Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
widocznie jakieś lęki z przeszłości mają te nasze psy(albo miały, bo napisałaś tak jakby Funia już z tego wyszła<?>)

hahaha, oj nie na to nie pozwolę :lol: a nawet jakby się tak stało to zawsze zostaje mi piwnica w moim obecnym bloku :lol:

ale te psy się zmieniają, założę się, że właśnie np. Funia zarosła i znowu ma piękną sierść, a nie taki golas z niej. Chyba, że ją strzygłaś jeszcze... i w ogóle jaka Ty jesteś tajemnicza kobieto! Co się zmieniło?

i nie, nie mam nic do nietoperzy :P

Moją z tego wyleczyłam, ale i tak nigdy pod sklepem nie zostawiam jej przywiązanej, jeśli już to bez smyczy.

A duża piwnica? :lol:

No właśnie nie zarosła tak jak powinna :shake: zostały jej takie wyleniałe kępki i wygląda jak po jakiejś chorobie skórnej -.- I chyba właśnie ją ostrzygę jeszcze raz i kupię jakieś wdzianko :lol: Oj tam nic specjalnego, troszkę zwierzątków ubyło trochę przybyło. W tym jedno na stałe :evilbat: Ale nie będę Ci spamować w galerii :evil_lol:

No to masz szczęście :siara:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm, mam jedną taką jakby komórkę, która jest mała, ale da radę albo wózkownię to tam jest dużo miejsca :D

No właśnie nie zarosła tak jak powinna zostały jej takie wyleniałe kępki i wygląda jak po jakiejś chorobie skórnej -.- I chyba właśnie ją ostrzygę jeszcze raz i kupię jakieś wdzianko Oj tam nic specjalnego, troszkę zwierzątków ubyło trochę przybyło. W tym jedno na stałe Ale nie będę Ci spamować w galerii

zniszczyłaś jej piękne WŁOSY! jesteś zła :diabloti: chociaż jak kupisz jej jakieś ładne ubranko to będzie pięknie wyglądać :p

no dawaj, a nie jeszcze mnie męczysz! czyżby Leah(dobrze napisałam?) poszła w adopcję czy coś innego?

Posted

anka11 napisał(a):
hmm, mam jedną taką jakby komórkę, która jest mała, ale da radę albo wózkownię to tam jest dużo miejsca :D

zniszczyłaś jej piękne WŁOSY! jesteś zła :diabloti: chociaż jak kupisz jej jakieś ładne ubranko to będzie pięknie wyglądać :p

no dawaj, a nie jeszcze mnie męczysz! czyżby Leah(dobrze napisałam?) poszła w adopcję czy coś innego?

E no to bez problemu tylko nie zapomnij na wszelki wypadek już gdzieś "zachmikować" jakiegoś koca i jaśka :lol:

Zła to jestem na siebie, że ją tak oszpeciłam :evil_lol: Zobaczymy, na razie cały czas mam nadzieję, że w końcu zarośnie :D

Od czasu Lei ( dobrze napisałaś ;) ) już inne tymczasy zaliczyłam :evilbat: Leah już od sierpnia w nowym domeczku :)

Posted

Haa moja Krysosława nie ma ADHD - ona jest po prostu nienormalna
Przeprowadzajcie się szybciutko to będziemy Was męczyć spacerami
Mogę ukraść ciutkę fotek ?

czyli ma adhd :evil_lol:
e tam męczyć, spacery z Wami są bardzo przyjemne. Fajnie jeszcze jakby Wena zachowywała się jak przystoi przy powitaniu, a nie przeganiała Kreskę gdzieś na ulicę...:roll: Jasne, możesz wziąć fotki :) Zaraz dodam jeszcze parę m.in. Kreska w fazie relaksu podczas sikania :lol:

jakie bydle się Wenia zrobiła

ale, ale jesteś pewna? w sensie nie mówisz tego na podstawie tych starych zdjęć gdzie była jeszcze upierzona? :D

E no to bez problemu tylko nie zapomnij na wszelki wypadek już gdzieś "zachmikować" jakiegoś koca i jaśka

wezmę se mojego psa - będzie dwa w jednym :lol:

Zobaczymy, na razie cały czas mam nadzieję, że w końcu zarośnie

też mam taką nadzieję!
Od czasu Lei ( dobrze napisałaś ) już inne tymczasy zaliczyłam Leah już od sierpnia w nowym domeczku

ooo super! :)
ale skąpo się dzielisz nowościami, które są co prawda już stare, ale nowe. No więc ciągnąc Cię dalej za język - ile masz teraz u siebie psów? :>

Posted

a tutaj zadowolona cykam sobie zdjęcie, a potem patrze i miejscu, w którym była Wena już jej nie ma, bo oczywiście zrobiła z siebie wiejskiego burka zza płotu i odwaliła nalot na tego onka, który widnieje na fotce :evil_lol:

później było kopanko

a tutaj Kreska dostała fazy i biegała jak szalona, a Wena już padła i jej się nie chciało

Posted

najlepsze !! :d:d:d

bardzo fotogenicznie Kreska wyszła, nie ma co hihi.

a tak niewinnie wygląda :diabloti:

dzień dobry

http://img195.imageshack.us/img195/4494/dsc04559l.jpg
cóż to za ogon zaraz trzeba dzwonić po fryzjera Łukasza

hejka ;)
haha to prawda, ostatnio nawet moja mama coś powiedziała w stylu "ten chłopiec powinien znowu przyciąć Wenie uszy", bo wszystko już odrosło hihi :lol:

Posted

[quote name='anka11']wezmę se mojego psa - będzie dwa w jednym :lol:

też mam taką nadzieję!

ooo super! :)
ale skąpo się dzielisz nowościami, które są co prawda już stare, ale nowe. No więc ciągnąc Cię dalej za język - ile masz teraz u siebie psów? :>

To nie pies tylko krowa, w związku z tym wątpię, że się razem w piwnicy zmieścicie :lol:

To jest nas coraz więcej ^^

TO się nazywa budowanie napięcia :evil_lol: Psów na ten moment mam tylko .... trzy :evilbat:

http://img849.imageshack.us/img849/6565/dsc04538v.jpg
Ile mniej więcej Kreska ma w kłębie?

Psują Wenie te szelki kolorystycznie, w życiu bym nie pomyślała, że róż z fioletem tak dobrze wyglądają na rudym psie :)

O co chodzi z przycinaniem Wenie sierści ? :)

Posted

To nie pies tylko krowa, w związku z tym wątpię, że się razem w piwnicy zmieścicie

To jest nas coraz więcej ^^

TO się nazywa budowanie napięcia Psów na ten moment mam tylko .... trzy

http://img849.imageshack.us/img849/6565/dsc04538v.jpg
Ile mniej więcej Kreska ma w kłębie?

Psują Wenie te szelki kolorystycznie, w życiu bym nie pomyślała, że róż z fioletem tak dobrze wyglądają na rudym psie

O co chodzi z przycinaniem Wenie sierści ?

haha, no dzięki *foch* a tak serio to przecież są o wiele większe psy, np. mastifki albo dogi - chyba, że to dla Ciebie już konie :evil_lol:

czyli same na stałe, żadnych tymczasów?

a to trzeba się spytać właścicielki, bo ja nie mam pojęcia :)

teraz próbuję dobrać jakieś inne kolorki i wzorki, ale cięzko to idzie niestety... tym razem chciałabym coś bardziej poważnego, mniej kolorowego... bo Wena przecież już będzie miała niedługo dwa latka to niewypada w takich dziecinnych szelkach chodzić :lol:

na zlocie chłopak zabawił się w fryzjera i obciął Wenową sierść za uszami i 'wyrównał' ogon :D

Posted

Korenia napisał(a):
Jak Twój robi się szczypior, to ktoś musi nadrabiac :evil_lol: w przyrodzie nic nie ginie! :P

oj tam oj tam :D

anka11 napisał(a):

ale, ale jesteś pewna? w sensie nie mówisz tego na podstawie tych starych zdjęć gdzie była jeszcze upierzona? :D

mówie to na podstawie tego jaką ją widziałam w lecie :D była niższa od Sharka a teraz jest jego wzrostu, albo większa :D i cięższa :D

Posted

Ciutkę pospamuję:
http://www.dogomania.pl/threads/217331-Najpiękniejszy-uśmiech-dogo-!!!FOTO-BAZAR-dla-zwycięscy-nagroda-.do-20.11/page3
Bazar w którym chwalimy się najpiękniejszymi uśmiechami naszych psiaków, a że każdy właściciel uważa ze jego pies jest najpiękniejszy to - może ktoś zechce powalczyć? :D:mad:

Krych ma ok. 45cm w kłębie, nie zmierzę dokładnie, bo się wierci..

Hmm... Może spacerek w weekend ? :cool3:

Posted

mówie to na podstawie tego jaką ją widziałam w lecie była niższa od Sharka a teraz jest jego wzrostu, albo większa i cięższa

no, a wcale po niej tego nie widać, w sensie, że urosła - przynajmniej ja nie zauważyłam :D

za linka się nie obrażam ;)

Hmm... Może spacerek w weekend ?

hmm może w niedzielę, ale to dałabym Ci jesszcze znać,bo ogólnie to dostaliśmy już klucze do nowego mieszkanka i trzeba wykorzystać to, że stoi puste i bez rodziców :diabloti: tylko nie bardzo opłaca mi się wracać stamtąd na Krzyki po Wenę i z powrotem, więc może ją wezmę ze sobą. napisz jakie godziny by Ci pasowały.

Posted

:lol:

Basiek

piekna mina

kot i jego kuweta :lol:

Ogólnie to zwierzaki już się chyba troszkę bardziej ogarnęły z nowym mieszkaniem, bo wczoraj było dziwnie. Wena szczekała na każdy dźwięk usłyszany z klatki schodowej(poprzednio bardzo rzadko jej się to zdarzało).
Na spacerze co chwilę się zatrzymuje i niucha, więc trudno gdziekolwiek dotrzeć :eviltong: