Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrowia dla Wenki! I pokaż industrial :evil_lol:

dziekujemy!

indu
https://lh6.googleusercontent.com/-eZcwHWC7qjg/UU3CjszSWpI/AAAAAAAADqU/IKt_mB6Nj2A/s500/DSCF5941.JPG

poki co ladnie sie goi, chociaz slyszalam, ze czasami po kilku miesiacach potrafi sie zrobic jakis syf... ale wierze, ze po prostu mam cacy chrzastke haha, helixa mam ciut dluzej, a tez nie ma problemow.

Wenowa ciagle sobie rozciapuje opuszki, tragedia...:roll: znalazlam w necie, ze moze to byc spowodowane brakiem cynku, ale kto wie, moze taka uroda tego swiniaka

Posted

Oj, oby było to prawdą, że wiosna ma wrócić ;-)

https://lh4.googleusercontent.com/-J...0/DSCF5919.JPG chyba mocno wiało, cooo? Wena całą sobą walczy z żywiołem :lol:

mam wielka nadzieje :) troche wialo, ale nie jakos specjalnie :D

Ala, kolczyk to nie fryzura, moim zdaniem nie ma takiego czegos jak pasuje/nie pasuje :) ja ogolnie zrobilam go sobie przede wszystkim dla siebie, bo i tak najczesciej nosze rozpuszczone wlosy, ktore zakrywaja tego kolczyka i nikt o nim nie wie :D

• 2 months later...
Posted

z okazji tego ze nic sie nie dzieje na tej dogomanii, a tym bardziej w tej galerii, a ja mam juz praktycznie wakacje - ciapam troche fot :lol:

z Pixelem

z Larunia i Radkiem(ktorego Wena unika, nie mam pojecia dlaczego, bo ona na ogol lubi mlodszych kolegow :evil_lol:)

Posted

[quote name='Luzia']Kogo moje oczy widzą :)
Coś Wenie kudłów przybyło :lol:

http://farm4.staticflickr.com/3696/9117093449_1847e738b9_z.jpg
i te oczy :loveu:

Co tam u Ciebie i suki? :)
heeeeja Luzia! :D
przybylo na zime, a gdzies mi sie zapodzial furminator i kudly zostaly, niestety :( zwykle szczotki nie wysysaja tyle siersci mimo, ze czesze ja codziennie

u nas w sumie nic ciekawego, zadnych zmian, nie spodziewamy sie szczeniaczka - tak jak ostatnio wszyscy na dgm hihihi :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
heeeeja Luzia! :D
przybylo na zime, a gdzies mi sie zapodzial furminator i kudly zostaly, niestety :( zwykle szczotki nie wysysaja tyle siersci mimo, ze czesze ja codziennie

u nas w sumie nic ciekawego, zadnych zmian, nie spodziewamy sie szczeniaczka - tak jak ostatnio wszyscy na dgm hihihi :evil_lol:

Ja chyba też w końcu w furminator zainwestuję, bo mam dość tego puszka okruszka, gdzie nie przejdzie wszędzie kłaki :shake: Ewentualnie zastanawiałam się jeszcze nad trymerem :)

No ja też się nie spodziewam więc witaj w klubie :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Ja chyba też w końcu w furminator zainwestuję, bo mam dość tego puszka okruszka, gdzie nie przejdzie wszędzie kłaki :shake: Ewentualnie zastanawiałam się jeszcze nad trymerem :smile:

No ja też się nie spodziewam więc witaj w klubie :cool3:

ja bylam zadowolona z furminatora, chociaz troche niszczyl nam siersc, a trymera nigdy nie mialam, wiec teraz znowu kupie pewnie furmi
<highfive> ;D

Cześć, czy ja dobrze widzę, nowy sprzęt foto? :smile:

hej :) tak, ale cos jeszcze nie umiem sie nim obslugiwac, moze sie wyrobie hehe

Kurcze ale dawno mnie tu nie było!

Tęskniłam za tymi jej oczkami :loveu:
http://farm4.staticflickr.com/3696/9...47e738b9_z.jpg

Jak a ona jest cudowna :loveu:

dzieki dziewczyny za odwiedziny :)
fajnie jakby Wena byla jeszcze taka cudowna z zachowania jak z wygladu :lol:

Buraki z dzisiaj

Posted

haha :D Wena jest nollajfem, jak idziemy na pole[SIZE=1](taki kawalek trawy, a nie ze dwor :PP) - pieski biegaja, aportuja, a ona siedzi i sie patrzy(ew jak jest jakis nowy pies to go od siebie odgoni), a i tak zawsze ciagnie w tamta strone, nie wiem gdzie tu logika :lol:

Posted

Ojoj... męczysz Wenę w upał, widać na zdjęciach jaki to skatowany piesek :( :P

Aaaaaaaa, samojedzik :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...