Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja trochę się boje właśnie pociągu, bo po pierwsze te schody mnie przerażają(tzn właściwie Wene mogą), a do pks to nawet już nie próbuję, bo ostatnio koleś się nie zgodził i była lipa. Zastanawiam się też jak to będzie z tego Nowego Targu, bo też trze bydzie jechać jakimś busem... a z psami to cięzko

echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt :shake::angryy:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt :shake::angryy:

no własnie tu problemu nie ma bo sie go na ręce weźmie a gdzie ja psa prawie 40 kg wciągnę do pociągu:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes']no własnie tu problemu nie ma bo sie go na ręce weźmie a gdzie ja psa prawie 40 kg wciągnę do pociągu:evil_lol:

ja sie boję też o moje 40 kg :D ale jak Wena będzie to może razem wsiądą :D a zdjęcia Wenoławy sliczne :loveu:

Posted

Im starsza tym mniej podobna do leośków
ale jest genialna, jedyna w swoim rodzaju, cudna
bierzesz ją na zlot mam nadzieję ? ;>

oj, gdzieś mi uciekł ten post i nie zauważyłam. Teraz to już w ogóle wygląda jak nic haha ;> no właśnie myślę, że wezmę. Tylko mam zamiar niedsługo się z nią wybrać na pkp i zobaczyć czy wejdzie właśnie po tych schodach

echh Felek tez nie jest zachwycony wsiadaniem do pociągu i sie zapiera jak może, dobrze, ze jest mały to go biorę pod pachę i wsiadam, a PKS rzeczywiście robi problemy z przewożeniem zwierząt

no właśnie takie są minusy dużego psa. Tak samo w pksie łatwiej pojechać z maluchem niż z wielkim psem, bo on zajmuje cały autobus...

no Wena w wersji letniej pieknie sie prezentuje
nadrobilam troche bo dawno mnie nie bylo
fajne fotki piekne zwierzaki alez macie bogate zycie towarzyskie!!!

hihi, dziękujemy :)

ja sie boję też o moje 40 kg ale jak Wena będzie to może razem wsiądą a zdjęcia Wenoławy sliczne

Wena miesiąc/dwa temu ważyła 35, więc leciutka jest - dam radę :evil_lol: i dzikujemy ;)

Tepes, a próbowałaś z nim wejść?

Posted

Tak samo w pksie łatwiej pojechać z maluchem niż z wielkim psem, bo on zajmuje cały autobus...

no własnie ja nawet z moim małym psem (7,5kg) miałam niezłe cyrki w pks-esie:angryy:

Posted

a, no chyba, że tak - to ładnie... myślałam, że kierwocy nie chcą wpiuszczać bo wielgas zajmuje całe przejście, a mały może być na kolanach czy coś :)

kilka jakiś starszych zdjęć

Posted

nie wiem czy to zdjęcie dodawałam, ale je lubię ;)

[wyszkolpsa.pl]

no i moje profilowe na fejsbie :lol:

chciałam przesłać filmik, ale ładuje się już z pół godziny, więc chyba nic z tego :<

Posted

myślałam, że kierwocy nie chcą wpiuszczać bo wielgas zajmuje całe przejście, a mały może być na kolanach czy coś :smile:

a gdzie tam na kolanach? broń boże! "na podłodze i w kagańcu!! bo ludzie mają uczulenia!!!! i siersc zostawi !!"

http://img860.imageshack.us/img860/9841/dsc00717xi.jpg wygląda jakby za kare tak siedziała :roll:

http://img90.imageshack.us/img90/4296/dsc07745800x533.jpg a to zdjęcia tak dla ochłody dałaś? ;) bardzo fajna ta fotografia :lol:

Posted

no to nieźle, niektózy ludzie to są DZIWNI. Nas nie wpuścił głownie dlatego, że wszystkie miejsca były zajęte, a nie wiem jakby nas potraktował jakby było pusto

wygląda jakby za kare tak siedziała

haha za kare to raczej nie, bo to jkaby środek ciasnego pokoiku :lol: ona jak już chce wyjść na nocny spacer to tak przyłazi udaje takiego biednego psa hihi ;)

Posted

no na wchodzenie do roznych pojazdow i w rozne miejsca po roznych schodach nie ma innej metody jak trening!!! i oswajanie
kiedys jakos przyjemniejsze byly kierowcy autobusow ja jakos mniej komplikacji dawno temu mialam i chyba dzis tego nie bardzo rozumam.

twoje zdjecie w duecie mnie zachwycilo

Posted

pierwszy raz widzialam zeby sie tak rozkladal :lol:

tak flat, super sie dogaduja z Wena ;) z innymi psami zawsze sie znajdzie jakis minus, a oni razem tworza super 'pare' ;)

Posted

Czemu ktoś usiadł na kocie i go rozpłaszczył ? :P

pewnie nikt go nie zauważył - taki mały jest ten kot :eviltong:

a ten czarny przystojniak to kto? <Irys jest zazdrosny>

to tylko kolega - chyba hihihi ;> niech Irys się nie martwi ;)

i tak będę miała "swojego" psa zlotowego

tego pinczerka Ulv? :P

wczoraj miałyśmy ostatnie spotkanie psich rozrabiaków, mam trochę zdjęć, ale nie chce mi się ich pomniejszać, więc póki co tylko się pochwalimy

dyplomem

i nowym legowiskiem(które musiało być szyte na miare :P)