Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaaasia napisał(a):
Mój szaleniec też mnie ostatnio nastraszył- spacerujemy po dzialkach a on przeskoczył sobie ogrodzenie :roll: a że trawa wysoka to chyba nie pomyślał jak wyląduje i zarył paszczą i łapami (mi mało serce nie stanęło bo nawet nie było by go jak wyciągnąć) a on wstał, poleciał dalej, przeskoczył kolejne ogrodzenie i poszedł się taplać w jakiejś wodzie :evil_lol:

z takich dziwnych historii to mi się przypomniało jak kiedyś pies mojej koleżanki skoczył z tarasu z wysokości ponad 3 metrów, jeszcze do tego na żwir, jedyne co mu się stalo to lekko sobie obtarł pysk, a tak to totalnie nic a nic. :evil_lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

genialne ma te szelki.

Ty za to masz fajna smycz :evil_lol:

Mój szaleniec też mnie ostatnio nastraszył- spacerujemy po dzialkach a on przeskoczył sobie ogrodzenie a że trawa wysoka to chyba nie pomyślał jak wyląduje i zarył paszczą i łapami (mi mało serce nie stanęło bo nawet nie było by go jak wyciągnąć) a on wstał, poleciał dalej, przeskoczył kolejne ogrodzenie i poszedł się taplać w jakiejś wodzie

hahah ojezu to niezle :o

https://lh3.googleusercontent.com/-z...2/DSC07445.JPG super Wena wygląda w tych szelach DS

dziękujemy! :)

świetne szelki
i jak się spisuje pianka?

hahaha krowa na wypasie wymiata

dobrze, bardziej mi sie podoba niz eko i polar :D

hahaha Wenuśki sierota obrzygana ! a szele ma świetne !

HAHAHAH przekaze jej co o niej mowisz! :lol:

dziekujemy! :loveu:

https://lh3.googleusercontent.com/-I...2/DSC07402.JPG nie ma jak to kąpanko

Pozdrawiamy

woda to zawsze najwieksza atrakcja na spacerze :P pozdrawiam rowniez! :)

Witamy się na wątku
Wenę masz przepiękną, zawsze czarowały mnie duże psy. Będziemy wpadać

dziękujemy! :) teraz jak juz sie przyzwyczailam to dla mnie jest srednim psem :D

dzisiaj wzielam pierwszy raz pile na spacer i o dziwo Wena troche pobiegala takze jestem zadowolona bo ona zabawkami raczej sie nie interesuje na dworze :D

http://www.youtube.com/watch?v=6BXYXbMwTjU

<wybaczcie za mnie, ktora lata jak jakis glupek :cool3: >

Posted

hihi, ale potem sie ladnie z tego umyla :D

Wena lubi się taplać w wodzie? https://lh3.googleusercontent.com/-k...0/DSC07880.JPG bo jakoś nie wygląda tutaj na szczęśliwą

Nie ucieka Ci z tych szelek?

jasne, ona kocha wode! :) zawsze jak np. tylko wejdziemy na waly to psa nie ma, bo juz siedzi w wodzie :P
tylko to musi byc plytka woda, bo w glebszej poki co nie ogarnia, a ja nie mam zadnego dostepu do jakiegos jeziorka, ktore zacznie sie od plytkiego po glebokie

Biedne maleństwo musi być w kagańcu

bidne zakagańcowane zwierzę

wcale nie biedne, ten prosiak pozera wszystko na swojej drodze :P

Co prawda zdarza sie, ze zostawia, ale rzadko. Najczesciej pozera w 5 sekund, wiec wole nie ryzykowac, a calkiem dobrze znosi ten kagan.

Posted

Oj z tym pożeraniem to może byc niebezpiecznie, dobrze, że nosi kaganiec

Więcej fot! Zdecydowanie więcej fot proszę

no wlasnie... chociaz ostatnio jak pozarla jakis worek z czyms(pewnie odchodami ludzkimi) to nic jej sie nie stalo, nawet nie miala rozwolnienia...

dzisiaj na poranny spacer wzielam aparat, a okazalo sie, ze rozladowany, więc fotek niestety nie ma :lol:

jest Pan Pająk

i ze swoja zdobycza ^^

Wczoraj szlysmy z Wena i nagle przed nami pojawil sie chlopiec z mama, ktory powiedzial "Mamo, patrz jaki brzydki pies" :lol:
nie moglam sie powstrzymac od smiechu :D

brzydki pies dzisiejszy zamulajacy

Posted

Jaki fajny pajączek :)

Przepraszam bardzo... ale jesteś pewna, że chłopak mówił do Was? :P Może ktoś szedł za Wami z psem? :D Cóż, dzieci są baardzo otwarte :lol:. A jak jego mama zareagowała?

My też dzisiaj zamulamy... gorącooo ;)

Posted

Jaki fajny pajączek

Przepraszam bardzo... ale jesteś pewna, że chłopak mówił do Was? :P Może ktoś szedł za Wami z psem? Cóż, dzieci są baardzo otwarte . A jak jego mama zareagowała?

My też dzisiaj zamulamy... gorącooo

na pewno mowil o Wenie, mama zapytala jaki pies, a potem powiedziala, ze ladny, a on znowu stwierdzil, ze brzydki :lol:
strasznie goraco, nawet rano jest strasznie - nie ma kiedy wyjsc z psem na dluzszy spacer...

Kasia, no właśnie Wena tez ciagle zzera to swinstwo, ale jak wciagnela razem z workiem to myslalam, ze bedzie miala jakies objawy, ale w sumie to dobrze, ze nic sie nie stalo ;)

dziewczyny teraz sobie lezakuja chyba w najzimniejszym kacie :P

;)