Hmmm Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Na razie wiem tyle że się w piesku zakochali, mężczyzna miał przez 17 lat jamnika. W sobotę przyjadą (z Krakowa) ze swoim zwierzaczkiem sprawdzić, czy się dogadają- wtedy dowiem się więcej. " przez Ciebie on jest tylko poniewierany, mi go żal, przechodzi z rąk do rąk..." - to słyszę od rana od mamy, najchętniej by go zostawiła. Wszystko było dobrze do puki dowiedziała się, że może pójdzie do nowego domku. Po rozmowie z tatą kazali mi podjąć decyzję. Quote
saphira18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 o kurcze... czyli decyzja należy do ciebie... ciężka sprawa, nie zazdroszcze:( informuj nas o postępach, i jeżeli możemy pomóc to pisz Quote
Hmmm Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 tak, należy do mnie (najłatwiej zwalić na kogoś)... na sobotę się umówiłam, zobaczymy czy Candy dogada się ze zwierzakiem, później się okaże. W sumie sama jestem w rozterce, od początku brałam go z myślą, żeby znaleźć mu dom, nawet mi nie przeszło przez myśl że może zostać. Mama ma cały czas nadzieję, że go zostawię, a mi najbardziej żal przyjaciela dla Sary, ona się nigdy nie bawiła z żadnym psem. Quote
saphira18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a jakiego zwierzaka mają ci państwo? no niestety musisz zadecydować, bo Candy jest pod twoją opieką:( wiesz głupio będzie jak oni przyjadą, wszystko będzie ok, a ty jednak psa zostawisz... znaczy wiesz Candy na pewno się ucieszy i my również:) nie umiem ci nic niestety podpowiedzieć... ale skoro rodzice się zgadzają... hmm sama nie wiem Quote
Hmmm Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 nie nie, na sobotę jesteśmy umówieni i jeśli wszystko będzie ok, to Candy pójdzie do nowego domku. Quote
joana Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 dziś przypadkiem zajrzałam na ten wątek i pomyślałam że psiak pewno zostanie u was. Bardzo się cieszę- tym bardziej że on najwidoczniej ciebie wybrał na opiekuna :) i suczka będzie miała kolegę... a on uroczy jest... te uszy:cool3: pozdrawiam Quote
saphira18 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 a nie mówiłam;) Candy masz WIELKIE szczęście!!!:):multi: Quote
JOMA Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No i co ?! - spodziewałaś się tego po swoich rodzicach ?! - my rodzice też potrafimy was jeszcze zaskoczyć :ylsuper: Bardzo się cieszę oczywiście ale z drugiej strony chyba straciliśmy fajny tymczasik :p No to pochwalę się, że mój pierwszy psi tymczas został i pierwsze 2 kocie tymczasy zostały, mamy jeszcze 2 świnki morskie z adopcji ale to już świadomie na stałe no i nie moje tylko Julki :diabloti: Ta wasza sunia musi być wspaniała - ile ludzi chciałoby mieć drugie zwierzę a rezydent się nie zgadza. Buziaczki dla suni co zgodziła się na TZ-ta :buzi: Quote
Hmmm Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='JOMA']No i co ?! - spodziewałaś się tego po swoich rodzicach ?! - my rodzice też potrafimy was jeszcze zaskoczyć :ylsuper: Bardzo się cieszę oczywiście ale z drugiej strony chyba straciliśmy fajny tymczasik :p No to pochwalę się, że mój pierwszy psi tymczas został i pierwsze 2 kocie tymczasy zostały, mamy jeszcze 2 świnki morskie z adopcji ale to już świadomie na stałe no i nie moje tylko Julki :diabloti: Ta wasza sunia musi być wspaniała - ile ludzi chciałoby mieć drugie zwierzę a rezydent się nie zgadza. Buziaczki dla suni co zgodziła się na TZ-ta :buzi:[/QUOTE] Tak, potrafią zaskoczyć :crazyeye: Sara wspaniała? :crazyeye: - to rzucająca się na wszystko i wszystkich, nienawidząca dzieci potworzyca :diabloti:- ona zaskoczyła najbardziej :loveu: Quote
Guest _Kamila Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Mówiłam! Mówiłam! Mówiłam! HA! Mówiłam ci to nawet na akcji, i co? Mówiłam! :evil_lol: :mad: Quote
Hmmm Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dzisiaj psiaki były na długim spacerku w lesie i Candy po raz pierwszy został spuszczony ze smyczy, zachowywał się wzorowo:multi: pilnował nas, przychodził na zawołanie, pod koniec nawet gonił za patykami :loveu: Quote
Hmmm Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='_Kamila']I co zostajesz przy tym imieniu?[/QUOTE] Na początku nie zmieniałam bo stwierdziłam że nowi właściciele pewnie mu zmienią, więc po co tyle zmian. Teraz już się przyzwyczailiśmy do tego imienia więc już tak zostanie;) Quote
Hmmm Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Wczoraj mieliśmy 2 powody do świętowania;) Sara kończyła 6 lat i minęły 4 tygodnie odkąd Candy jest u nas :loveu: Bardzo się ostatnio rozszczekał. Zrozumiał że zabawkami trzeba się dzielić z Sarą, już dokładnie wie co mu wolno a czego nie, jest bardzo grzeczny. Zrobił się z niego pies pół obronny :eviltong: nie chce wpuścić do mieszkania obcych, ale mogą go bez problemu głaskać;). Candy coraz chętniej bawi się z Sarą... ich zabawy są niecenzuralne. Quote
saphira18 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 ale ma ładną adresówkę:) super wygląda, a Sara też zadowolona:) Quote
Istar19 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 candy lepiej trafić nie mógł :D Martyna..ściągnij ten banerek z nim :P Quote
Hmmm Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 wiem że was tu zadręczam zdjęciami i wiadomościami mimo, że Candy ma już domek... ale muszę się z kimś podzielić moim szczęściem ;) (wytrzymajcie jeszcze trochę) Dzisiaj spędziliśmy dzień w lesie, Candy biegał za patykami i piłką, nie odchodził od nas za daleko, głównie leżał przy nas. W pewnym momencie dostał świra i zaczął biegać jak błyskawica pomiędzy drzewami (z tą nieszczęsną łapką w górze), nawet Sara za nim nie nadążała.Chyba podobają mu się takie wypady, był bardzo wesoły, kopał dołki i nawet się wykąpał. Poza tym byliśmy też u weterynarza i jestem w szoku, było mu obojętne co weterynarz mu robił, grzecznie stał, nie wyrywał się, nie piszczał, nie trząsł, w poczekalni wskoczył mi na kolana i grzecznie siedział- zupełne przeciwieństwo Sary. Jakby ktoś miał ochotę na więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/108748963789229609215/DzienNaSwiezymPowietrzu# https://picasaweb.google.com/108748963789229609215/Usmiech# Quote
soboz4 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 pierwsze zdjęcie - rewelacja!!! Wszystkie mi się podobają, ale te najbardziej i nie zanudzasz, bardzo lubię je oglądać! Quote
Recommended Posts