emilia2280 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 hehe, to ja poproszé pelen adres dostawy i numer kom. chyba najlepiej Twój brázowa? bo do schroniska chyba strach posylac? no i nie bédá wiedzieli dla kogo to i po co ;p Quote
elik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='emilia2280']Elu zuuuota, okulary na nos wlóóóózzz hihi. Masz adres mailowy podany ;p[/QUOTE] O kurtka na wacie, faktycznie soreczki. Najnormalniej przegapiłam :oops: Quote
Itske Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Kastor w gore, no i co ? mam przeslac kase? czy kupowac witaminki? a moze cos jeszcze by sie psiurowi przydalo? zabaweczki? smycz? do zobaczenia piekny! Quote
brazowa1 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 No,jutro "góra" wraca z urlopu,bede pewnie miała zatwierdzony tekst. Dziewczyny-zabaweczki dla Kastora nie,on jest z zazdrosnną panna w boksie,ale jak macie nadmiar to oczywiscie przydadza sie dla innych psow. Witaminy lepiej do mnie,chciałabym je podawac osobiscie.Smycze mam dwie,od lat te same i nie zamienię ich na żadne inne ;) Jakbym mogla o cos prosic to o szampony,jakiekolwiek. Teraz dobre wieście (w sumie jedyne dobre z dziesiejszego dnia),Kastor i Kara maja znowu duzy wybieg. Biegają,stróżują i maja świetny ubaw z ludzi. Jest nadzieja,ze Kastor znowu schudnie. Odżyły,widac gołym okiem. Kara nawet za bardzo odżyła. Chyba im jest lepiej,bo na spacerach robia sie coraz bardziej nieznośne ;) Grubas: bardzo sie ciesze,ze on nie tylko mnie sie podoba. Quote
wellington Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Emilia bardzo lubi grubasy, im wiekszy brzuch tym bardziej jej przypada do gustu :shake: Quote
elik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 brazowa1 napisał(a):No,jutro "góra" wraca z urlopu,bede pewnie miała zatwierdzony tekst. ... O jaki tekst chodzi, czy ten do ogłoszeń ? Jeśli on z takiej małej misusi jada, to nic dziwnego, że ma takie gabaryty :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 wellington napisał(a):Emilia bardzo lubi grubasy, im wiekszy brzuch tym bardziej jej przypada do gustu :shake: aaaahahaaa, a to mnie jedna wydala. ale to dotyczy tylko kotów- obrzydliiiwieee tlustych kocurów :diabloti:, psy nie wygládajá juz tak wdziécznie z mega brzuszyskiem :shake: Brázowa, o jakiej "górze" piszesz? ktos Ci tekst dzisiaj poda? A ja nadal nie mam Twoich danych na pw i witaminy czy szampon stojá w miejscu. Halo, jak juz tu bywasz rzadko to choc odpisuj do rzeczy :eviltong: Quote
brazowa1 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 " Góra" to kierownictwo ;) urlopowało się.Zyjemy w zgodzie ,dlatego o wszystkim co robie,staram sie informować,żeby zaufania nie podkopać. I ta metoda działa. Przepraszam,wszystko juz poslalam na PM. Miseczka jest na wodę....hahhahahahah. Kastor duzo nie je,on tylko dobrze wykorzystuje wszystko,co zje. Koleżanka Kara jest suczka padaczkową, może byc tylko z Kastorem,sa jak dobre małżeństwo. Quote
Itske Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Szamponiki są, witaminki też, dorwałam się na chwilę do neta - to piszę i hopaj w górę Kastorku, jak wrócimy z wywczasów (taaa, wywczasy z egzaminami połączone, wrrr) to się zameldujemy z dostawą Quote
emilia2280 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Itske, wstaw nazwy czy link tego co wyslalas to ja sie nie bédé dublowac. ja dzis dopiero dostalam komórké na pw od brázowej to mogé zamawiac. kobita zalatana, nie sposób jej dorwac ;p Quote
brazowa1 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Juz teraz będzie łatwiej mnie dorwac :) Kastor i Kara. http://www.youtube.com/watch?v=oY1_3pikJQ4 Prosze powiedzcie Karze,że skubanie z ekscytacji jest niedozwolone! Quote
Itske Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 emilia2280 napisał(a):Itske, wstaw nazwy czy link tego co wyslalas to ja sie nie bédé dublowac. ;p Nic nie wysłałam, zawiozę osobiscie, a może i się uda wilekopsa pomiziać? w domu mam, a że mnie tam nie ma, za to mam sklerozę, to nie wiem, co mam - witaminy :-) i coś na stawy - tyle wiem :-), jak wrócę to sparwdzę i napiszę Quote
brazowa1 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Itske ,ino umów się ze mna,ok? To wezme towarzystwo na spacer. Karą proszę sie nie przejmowac,ona czasem straszy. Quote
elik Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ogłoszenia zapłacone, czekają na tekst. Przydałyby się także ładne zdjęcia - od nich zależą szanse na domek :) Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jaki fajny czarny klusek ;) Emilia, jak lubisz tłuste kocury, to mam coś dla ciebie- mój tymczasowicz Pupus (kot był babci, babcia poszła do domu opieki, kot do schronu), sześcioletni, wielki, bury i megatłusty- waży ok 10 kg...... Quote
brazowa1 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 wykąpany,w czasie kapieli jest wspaniały,oby każdy pies był taki i wcale nie jest otyły,tylko zwyczajnie gruby,mam wrażenie,że od przenosin zrzucił troche . Quote
emilia2280 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='ulvhedinn']Jaki fajny czarny klusek ;) Emilia, jak lubisz tłuste kocury, to mam coś dla ciebie- mój tymczasowicz Pupus (kot był babci, babcia poszła do domu opieki, kot do schronu), sześcioletni, wielki, bury i megatłusty- waży ok 10 kg...... Marzé o takim, ale nie mogé wziác nic zywego do domu, az moje dziecié (obecnie 7-letnie) przeminie. Ale potem zaczné wlasnie od szukania megatlustego koootaaa :> a potem psa, albo 2, zeby sié hierarchia od razu zrobila, a nie jak teraz mam egoistké jedynaczké. Brázowa, ja nadal nic dziadu nie kupilam, bo nie chcialam dublowac sié z Itske, ale cisza. Aaa, ogloszenia tez wykupione ma Ela, ale tekstu niii. Quote
elik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='emilia2280']Marzé o takim, ale nie mogé wziác nic zywego do domu, az moje dziecié (obecnie 7-letnie) przeminie. Ale potem zaczné wlasnie od szukania megatlustego koootaaa :> a potem psa, albo 2, zeby sié hierarchia od razu zrobila, a nie jak teraz mam egoistké jedynaczké. Brázowa, ja nadal nic dziadu nie kupilam, bo nie chcialam dublowac sié z Itske, ale cisza. Aaa, ogloszenia tez wykupione ma Ela, ale tekstu niii. Brązową wcięło ? Quote
emilia2280 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 No chiba wciélo ;/ Wywalilam banerek z podpisu, bo tu i tak nic sié nie dzieje jakby kto zajrzal ;/ Quote
elik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 emilia2280 napisał(a):No chiba wciélo ;/ Wywalilam banerek z podpisu, bo tu i tak nic sié nie dzieje jakby kto zajrzal ;/ Masz rację, ja też to zrobię. Quote
brazowa1 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Kastor odszedł wczoraj,myslę,ze nagle i szybko ,bo znaleziono go w budzie,nie na zewnątrz. Wiedziałam,że jego kres sie zbliża,ale myslałam,ze mamy czas,jeszcze z pół roku,na pewno lato...jeszcze muszę się z tą myślą oswoić. Quote
elik Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Szkoda, że nie dostał szansy. Biedny psiak odszedł w zimnej schroniskowej budzie w samotności :( Nie musiało tak być. Quote
brazowa1 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 pocieszam się,ze nie w zimnej, bo teraz wiosna. W zimie bardzo chciałam,żeby dożył wiosny i połaził po trawie,w sumie życzenie się spełniło :( Quote
emilia2280 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 szkoda psa, kazego szkoda umierajácego samotnie :( Quote
Recommended Posts