Tepes Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='anka11']jak Anula zostanie groomerem to ona będzie mi wycinać na zlocie :evil_lol: o ile się zgodzi oczywiście haha ;D ależ nie ma sprawy:evil_lol: Quote
anka11 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 dzięki haha ;) kilka zdjęć: porobiłam jakieś eksperymenty z aparatem(większa ostrość, nasycenie, kolor), ale ja to nie jestem zdolna do fotografii i trochę przesadziłam hahaha :lol: Quote
anka11 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 i na łóżku nowo-starym, które chyba troszkę za małe, ale mega wygodne(tak myślę, bo Wena rzadko kiedy się z niego rusza :lol:) iii spadamy na socjalizacyjne, ciekawa jestem jak to będzie tak po ciemku ;) Quote
Agnes Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Fajne macie to lozko! Co to jest? Link po prosze ;) Jaki Wena ma rozmiar? Jakie jest wypelnienie? To chyba eko, jak z pazurami? Quote
anka11 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1936784660 takie dokładnie mamy tylko, że pomarańczowy nie wiem o co chodzi, chyba nie jest póki co wystawione, bo jak się wpisuje w wyszukiwarkę to nie pojawia się... mamy je dopiero dwa tygodnie także nie wiem jak będzie później, ale póki co nic się nie stało. Nie ma nawet śladu po pazurach ;) Quote
Agnes Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dzieki, bede myslec:) Ja i tak na wierzch klade dry beda, ale boki pewnie beda odkryte Quote
anka11 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 mój pies skacze po tym z pluszakiem, a ostatnio wskoczył i pojechał kilometr do przodu(hehe ;D) i się nic nie stało opinie na allegro też są pozytywne :) chociaż to posłanie jest dość tanie, więc chyba nie należy się spodziewać nie wiadomo czego :) ponoć legowisko z sentiny jest super, ale nie mam kasy póki co. http://www.sentina.pl/oferta.html Quote
Agnes Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 U mnie to i tak szlag trafi jak mi suka popusci, eko skora tego nieprzezyje tak dobrze no i nie wypiore raczej ;) Ale fakt, ze nie czepia sie siersc to mnie przekonuje. Quote
anka11 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 a dry bed 'trzyma' w sobie czy wszystko własnie ścieka pod niego? (wiem tylko, że wierzch zawsze suchy) to chyba w Waszym wypadku jednak lepiej mieć coś co się wypierze niż coś do czego nie czepia się sierść [?] Quote
Agnes Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Podobno przecieka przez niego, nie wiem bo jak mi popuscila to nie w glowie bylo sprawdzanie;) Ja mam dosc odkurzania wszystkie z futra, wiec chcialam chociaz legowisko miec takie co czyscic nie trzeba ;) Juz sam dry bed mnie wykancza, zeby go odkurzyc. Quote
anka11 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 no tak, tym bardziej, że Aza ma chyba takie szpilki, które ciężko odkurzyć? Życzę wszystkim spokojnych, radosnych, zdrowych oraz cudownych świąt! :) Quote
Agnes Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Oj tak, ma masakryczna siersc, ciezko sie odkurza, ale to raczej nie szpilki, ona ma duzo puchu. Quote
iskra_wroc Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Przperaszam za spam ale w szczytnym celu. Bazar do schrupania dla mega zadłużonej Rozi http://www.dogomania.pl/threads/220998-Śmierdziuchy-karma-RC-smaczki-dla-ROZI-na-spłątę-MEGA-DŁUGU-do-20.01.12 Quote
Tepes Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 hejos Wenuśkowe:hand::loveu: co tu taka zamuła ? Quote
anka11 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 bo jakos mi sie nie chce :P ostatnio ciagle tylko bym spala i jakos nie ogarniam forum ;) Quote
Bewarka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A masz ferie czy zadylasz co rano do szkoły? :D Czy ani to ani to :diabloti: Quote
anka11 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 chodze do szkoly i nie mam czasu na nic... tylko na spanie :lol: i pies mi sie rozbestwil :( probowalam zrobic dzisiaj zdjecia ale wyszlo takie i dalam sobie spokoj :evil_lol: ale mam jeszcze potwora i psa udajacego slodkiego ... :) Quote
Korenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Widziałaś ile mamy śniegu :P? My wróciłyśmy przed chwilą ze spaceru, Amy takie śniegowe kule miała, że ledwie szła :P Quote
anka11 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 no masakra wlasnie te kule to nasz problem :( bo ogolnie to fajnie ze jest snieg ale moj pies bardzo przezywa to ze cos mu sie 'tworzy' miedzy opuszkami :lol: Quote
Tepes Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła:diabloti: Quote
iskra_wroc Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Tepes napisał(a):mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła:diabloti: Prawdziwa dogomaniaczka w końcu! Pies musi być zdyscyplinowany. Pamiętajcie! Żelazko - ok. Obroża Elektryczna -zło. :D Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła ach, skoro tak wyglada... to pewnie tak jest :evil_lol: Prawdziwa dogomaniaczka w końcu! Pies musi być zdyscyplinowany. Pamiętajcie! Żelazko - ok. Obroża Elektryczna -zło. :lol: swoja droga moj pies ostatnio jest tak zdyscyplinowany, ze az szkoda mowic :P Quote
anka11 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 aa jeszcze mam z wigilii rozpakowany prezent - pudlo z pluszakami i po zabawie dziecko poszlo lulu :P (wiem, fajny kapec :lol: ) Quote
polciuaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 anka11 napisał(a):bo jakos mi sie nie chce :P ostatnio ciagle tylko bym spala i jakos nie ogarniam forum ;) chciałabym zaznaczyć, że Ty ogólnie całe życie byś najchętniej przespała. :diabloti: Bewarka napisał(a):A masz ferie czy zadylasz co rano do szkoły? :D Czy ani to ani to :diabloti: ja to akurat mam ferie teraz, ale nawet jak ferii nie mam to jakoś często omijam szkołę. :diabloti: Tepes napisał(a):mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła:diabloti: poległam hahahaha :evil_lol: Anka ona nie udaje słodkiej, ona jest słodka. :loveu: a kapeć cóż...zjawiskowy. :evil_lol: Quote
Recommended Posts