Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']jak Anula zostanie groomerem to ona będzie mi wycinać na zlocie :evil_lol: o ile się zgodzi oczywiście haha ;D

ależ nie ma sprawy:evil_lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki haha ;)

kilka zdjęć:

porobiłam jakieś eksperymenty z aparatem(większa ostrość, nasycenie, kolor), ale ja to nie jestem zdolna do fotografii i trochę przesadziłam hahaha :lol:

Posted

i na łóżku nowo-starym, które chyba troszkę za małe, ale mega wygodne(tak myślę, bo Wena rzadko kiedy się z niego rusza :lol:)

iii spadamy na socjalizacyjne, ciekawa jestem jak to będzie tak po ciemku ;)

Posted

mój pies skacze po tym z pluszakiem, a ostatnio wskoczył i pojechał kilometr do przodu(hehe ;D) i się nic nie stało

opinie na allegro też są pozytywne :) chociaż to posłanie jest dość tanie, więc chyba nie należy się spodziewać nie wiadomo czego :)
ponoć legowisko z sentiny jest super, ale nie mam kasy póki co.

http://www.sentina.pl/oferta.html

Posted

U mnie to i tak szlag trafi jak mi suka popusci, eko skora tego nieprzezyje tak dobrze no i nie wypiore raczej ;) Ale fakt, ze nie czepia sie siersc to mnie przekonuje.

Posted

a dry bed 'trzyma' w sobie czy wszystko własnie ścieka pod niego? (wiem tylko, że wierzch zawsze suchy)

to chyba w Waszym wypadku jednak lepiej mieć coś co się wypierze niż coś do czego nie czepia się sierść [?]

Posted

Podobno przecieka przez niego, nie wiem bo jak mi popuscila to nie w glowie bylo sprawdzanie;) Ja mam dosc odkurzania wszystkie z futra, wiec chcialam chociaz legowisko miec takie co czyscic nie trzeba ;) Juz sam dry bed mnie wykancza, zeby go odkurzyc.

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

chodze do szkoly i nie mam czasu na nic... tylko na spanie :lol: i pies mi sie rozbestwil :(

probowalam zrobic dzisiaj zdjecia ale wyszlo takie i dalam sobie spokoj :evil_lol:

ale mam jeszcze potwora

i psa udajacego slodkiego

... :)

Posted

no masakra wlasnie te kule to nasz problem :(

bo ogolnie to fajnie ze jest snieg ale moj pies bardzo przezywa to ze cos mu sie 'tworzy' miedzy opuszkami :lol:

Posted

Tepes napisał(a):
mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła:diabloti:

Prawdziwa dogomaniaczka w końcu! Pies musi być zdyscyplinowany. Pamiętajcie!
Żelazko - ok.
Obroża Elektryczna -zło.
:D

Posted

mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła

ach, skoro tak wyglada... to pewnie tak jest :evil_lol:

Prawdziwa dogomaniaczka w końcu! Pies musi być zdyscyplinowany. Pamiętajcie!
Żelazko - ok.
Obroża Elektryczna -zło.

:lol:

swoja droga moj pies ostatnio jest tak zdyscyplinowany, ze az szkoda mowic :P

Posted

anka11 napisał(a):
bo jakos mi sie nie chce :P ostatnio ciagle tylko bym spala i jakos nie ogarniam forum ;)

chciałabym zaznaczyć, że Ty ogólnie całe życie byś najchętniej przespała. :diabloti:

Bewarka napisał(a):
A masz ferie czy zadylasz co rano do szkoły? :D

Czy ani to ani to :diabloti:

ja to akurat mam ferie teraz, ale nawet jak ferii nie mam to jakoś często omijam szkołę. :diabloti:

Tepes napisał(a):
mówisz udającego słodkiego tam wyglada jakbyś ją nie wiem żelazkiem biła:diabloti:

poległam hahahaha :evil_lol:

Anka ona nie udaje słodkiej, ona jest słodka. :loveu: a kapeć cóż...zjawiskowy. :evil_lol: