Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ja trochę się boje właśnie pociągu, bo po pierwsze te schody mnie przerażają(tzn właściwie Wene mogą), a do pks to nawet już nie próbuję, bo ostatnio koleś się nie zgodził i była lipa. Zastanawiam się też jak to będzie z tego Nowego Targu, bo też trze bydzie jechać jakimś busem... a z psami to cięzko echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt :shake::angryy: Quote
Tekla64 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no Wena w wersji letniej pieknie sie prezentuje nadrobilam troche bo dawno mnie nie bylo fajne fotki piekne zwierzaki alez macie bogate zycie towarzyskie!!! Quote
Tepes Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Fides79']echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt :shake::angryy: no własnie tu problemu nie ma bo sie go na ręce weźmie a gdzie ja psa prawie 40 kg wciągnę do pociągu:evil_lol: Quote
Culineo Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Tepes']no własnie tu problemu nie ma bo sie go na ręce weźmie a gdzie ja psa prawie 40 kg wciągnę do pociągu:evil_lol: ja sie boję też o moje 40 kg :D ale jak Wena będzie to może razem wsiądą :D a zdjęcia Wenoławy sliczne :loveu: Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Im starsza tym mniej podobna do leośków ale jest genialna, jedyna w swoim rodzaju, cudna bierzesz ją na zlot mam nadzieję ? ;> oj, gdzieś mi uciekł ten post i nie zauważyłam. Teraz to już w ogóle wygląda jak nic haha ;> no właśnie myślę, że wezmę. Tylko mam zamiar niedsługo się z nią wybrać na pkp i zobaczyć czy wejdzie właśnie po tych schodach echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt no właśnie takie są minusy dużego psa. Tak samo w pksie łatwiej pojechać z maluchem niż z wielkim psem, bo on zajmuje cały autobus... no Wena w wersji letniej pieknie sie prezentuje nadrobilam troche bo dawno mnie nie bylo fajne fotki piekne zwierzaki alez macie bogate zycie towarzyskie!!! hihi, dziękujemy :) ja sie boję też o moje 40 kg ale jak Wena będzie to może razem wsiądą a zdjęcia Wenoławy sliczne Wena miesiąc/dwa temu ważyła 35, więc leciutka jest - dam radę :evil_lol: i dzikujemy ;) Tepes, a próbowałaś z nim wejść? Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Tak samo w pksie łatwiej pojechać z maluchem niż z wielkim psem, bo on zajmuje cały autobus... no własnie ja nawet z moim małym psem (7,5kg) miałam niezłe cyrki w pks-esie:angryy: Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 a, no chyba, że tak - to ładnie... myślałam, że kierwocy nie chcą wpiuszczać bo wielgas zajmuje całe przejście, a mały może być na kolanach czy coś :) kilka jakiś starszych zdjęć Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 nie wiem czy to zdjęcie dodawałam, ale je lubię ;) [wyszkolpsa.pl] no i moje profilowe na fejsbie :lol: chciałam przesłać filmik, ale ładuje się już z pół godziny, więc chyba nic z tego :< Quote
Fides79 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 myślałam, że kierwocy nie chcą wpiuszczać bo wielgas zajmuje całe przejście, a mały może być na kolanach czy coś :smile: a gdzie tam na kolanach? broń boże! "na podłodze i w kagańcu!! bo ludzie mają uczulenia!!!! i siersc zostawi !!" http://img860.imageshack.us/img860/9841/dsc00717xi.jpg wygląda jakby za kare tak siedziała :roll: http://img90.imageshack.us/img90/4296/dsc07745800x533.jpg a to zdjęcia tak dla ochłody dałaś? ;) bardzo fajna ta fotografia :lol: Quote
anka11 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 no to nieźle, niektózy ludzie to są DZIWNI. Nas nie wpuścił głownie dlatego, że wszystkie miejsca były zajęte, a nie wiem jakby nas potraktował jakby było pusto wygląda jakby za kare tak siedziała haha za kare to raczej nie, bo to jkaby środek ciasnego pokoiku :lol: ona jak już chce wyjść na nocny spacer to tak przyłazi udaje takiego biednego psa hihi ;) Quote
Tina.Sara Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://img844.imageshack.us/img844/376/dsc00380qc.jpg genialne ma oczy :loveu: Quote
Tekla64 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 no na wchodzenie do roznych pojazdow i w rozne miejsca po roznych schodach nie ma innej metody jak trening!!! i oswajanie kiedys jakos przyjemniejsze byly kierowcy autobusow ja jakos mniej komplikacji dawno temu mialam i chyba dzis tego nie bardzo rozumam. twoje zdjecie w duecie mnie zachwycilo Quote
anka11 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 dziękujemy :) dzisiaj tylko rodzice byli na socjalizacyjnych, ale jest pare fot hihi buszujaca w zbozu :P wejscie szukanie smakow z pania Quote
Avaloth Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 haha kot miażdży :evil_lol::evil_lol: Syriusz to flat? ładny :) ale Wena ładniejsza :loveu: Quote
anka11 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 pierwszy raz widzialam zeby sie tak rozkladal :lol: tak flat, super sie dogaduja z Wena ;) z innymi psami zawsze sie znajdzie jakis minus, a oni razem tworza super 'pare' ;) Quote
Korenia Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 http://img854.imageshack.us/img854/6492/dsc01910zs.jpg Czemu ktoś usiadł na kocie i go rozpłaszczył ? :P Quote
Fides79 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ech piekna ta Wasza dziewczynka:loveu: kolezka Syriusz też super i ta mala kula ktora sie zaplątała także :p ale naleśnik z kota wymiata :roflt::roflt: Quote
ahedok Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jak jej się łapy wydłużyły :D piękna Wena :loveu: edit: a ten czarny przystojniak to kto? <Irys jest zazdrosny> ;) Quote
Tepes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='anka11'] Tepes, a próbowałaś z nim wejść? nie, bo jak idziemy np od babci i jedzie tramwaj to juz się tramwaju boi a co dopiero pociagu, nie no nie jedzie i tyle;) i tak będę miała "swojego" psa zlotowego:diabloti: a po 3 dniach jadę baju baju niestety http://img849.imageshack.us/img849/8756/dsc01967f.jpg :loveu: a kot fajny tuściutki:evil_lol: Quote
anka11 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Czemu ktoś usiadł na kocie i go rozpłaszczył ? :P pewnie nikt go nie zauważył - taki mały jest ten kot :eviltong: a ten czarny przystojniak to kto? <Irys jest zazdrosny> to tylko kolega - chyba hihihi ;> niech Irys się nie martwi ;) i tak będę miała "swojego" psa zlotowego tego pinczerka Ulv? :P wczoraj miałyśmy ostatnie spotkanie psich rozrabiaków, mam trochę zdjęć, ale nie chce mi się ich pomniejszać, więc póki co tylko się pochwalimy dyplomem i nowym legowiskiem(które musiało być szyte na miare :P) Quote
Fides79 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ooo brawo, dyplom super :lol: a legowisko rewelacja, eleganckie i jak widać po zadowolonej minie Weny bardzo wygodnie :p Quote
Tepes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ta "moją" niestety niedoszłą Laleczkę. fajne legowisko:) Quote
Recommended Posts