ja sie nie bédé dublowac.

ja dzis dopiero dostalam komórké na pw od brázowej to mogé zamawiac. kobita zalatana, nie sposób jej dorwac ;p

Posted

emilia2280 napisał(a):
Itske, wstaw nazwy czy link tego co wyslalas to ja sie nie bédé dublowac.

;p

Nic nie wysłałam, zawiozę osobiscie, a może i się uda wilekopsa pomiziać?
w domu mam, a że mnie tam nie ma, za to mam sklerozę, to nie wiem, co mam - witaminy :-) i coś na stawy - tyle wiem :-), jak wrócę to sparwdzę i napiszę

Posted

Jaki fajny czarny klusek ;)

Emilia, jak lubisz tłuste kocury, to mam coś dla ciebie- mój tymczasowicz Pupus (kot był babci, babcia poszła do domu opieki, kot do schronu), sześcioletni, wielki, bury i megatłusty- waży ok 10 kg......

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='ulvhedinn']Jaki fajny czarny klusek ;)

Emilia, jak lubisz tłuste kocury, to mam coś dla ciebie- mój tymczasowicz Pupus (kot był babci, babcia poszła do domu opieki, kot do schronu), sześcioletni, wielki, bury i megatłusty- waży ok 10 kg......

Marzé o takim, ale nie mogé wziác nic zywego do domu, az moje dziecié (obecnie 7-letnie) przeminie. Ale potem zaczné wlasnie od szukania megatlustego koootaaa :> a potem psa, albo 2, zeby sié hierarchia od razu zrobila, a nie jak teraz mam egoistké jedynaczké.

Brázowa, ja nadal nic dziadu nie kupilam, bo nie chcialam dublowac sié z Itske, ale cisza. Aaa, ogloszenia tez wykupione ma Ela, ale tekstu niii.

Posted

[quote name='emilia2280']Marzé o takim, ale nie mogé wziác nic zywego do domu, az moje dziecié (obecnie 7-letnie) przeminie. Ale potem zaczné wlasnie od szukania megatlustego koootaaa :> a potem psa, albo 2, zeby sié hierarchia od razu zrobila, a nie jak teraz mam egoistké jedynaczké.

Brázowa, ja nadal nic dziadu nie kupilam, bo nie chcialam dublowac sié z Itske, ale cisza. Aaa, ogloszenia tez wykupione ma Ela, ale tekstu niii.
Brązową wcięło ?

Posted

emilia2280 napisał(a):
No chiba wciélo ;/ Wywalilam banerek z podpisu, bo tu i tak nic sié nie dzieje jakby kto zajrzal ;/

Masz rację, ja też to zrobię.

• 9 months later...
Posted

Kastor odszedł wczoraj,myslę,ze nagle i szybko ,bo znaleziono go w budzie,nie na zewnątrz. Wiedziałam,że jego kres sie zbliża,ale myslałam,ze mamy czas,jeszcze z pół roku,na pewno lato...jeszcze muszę się z tą myślą oswoić.

Posted

Szkoda, że nie dostał szansy.
Biedny psiak odszedł w zimnej schroniskowej budzie w samotności :( Nie musiało tak być.